Tiden....

går så fruktansvärt sakta när man vill att den ska gå fort, och den går så fort när man vill att den ska gå sakta.....
Stoppur för tiden och snabbspolning efterlyses.

Blev ingen shopping och lyckades inte få syrran att göra det åt mig.... tar det en annan gång, en annan tid.... men samma universum ;-)

Lustigt...

sitter här på jobbet och klurar och funderar, då det faktiskt inte finns så mycket annat att fördriva tiden med, och kommer på en väldigt massa  saker som jag upplevt.
Mina hjärnceller är ju inte de starkaste, men emellanåt förvånar de en med att komma med utdrag ur arkivet som jag nästan glömt att jag begärt.
Som i dag....

Människan är mer lättpåverkad än de själva tror. Somliga mer än andra.


***

På fredag är det dags!Haha...........

Om jag - efter att du sagt "Hej" till mig, och vi kanske haft en konversation ibland - kallar dig vän och tror att vi är bästa buddies, då får du mer än gärna skicka mig till dårhuset på en gång.
Vänskap är för djupt för att missbruka på det sättet...
Hahaha!
Kalla mig isf gärna även grymt desperat.

Ändå ser man folk runt om som gör det hela tiden.... I wonder why!
Är det dålig självkänsla som gör att man målar upp en fasad som inte är sann, eller är det ett sätt att övertyga sig själv om att man är omtyckt?
Våga be folk fara åt helvete om de förtjänar det, istället för att fjäska!

***
Funderar på att gå ner till "popcorntjejen" och kika på lite smink. Det possitiva är att makeup store är jävligt litet, så allt finns kompakt.
Hatar att shoppa, men ibland (typ var 5e år) kan det vara dags att byta ut prylarna innan någon kommer från "rent hus" och tar bacillprover eller odlingar på sminket som ligger.
Kan ärligt säga att jag vet att det är gammalt, då mascaran klumpar sig och ögonen rinner så fort jag sminkar mig.... men det är mycket onödiga pengar för att bara använda någon gång ibland.
Kanske iofs skulle använda det oftare om jag hade nyare... hrm....
***
Schmutt!!


Godmorgon alla monsterdiggare....

Ännu än ny dag på jobbet, kan det bli härligare?
(eh...)
Min käre make ligger hemma och är bakis, vilket Déville sket fullständigt i inför morgonhälsnings cermonin.... Tänk er en stor, stor boxer... som ligger och åmar sig samtidigt som han, med tungan, går lös på varenda liten del i ansiktet.
Jag stod och tittade en stund, sedan ropade jag ner honom och stängde dörren så MattePatte fick sova lite.
Så blir det ju liksom om man dricker rödvin en hel kväll, och glömmer vattenglasen. En sådan van snubbe som min karl borde väl veta det ;-)

Tjejmiddagen igår gick bra.
Filmen som valdes var GREASE, och det var enormt svårt för mamma Carina att hålla käften och hålla sig på sin kant. Vid ett skede (när Travolta sjönd Sandie...) så gick det lite överstyr och jag går (hyptnotiserat dragen av musiken) in i vardagsrummet, sjungandes....
När jag efter ett par meningar öppnar ögonen igen (hypnosen släppte lite) så sitter 10 tjejer och stirrar på mig med gapandes munnar. En del fick köras med ambulans till sjukhus pga deras chocktillstånd.

Efter det höll jag mig på Oliwers rum och byggde lego.
Var ju tvungen att visa att mamma faktiskt kan bygga skepp, och det betydligt bättre än pappa. Ungen verkar ha förträngt att mamma byggde massa på ett av hans strörsta skepp som han fick i julas...

När föräldrarna sedan kom för att hämta sina barn, och hörde musiken i bakgrunden, så reagerade de på samma sätt som jag. Pupillerna vidgades och man kunde nästan läsa deras minnen som vaknade till liv.
En av mammorna berättade att det var hennes absolut bästa film, och hon mindes hur hon 15 år gammal, hade skrapat ihop pengar till biobiljetten (16 kr) för att se den på premiär.
Fattar ni 16 kr, och de hade för just den filmen höjt biljett priset.....
De tankar som då gick igenom min skalle var: Shit... hon måste ju vara ett par år äldre än jag först trott.... Ok, men hennes utseende avslöjar henne iaf inte ;-)

MattePatte kom hem någon gång under natten och var pga väckningsrisk, förpassad till Emilias rum (Emi sov hos mig).

Nu är det 5 dagar kvar to "the big party"!!!

Ja det var

just det.
Om jag nu var så himlans fetmätt efter pajen till lunch... varför envisas jag med att äta efterätten nu iaf??
Den uppsvällda magen jag hade efter lunch, och som efter många timmar äntligen lade sig, har nu återigen svullnat upp och vill bara fisa och rapa.
Opraktiskt i butik.

Sen undrar jag...

... också, om det är kallt ute och man fiser... blir det ett "varm luft" moln då?

jag undrar....

om man står och fiser... syns det på byxorna då?
Jag menar... blir det små luftvibrationer eller går det bara igenom tyget.. hrm...
eh .. .ja, lite lite att göra på jobbet...

La la la la....

Såg en person i dag som påminde mig om en situation som fortfarande kan väcka så starka känslor att jag skulle vilja explodera. Kan bara säga det igen... vilka jävla människor det finns!
Fast det finns inget ont som inte har ngt gott med sig.... ;-)

I morse skrev vi äntligen kontrakt på vår älskade stuga!
Dessvärre inte tillträde förrän 1a November :-( Men man får ju se det possitivt... förhoppningsvis kommer gräsmattan vara så nyklippt och inte växa så mycket så jag måste skaffa en gräsklippare det första jag gör :-)
Ser fram emot mysiga höstkvällar m.m... .så nice!

Denna vecka har MattePatte varit borta ganska mycket och det gör min inte så mycket faktiskt... jag har ju kidsen.
Jämförelse med hans 3 rättersmiddagar, gratis sprit, roliga uppträdanden och trevligt sällskap... så är ju det inget alls emot "surfs up" eller "Boog & Elliot", jag menar... nitlotten drar ju han ;-)
Vad är en bal på slottet.....

I kväll är det dags för Emilias middag. Tjejerna skall vara själva (jag bygger lego på övervåningen med Oliwer) och vi får se om de kan sköta sig eller om det blir lika galna som 13 killar hade blivit....

Tänker fortfarande på den rosa "the Cone"...... spännande grej som D.D tipsar om.
Kanske Bäzz1 och DD skulle göra ett test???? ;-)

Varför...

kommer det sig att röven är extra tung vissa dagar? Stor har den alltid varit, men det är ju poröst och lättviktigt.... Men idag...
Den vill inte resa sig från stolen och sitter praktiskt taget fastklistrad (attack superlim - gel varianten) under långa perioder.

kl är nu 13:03 och under korta instanser av tiden idag har jag lyckats dammsuga (har nytt munstycke och ny påse så nu suger den jättebra, Matte var oxå nöjd), plocka lite tvätt, varit ute kortis med hundarna och rökt två cigg... kanske tre, kommer inte ihåg - minnet är ju inte direkt det starkaste och kraftigaste jag har.

Som alla vet, så har jag två hjärnceller... (hänvisar till historien som jag lade in i går... eller var det i morse... kommer inte ihåg) ... en som sitter i rullstol utan armar, och en som agerar assistent.
Den ena funkar inte utan den andra... Om den rullstolsbundne inte vill rulla.... så springer den andra omkring hysteriskt och gör inte så mycket nytta då heller.
Just nu har den rullstolsbundne somnat och trillat ur rullstolen, och den andre springer omkring med rullstolen. All energi går som vanligt till att skjuta på, och den första sover.
Så det blir inte så mycket vettigt gjort just nu.

5e sep blir av iaf.
Syrran räddade situationen (som alltid) därav min ohumoristiska sentimenaliesdkgfdjhadkjgha.... (jävla ord) buhu buhu tillstånd.

Well I´m back. På så bra humör just nu att jag kanske t o m skall lossa arslet och gå och ta mig en dusch.... Eller så skjuter jag på det och bygger klart i relaxen.
Som alla vet även på denna front, så är det ju jag som är karln i detta hus - på alla sätt och vis.MattePatte var så fin när han åkte på kick off idag..... så fin att jag var tvungen att märka honom.
Så jag Ollade hans byxor. Fast jag har inget Ollon.
Han blev inte så glad, för han skulle precis åka.
Men jag känner mig väldigt nöjd för den revirmarkeringen.
(ingen bild)
Jag tröstade honom med:
-"Du kan ju alltid skylla på Déville"

För vissa personer....

... är vänner något som bara visar sig i bland..
Och när de absolut bästa vännerna är ens egna syskon så är man mycket rik.

Älskar syster och älskar bror!
(och nu var jag mycket extremt ohumoristiskt sentimental)

Fann ett jobb idag att söka.

Bilder säger mer än ord.

Skillnaden mellan män och kvinnor.....Ikea

Japp.... skulle vilja åka till Ikea.

Sist jag var där... så skulle jag inte ha något alls, men handlade för ca 3000:- på saker som jag i stridens hetta bara var tvungen att skaffa mig.

Däremot nu...  när vi införskaffat vår härliga sommarstuga, så skall allt gammalt (porslin, sängar och dyl) ut dit, och nya saker skall införskaffas till Väsbyhemmet :-)
Det ska vara billigt, funktionellt och stilrent!!!

För övrigt är jag på så fruktansvärt dåligt humör så jag har nada humor idag. Det svarta molnet ovanför mitt huvud slutar inte åska. Och jag letar febrilt efter ord för att lösa problemet....

Morrr!!!!!!!!!!!!!!

Tur att brorsan finns så jag kan spy lite galla över den lilla skitungen. Han är go han, så bra lyssnare... får alltid ta hand om oss bölande tjejer och så morsan på det ;-)
Love u man!!

Ledsen och besviken...

Som det ser ut nu, så får inte vi barnvakt för kidsen inför det välplanerade den 5e september.
Känns så trist då vi verkligen varit ute i god tid och planerat allt i minsta detalj.

Så, det blir inget..... :-(


Hahaha!!

Min arbetskamrat har en blogg oxå... och hon är ganska galen.
Har kopierat ett inlägg från henne, som jag bara inte kunde låta bli.... vill man läsa hela hennes galenskaper så kan man göra det här!

Hennes senaste inlägg:

blir lite rädd!

Han stod i köket igår medan filmen började..

jag: "din favoritfilm börjar ju nu!! skynda dej!"

Han: "vilken film!? to fast and to furious??!!"

Jag: "nej, din favorit !"

Han: "en prinsessas dagbok?"

och det va ju just den! haha jag dog!! men jag blev oxå lite rädd...

hahahha

Jag tror jag är full....

känns som det iaf... men jag har isf supit bort stunden då jag drack... hrm....
Jobbar gör jag. Trist.
Skallen är tom (och nyheten är??) så jag kommer inte på något att skriva.

Funderar på mina skor..... inte de på bilden... utan de jag har i garderoben. De med riktig klack.
Det finns ju liksom rullator på marknaden så jag skulle ju kunna ha skorna (som jag köpte bara för att ha, i stundens hetta) om jag skaffar en rullator... :-)

Spillde kaffe över produkterna, vilket ju faktiskt är tur, eftersom de står i kartong och kartongen fick kaffe fläckar... haha... "suger ni så kan ni få er en smak på vårt kaffe med på köpet..." haha....

Ne, inget skoj händer. Förutom tanten som kom in. Kan väl ha varit typ 90 bast eller ngt.
Hon var förbannad för att hon hade tagit käppen istället för rullatorn, så jag trodde hon skulle dö när hon klev in i butiken.
Svor som en borstspindel, och jag tyckte det var charmigt. För hon avslutade det med ett sådant där finurlig kärringflin som gamla tanter kan ha.
Rolig var hon iaf.

Dagens outfit.

HAHAHAHAHA
Nej, ni måste trott att jag fuckat ur helt!
JAG
Lägga ut dagens outfit... skulle inte tro det.
Men jag kan lägga in en bild på mina skor.Det enda kvinnliga på dessa (nej, ingen klack) är att de är rosa... mest svart (hallå, det är jag) men lite rosa.

Till detta har jag då kläder.
Kläder av tyg. Lite sömmar oxå som någon har satt dit.
Eftersom det är jobb i dag så blir valet ... svarta byssor... svart skjorta
Smink... nä ... orka... inte idag. Kliar bara....
Jag har trosor, räcker inte det? Det är kvinnligt.
BH oxå, men inte för att det är ett snyggt klädesplagg, utan mer för att jag ska slippa få smällar i knäna när jag går...

Nu kom jag faktiskt på en sak.
Tidigare tal om pungsvett.
Tjejer kan oxå.....
Nu talar jag inte om de små 14is tuttarna som ligger så perfekt i brösthållaren - som finns där enbart för syns skull - och inte heller om de fake 14is pattarna (jag vill ha)- som är en större variant av de äkta 14 tuttarna.
Nu talar jag om riktiga bröst!!
De som funkar och ändrar storlek vart eftersom (tjejer med stora bröst som bantar får tubsockor med vårta. Har de tur kan det se ut som en tennisboll är i... men vanligast utan)
De skapar en form av pungsvett.... fast det är bröst svett.....
Så... tjejer kan.

Min make

har talat om mig i dag....
"Det är därför jag gifte mig med henne, min alldeles egna psycho bitch "

***

Whhhhaaaaaaaaöööööööö!!!!!!!!
Emilia har ju kalas på lördag. Shit å fuck! snark! Det har jag nästan helt förträngt.
Fast det hade ju kunnat vara värre.
Det hade kunnat vara Ollan.
Han och hans polare är sååååå vilda! Det är för att de är pojkar. Karlar måste prova allt under sin uppväxt för annars vet de inte att det är så.
En kvinna däremot... (sträcker på mig, tar ur snodden ur håret och skakar loss mitt svall. Tar snodden och råkar vrida på huvudet i samma veva .... ok, dags att raka stubben under armarna) är lugnare.

Milis skall ha tjejmiddag (11 st) och de ska tita på film.
Under tiden 19 - 22 ska jag väl klara av och bygga ihop något av starwars lego skeppen som Ollan kraschat. Dvs... Ollan och jag ska ha en bygga lego kväll och tjejerna får sköta sig själva ;-)

Nej, nu är det dags för frisk luft.

Segt trött...

Då är man inne i en trött period igen. Tröttare än vanligt alltså.
När jag "normalt" beskriver mig själv så är jag en väldigt trött person... Men när det kommer till en trött period, så är det inte bara så att ögonen går i kors, utan jag får nästan söka efter dem inne i skallen.
Inget vill fungera.
Och när ögonen sen väl kommit på plats, så vägrar de att jobba med skärpa.
Så nu sitter jag här och försöker vända och vrida på huvudet så jag kan se ngt, och det är ganska jobbigt.

När jag vrider på huvudet låter det som grus i nacken. John Blund var nog oxå trött när han jobbade i natt, och måste ha tappat säcken med sömnsand i min nacke.
Eftersom det är magisk sand så letar den ju sig in i skelettet och sprider sig med blodet.
Måste vara därför jag är så trött, och så grusig i nacken.

Nej, det här var jobbigt... skulle behöva band som håller fast ögonen, samt glasögon som flaskbottnar för att kunna se utan suddö.

Och....hade skum dröm i natt.

Nämnde jag att vi köpt en sommarstuga? 3 hus på tomten och en gräsmatta på 5200 kvm... nämnde jag det??

Hemskheter...

I min panna, eller rättare sagt, vid sidan om min panna, på vänstra näsryggen,  så har det uppkommit en stor, svullen, röd böld.
Denna böld är skrämmande lik en inombordsfinne... och alla som haft en vet att sådana gör mycket ont att pilla på
(som typ klämma).
Trots vetskapen om detta, så ska jag ju självklart på den och pilla... eller faktiskt ännu värre... jag försöker mig på att klämma denna jävel eftersom belysningen på toaletten verkligen visar allt i porväg  mycket tydligt (som viss belysning gör).
Då kan jag faktiskt inte låta bli. Men jag önskar jag hade...

Nu värker hela mitt huvud, i en fruktansvärd smärta som börjar mellan ögonen, och det känns som om jag har fått en liknande spark som Taekwondo domaren fick. Bara att jag fick den mellan ögonen och han på läppen.

Ont gör det iaf.

Fruktansvärt trist...

Gillar inte att klistra in historier... men här går jag emot mig själv.
Såååå trist här, jag dör om jag inte får ett nytt jobb snart!!!


En dag satt en sömmerska och sydde vid en flod, hennes
fingerborg föll ner i floden. Hon grät högljutt.
Gud uppenbarade sig och frågade:
Varför gråter du mitt barn?
Sömmerskan svarade att hennes fingerborg hade ramlat i flodenoch hon behövde den för att hjälpa sin man försörja familjen.
Gud doppade ner sin hand och fick upp en fingerborg gjord av guld och safirer.

Är detta din fingerborg frågade Gud? Nej svarade sömmerskan.

Gud doppade ner sin hand igen och fick upp en gyllene
fingerborg gjord av safirer. Är detta din fingerborg frågadeHan?
Nej svarade sömmerskan.

Ännu en gång doppade Gud ner sin hand och tog upp en fingerborg gjord av läder.
Är detta din fingerborg frågade Han?
Ja svarade sömmerskan.

Gud blev så glad över sömmerskans ärlighet att Han lät henne behålla alla 3 fingerborgar.

Några år senare var sömmerskan ute och gick vid floden med sin man, när maken plötsligt ramlade i floden och försvann.
Kvinnan grät högljutt och ännu en gång uppenbarade sig Gud.
Varförgråter du?
Min man har fallit i floden, grät sömmerskan.

Gud gick ner i vattnet och kom upp med George Clooney, är detta din man frågade Han?
JA skrek kvinnan.

Gud blev rasande, du ljuger sa Han.

Åh förlåt mig sa sömmerskan, det är ett missförstånd. Du
förstår, hade jag sagt nej till George Clooney hade Du kommit upp med Brad Pitt. Hade jag sagt nej även till honom hade du kommit upp med min man.
Hade jag då sagt ja, skulle du gett mig alla tre.
Käre Gud, jag är inte helt kry och skulle aldrig
orka ta hand om alla dessa tre män.
Därför sa jag ja till George Clooney.

Så Gud lät sömmerskan behålla honom!

Vad är då moralen med denna story:
Närhelst en kvinna ljuger är det för en godhjärtad orsak för andras bästa.
Det är i alla fall våran story, och den håller vi oss till.

hehehe... hehehe.

Jag jobbar med min syster.
Igår fick min syster en glass av mig.
McFlurry Daim.
Den var jättegod. Det vet jag, för jag åt upp den.

Min syster hade nämligen lämnat den i frysen... och jag upptäckte den igår. Men igår så tog jag ju en milkshake banan, och var efter det inte så sugen på flurryn.
När jag äter eller dricker shake kontra mjukglass, så är min mage urfuckad för resten av dagen.
Den svullnar upp och jag blir tvungen att gå omkring och småfisa hela dagen.
Sen får jag magknip.
Men det brukar gå över när jag har bajsat.

***

Idag slutar jag fyra... wooohoooool.. vilken lycka!!

***

Sms konversation mellan mig och min man:

- Ville bara säga att jag älskar dig!

- Varför då? Är du döende, eller har det hänt ngt?

- Nej, ville bara säga att jag älskar dig och saknar dig.

- Aha... ok, jag älskar dig med min snutteplutt, det är så tomt utan dig.

***


Fick ett mail...

... och jag gillade vad jag läste ;-) MER VIN ÅT FOLKET!!

Kloka ord??????

En buffelhjord rör sig inte fortare än den långsammaste buffeln.
När hjorden jagas är det de långsammaste och svagaste djuren som
dödas först.
Detta naturliga urval är bra för hjorden, eftersom hjorden som helhet
blir snabbare och friskare genom den kontinuerliga gallringen av de
svagaste medlemmarna.

Ungefär på samma sätt kan den mänskliga hjärnan inte jobba snabbare
än sina långsammaste hjärnceller.
Som alla vet, tar överdriven alkoholkonsumtion kål på hjärnceller men
naturligtvis är det de långsammaste och svagaste hjärncellerna som
går åt först.
Genom att regelbundet konsumera vin kan man alltså rensa bort de
svaga och långsamma hjärncellerna och där igenom göra hjärnan till en
snabbare och effektivare maskin.
Det är således därför man alltid känner sig smartare efter ett par glas vin...eller hur!?

Onsdag morgon.....

Det är morgon.
MattePatte är borta på konf.
Det är morgon, efter mycket sen kväll igår.
Klockan ringde, men inte så kraftigt så jag vaknade (ok, jag snoooooozade).
Räddningen blev att larmet på mobilen var ställt på nedervåningen.
Gick inte att snoza den.
Stressigt morgon, iväg med kidsen, ut med hundarna och nu sitter jag här apatisk och skriver fast jag borde göra mig iordning.
Det är tufft.
Det är stressigt.
Jag är trött.
Kidsen är trötta.
... men framför allt. Det är morgon....
... gäsp....

Men... nämnde jag att vi vann budet på stugan??? :-)

jenna jameson

Porrskådisen Jenna Jameson gravid - pojkvännen chockad!

Varför chockad?
Det här kan väl knappast vara ett par som inte vet vad det är som föranleder till bebis i magen... eller så har de levt sig in i tron "det händer inte oss" pga alldeles för mycket praktiserande.

Nej, men det är väl skoj. Verkligen. Alltid kul med kändisgraviditeter.
När barnet kommer till skolan och ska visa upp sina föräldrar, så lär det ju iaf inte vara någon (allra helst inte papporna) som inte sett ALLT av barnets mamma. Då menar jag allt. Insida som utsida.


Facebook....

Ganska så trist grej egentligen. Bara massa meck.
Orkar haka på ett tag, sen tröttnar jag... för att sedan ta upp det igen... och sedan tröttna igen.
Ibland ok, men ibland inte.

Det som stör mig dock är... varför kom inte jag på det och blev rik?????
HAHAHAHAHHAHAHAHAHA!

James Horner!

Finns det någon bättre?
Nej.
Jag har älskat hans musik under så lång tid.... Nu har även min son tagit över.

För er som inte vet vem han är, så kan jag tala om att han gör film musik.
Man finner hans verk bl a i:

Cocoon
Titanic
Apollo 13
Brave Heart - Bästa absolut ever and ever!!!!!
Casper
Troy
Spiderwick

... och många många fler.... men nu förstår ni lite vad det är för musik jag menar....

Så varför tar jag upp detta nu?
Jo, för i kväll tittade vi (jag och kidsen) på Spiderwick. Och min son reagerade direkt när han hörde tonerna.... som endel var samma toner som i Casper!
Mina kids är inte så gamla att de "fanns" när Casper kom... men då det var en av mina favvofilmer så har de självklart sett den!
Min son är 7 år gammal... och reagerar på kompositören på filmmusik.
I
am
so
fucking
proud!!!

Avslutar med några toner (James Horner såklart) från Brave Heart.Milkshake Banan

Vet ni vad som händer om man suger i sig en stor milkshake banan snabbt (smaken är iofs oberoende...)????
Man får ishjärna, och köldförlamning i tungan.
Vilket i sig kan verka opraktiskt när man jobbar i butik... men man får det ;-)
Låter som mora träsk, "du kan inte kliva över den"
I promise.

Jag lever...

... i en grymt rolig och intressant värld.

Nämligen min egna.

Här finns det tomtar och troll, änglar och demoner, älvor och massa annat smått och gott.
Det finns hemska baciller och äckliga kryp, vampyrer och varulvar. Det finns magi och trolldom.

Ingen dag är den andra lik.

I morse när jag gick in på toaletten fick de små microskopiska varelserna i min hals lust att leka.
De sprang upp och ner, hängde och dinglade ... alla på en gång.
Det som satte igång dem var den underliga odören från toaletten (min maken var där under än längre stund innan jag gick in).
Resultatet blev kraftigt illamående och hulkningar... men det gör inget, för de hade så roligt att jag lät dem hålla på. Ingen skada skedd.
Hemska tanke om jag hade kräkts, då hade de stackarna dränkts i mina spyor och hela kolonien hade tagit år att bygga upp igen.
Man ska tänka sig för vad man gör, för det kan skada dem som inte syns.

När jag går ut i min trädgård vet jag aldrig hur det kommer att se ut.
Ena stunden kommer jag till mina ofärdiga rabatter och poolen.
Andra gånger kommer jag till en stor lummig oas med hängpilar och den mycket djup, mystisk damm.
I dammen finns ett slemmigt monster, men det brukar inte vara någon fara.
Den stör mig inte om jag itne stör den.
Den är bara slemmig.
Ibland när jag sitter där och filosoferar, kan jag tala med den om allt och inget, och den kommer med goda råd om hur jag borde bete mig i denna underliga värld som kallas verkligheten.
Ungefär som sköldpadde oraklet i "never ending story".

;-)

Ähhhhhhh!

Ääääähhhhhh!
Jag är såååååå mätt!
Skulle vilja gå och bajsa, men är inte bajsnödig....

Jag lade in ett klipp tidigare med Ren & Stimpy. Någon som sett dem??
Jag älskar dem!
Mitt absoluta favvo avsnitt är "stinkey"
- "something came out of my butt"
... men det fanns inte på youtube :-(

Vi vann, Vi vann, Vi vann!!!!

Stugan är vår!!
Yes yes yes!
Cinso ska slappa på landet! wooohoooo!
Ta ta ta ta da ta!

Skrämmande tanke att jag var nära på att backa 5000 innan budvinsten!

Till kundernas (jag horar som säljare utan att sälja, är ingen hora) kräk känslor, så dansar jag lycklig på köpdisken... (nä... skojja bara, jag har ingen stege här så jag kommer inte upp).


MERRY NEW YEAR EVERY ONE!!


******

I mitt glädjerus sliter jag sönder nagelbandet på min vänstra tumme, så förutom plåstret på högra handen har jag nu även plåster på den vänstra :-)

****
Har ni tänkt på en sak....

"Ekorr´n satt i granen
skulle skala kottar,
fick han höra barnen,
då fick han så bråttom.
Hoppa han från tallegren,
stötte han sitt lilla ben...."

Om han nu sitter i en gran (Ekorren), hur kan han då hoppa från en tallgren???
Mig vetandes så är det olika träd, båda inom "barrträd" men ändå. Granen har korta barr, tallen långa.
Granen har långa kottar (man kan itne få allt) och tallen har små runda.
Hur tänker man då????

****
Nämnde jag att vi vann stugan???? Eller jag menar... budgivningen på stugan...


Ett, två, tre, fyra, fem......

och så kan man fortsätta ända tills kl är 11 och det är dags för mig att åka till jobbet.
Men å andra sidan skulle det vara ganska trist att bara fördriva tiden med att räkna.

Jag skulle kunna fixa med tvätten - trist.

Ut med hundarna - redan gjort.

Röka - Inte röksugen.

Sova mera - riskerar att inte vakna i dag.

Klippa gräset - skiten växer ju ändå upp igen och det blir mer kryp att fota om jag låter bli.


Piiip Piiiip Piiiip surr surr surr - vibrationer som ger brutalt dåligt med tillfredställelse....
Där lät anledningen till att jag är så apatisk och inte känner för att göra ngt.
Mina försök att finna bakgrund till budgivare 2 och 3 misslyckades, och budgivare nr 3 har nu gjort sitt move... och ligger nu 5000 över oss!
När mobilen blippar till, stannar mitt hjärta (paus typ) och jag vet itne om jag ska våga titta.

Nu står jag lite i valet och kvalet i om det är värt det. Eller om vi ska lägga oss.
Inte för att summan är för hög, utan för att jag inte pallar psykiskt längre (är ju lite lättstött liksom). Dessutom är ju MattePatte på konf idag och i morgon så jag får ju inget stöd där.
I´m all alone!!! Vad göra?

Det ena eller det andra.
Om jag gör det ena, så kommer både det ena och det andra att upprepas.
Om jag gör det andra kanske jag kommer ångra att jag gör det andra och itne det ena.
Men om jag inte gör ngt, så kanske både det ena och det andra driver mig till vansinne innan jag kommit till beslut om varken det ena eller det andra... eller kanske t o m det tredje.

Smsade Sicilienaren för 5 min sen, och nu ringer han.

(pausmusik för att rädda läsarna från allt för många inlägg)

Jo, vi går vidare.... håller oss till max beloppet som vi sade från början. Men jag är sur.
Egentligen vill jag inte lägga mer... och jag vill inte lägga mig. Jag vill HA!!

Faeeeeen!!!

Skrev en kommentar och skickade med en länk. Men det var lite väl mycket SBS där så det blev ju inte rätt.
Trots möjligheten att kunna lägga in en ny kommentar, om och om igen, så lägger jag det här istället. Risken för att göra fel IGEN minskar ju en aning då ;-)


Cheer up man!!!

Kaffe med sump... Godmorgon Sverige!

Idag var det mycket jobbigt att gå upp från den sköna mjuka sängen. Den är så varm, så go och alldeles... alldeles underbar!
När jag ligger där skulle jag kunna skita i allt runt om. Bara sova. Ingenting är viktigt.
(kan även vara därför det är glapp i väckarklockan)
Jag kan ärligt säga: I don´t give a shit!!!

Sen kommer verkligheten i kapp mig.
Ibland i form av boxerläppar, som tillhör en mycket stor svart boxer, och som parkerat sig på varsin sida om mitt ansikte (läpparna alltså).
Blött... och en aningen slemmigt.
Värst är det om han hunnit ner en vända och käkat lite... kanske druckit lite vatten, som fortfarande sipprar från läpparna (tills de landar i mitt face).
Skulle han mot all förmodan dyka på min käre make i stället så är jag inte räddad för det.
Då ligger läderpiskan i lä, och har bytits ut mot en okontrollerbar, viftande, hård sak med hårstrån på.
Ibland enbart av det faktum att jag har ngt som kallas ansvar (kommer över mig i bland) och borde se till att mina barn inte drabbas av stressmage och bajsproblem pga mina utdragna mornar....
Om ingen boxer landar på mig, och om ansvaret för barn och jobb inte existerar en morgon.... så ligger jag kvar.

Ja, för jag är en person som stressar genom allt. Därför är det så skönt precis innan jag vaknar.
När allt är lugnt och harmoniskt (innan djävulen kommer med sina läppar).


Åhhhhh... snart sätter budgivningen igång igen..... jobbigt det här!
- Idag ska vi tala om hästar. Men inte vilka hästar som helst utan floudhästar!

Maaaaaaaammaaaaaa!!!!!!

Jag slits från min tysta, lugna värld framför datan av denna välkända stämma
- Maaaaaaaaaammmmaaaaaaa!!!!

Snabbt vaknar jag ur den här koman som jag klivit in i och upptäcker till min förvåning att den rullstolsbunde hjärncellen somnat, och den enda som är vaken är den som vanligtvis skjuter på.
Då den inte får några order från den rullstolsbundne, så irrar den nu istället runt hysteriskt och funderar på vad det är som pågår.

Det är Ollan som ropar.
Filmen är slut.
De välbekanta tonerna från Harry Potter truddeluttar om och om igen.

Som vanligt så vill han inte somna själv, eftersom han inte somnat till filmen, utan vill att jag ska gå och lägga mig tillsammans med honom.
Jag förklarar för honom att jag måste fixa tvätten innan jag går och lägger mig (detta har bara tagit mig två timmar) varpå följande konv blir .... :

Ollan: Jag kan inte somna själv, jag vill somna med dig.
Jag: Men jag måste fixa tvätten först, tänkte inte gå och lägga mig ännu. Om du vill kan jag kika till dig innan jag går och lägger mig, för att se om du fortfarande är vaken. Då kan du somna i min säng....
Ollan: Men maaaammmaaaa, jag orkar inte hålla mig vaken så länge ju.
!!!!
Jag försöker med min förvirrade hjärncell få ut ekvationen av detta.... Trots facit får jag det inte att gå ihop.

Så nu skyndar jag mig att avsluta det sista inlägget för ikväll, utan att våga räkna alla jag skrivit idag, för att snabbt fixa tvätten så min käre son "hinner" somna med mig innan han somnar i sin egna säng.......

God natt min skatt, dröm sött men inte blött!

Har ni tänkt på en sak....

Aik leder med 2 -1 mot Chammarby...
om man slutar kolla nu, så spelar resultatet inte så stor roll, förutom att jag i min lilla värld kan gå omkring helt övertygad om att Aik alltid vinner ;-) och jag kan fortfarande springa omkring som en riktig sportwannabe (förutom att jag inte vill "be a wannabe") och reta alla bajjare i min omkrets (det är iaf skoj, för de blir så sura).
Detta utan att ha sett eller följt med hur matchen gått.

Det måste ju var just därför alla mina inlägg idag.
Jag kom på det!!!!!!!
Normala fall, så kan det vara så att det är väldigt lugnt på jobbet... och när jag kommer hem pallar jag inte skriva mer (pallar = orkar) för att jag är alldeles för upptagen med att trakassera min käre make med alla tankar i stället.
(han brukar sova efter 5 min, men det hindrar mig inte från att prata)
Nu är det ju så, som jag skrivit i kanske 9 av mina 10 inlägg att han är inne på matchen, och jag sitter här i min ensamhet... framför datan... hehe... och skriver....och skriver... och eh... skriver....

(det är någon som joddlar på tv. Måste vara Kicki Danielsson.... Yes, it was... dags att byta grej kanske... )


hahaha... fann mer roligt i den mappen...


Yep, det är jag!! i 7an eller 8an tror jag... hahaha. Notera den fruktansvärt (!) vackra blå kajalen och mascaran...Och jag har varit blond.... (jag fnissar hysteriskt, skitskoj ju)
Vovven på magen är söta Athene, så bilden borde vara ca 11-12 år gammal.


HAHAHAHA!!!
Det här är lillebror (alias, nehe...de knullar)... and I will be soooo dead!!
Athene igen... alltså typ 11-12 år gammal bild... hahaha


(Ett ljud som jag antar var ett skratt kom från min strupe... ) Har jag tråkigt eller... haha....


Barely awake (2002)


Mina pluttisar... vänta nu, är det ett stryptag hon har på honom ...öh.... (2002)


ihhhhihihihihi... min make... hahaha... vilken ung kille... hahaha. Mi man!!


Åhhh... min lilla systerdotter... hon är 15 nu och jag misstänker att hon ungefär skulle vara lika glad på mig som min käre bror över denna bild. Får se vem som har ihjäl mig först... mwoahahha!!!


Emilia. Bilder säger mer än 1000 ord....... hrm....

"Ät som vanligt - gå ner i vikt"
Suck... dag ut och dag in samma sak. - ignore!

"Tuff gång bränner fett"
Meeeeen.... jag går! Men det producerar mer än jag avverkar, OK!!! - Fortfarande ignore!!!

"409 kilo - då stannade hjärtat"
Nähäää... det menar du inte - ignore!!

"Modeller ska tävla i bantning"
Wow. Sen när blev det en nyhet? - ignore!!

"Sofie: Så fixar jag formen"
ääöööööhhhhhh............. klart du måste, du är ju modefreak ju! - Trycker desperat på ignore knappen.

"Kickstarta din höst"
..... jag vill inte, jag vill inte, jag vill inte...... - knappen är trasig.

"Så äter du, och så tränar du"
Äter gör jag, tränar... faaaan jag jobbar ju på det. Get off my back! - knappen fortf trasig.

"Gå ner 5 kilo på fyra veckor"
.. nu är jag deppig snart, och glassen smakar inte längre så gott - .....

"Svullen, spänd och uppblåst?"
Va faen, sitter de här i rummet eller????

"Gå med i viktklubben NU!"
Neeeeeej!
Förtvivlat kastar jag skålen i väggen och går och hämtar de där jävla hantlarna!!!.... FAAN, aldrig får man vara ifred!!

HA HA HA HA HA HA HA HA HA HA!!!

Och den här ni!! Jag bjuder på den:

(looki looki no hands)

Yes this is me! Vikt då 103 kilo! Bom!!!
hahahahaha
När jag känner mig deppig, som över rubrikerna i tidningen... då tar jag fram den här bilden, behöver jag säga att den får mig på bättre humör.

10 inlägg på en dag...

Det är nog rekord tror jag..... för mig iaf.

Fuck fuck fuck!

Sista budet för idag var vårat (duh... såklart) och nu får vi inte buda mer förrän i morgon.
Jag har således natten på mig att lista ut vem budare nr 2 och budare nr 3 är för att kunna oskadlig göra dem....

... they will never know what hit them...... Bwadang!

Dött...

Räknade spelen i hyllan. Nice collection I must say! Jag kanske skulle sälja den och köpa ngt kul ....

Fann iaf harry potter spelet till min son, som han ville spela.
Den sista som spelade det var jag, och jag vill mig minnas att jag fastnat och därför inte orkat spela mer....
5 min (min son talar inte engelska) in i spelet så har ungen löst det! Borde säga tack, men som många spelare vet... så är det inte direkt de orden man tänker på när man får på nöten sådär... av en sjuåring.

hrm.... kanske borde sätta på Oblivion åt honom... haha. Ne. Jag vet vad som måste göras där. Byta karraktär.

Tonight. Matte hedrar AIK med sin blotta närvaro under vinsten (bajjen.. vinna... näääää).

... sorry, blev en liten paus där när jag skulle hjälpa Ollan med spelet.

och hoppsan hejsan, nu var klockan snart nannatime för kidsen :-)

he he igen...

Lille Olle kom på sin pappa på väg till sängkammaren med en kondom i handen.
Olle som är en nyfiken liten parvel frågade pappan vad han skulle göra.
Pappan blev lite generad men kom snabbt på en ursäkt:
- Jag ska jaga mal.
Då sa Olle:
- Vad skall du göra när du fångat en mal? HA SEX MED DEN??


HAHAHAHHAHHAHAHAHAHA!!!!

Påminner mig om min egna lilla kära broder, när han var ung, som sa till vår pappa:
(based on a true story, nothing is fucking fiction)
- Pappa, parar sig människorna också?
- Ja, svarar pappa, som tror han slingrat sig ur denna disk på ett smidigt sätt......
- Näähää, säger min bror, De knullar!!!!!!!!!!
Tror min far hade ett och annat att lära sig från min bror...

hahaha

He he

- Hej, svarar en liten flickas röst i telefonen.

- Hej vännen, det är pappa. Är mamma i närheten? säger Gunnar.

- Nej, pappa. Hon är uppe i sovrummet med farbror Bosse.

Efter en kort paus säger Gunnar:
- Men du har ingen farbror Bosse, vännen!

- Jo det har jag, och han är uppe i sovrummet med mamma!

- Okej då. Jag vill att du gör en sak åt mig. Lägg ned luren, spring uppför trappan, knacka på dörren och ropa åt mamma och farbror Bosse att min bil precis körde upp på garageuppfarten.

- Okej pappa!

Några minuter senare kommer den lilla flickan tillbaka till telefonen.
- Jag gjorde som du sa pappa.

- Och vad hände?

- Mamma hoppade upp ur sängen utan några kläder och sprang omkring och skrek hysteriskt. Sedan snubblade hon på mattan och föll nedför trappan. Nu ligger hon bara där och hennes nacke har vridit sej konstigt.

- Åh herregud! Farbror Bosse då?

- Han sprang också upp ur sängen utan några kläder. Han verkade jätterädd och hoppade ut genom fönstret och ned i swimmingpoolen. Men han måste ha glömt att du tömde den på vatten för att rengöra den. Han slog i botten och ligger där utan att röra sej.

Efter en lång paus säger Gunnar:
- Swimmingpool? Ursäkta men då har jag ringt fel nummer.

Disktrasa

Finns det något äckligare än disktrasor?
De ligger där i sin fuktiga tillvaro och bara väntar på att användas.
Ju längre tid som går, desto mer sliskiga bakterier och äckliga små microskopiska äckliga kräk bygger upp sina egna små områden där, i tron om att de är deras nya paradis.

Sen tar man i de där disktrasorna och alla äckliga saker sprider sig i porerna på ens händer. Ett litet ynka sår kan bli en mycket elak, varig böld. Det kanske t o m kan utvecklas till att armen måste amputeras....

Så där, all folks, har ni anledningen till att jag INTE rör disktrasor... därför finns det heller ingen anledning för mig att städa iordning i köket!

(Notera ironin... men visst är det bra äckligt!)

***

Nu är det första lagda budet officiellt, och vi kallas härmed för budgivare nr 1

***

Citat från vänner som jag känner...

" You slut, you bitch, u whoooooooore!!!!" - Nej, det var faktiskt itne till mig... det är ett talesätt.

" Bry dig inte om henne, hon är född elak" - den ultimata klassikern

Eller min käre systers frustration över att jag totalvägrar bli bjuden på sprit på krogen, dvs av manliga homosapiens (främlingar). Enda aneldningen till att ta emot en drink från en manlig homosapiens är om jag skall använda den på en annan manlig homosapiens genom att höja glaset över hans huvud och vicka på det.

Jag ska på min första...

koncert den 17e september.

Ja, jag är 22 (+10 ca) år och har aldrig varit på en koncert. Never.
Jo... om man inte räknar Idolfinalen... det var ju mycket folk... och de sjöng, så det måste vara ungefär samma sak...
By the way... mitt i oväsendet där somnade Ollan... ja, se barn ;-)

Det ska bli fun, men jag undrar om jag klarar av ljudet.
Det är Coldplay......  :-)

... men man måste ääääta dååå, och man måste sooova dåååå.....

Yes, då var det dags...

.. Dagens första "riktiga" inlägg.
Det går lite saktare än vanligt då jag måste räkna med mitt handikapp (plåster på fingret, precis vid gångjärnet).
Som alltid (ok inte RIKTIGT alltid) så vill jag att allt ska gå snabbt (undantagen behöver jag nog inte  ens nämna) så detta plåster stör mig en aning.

Det är så irro, att sprätta kartonger.
Nageln gick sönder (ok, den hade pajjat tids nog iaf) och fick ett skär sår av något.
AV VAD??? jag höll på med kartonger! Säg inte att jag lyckades sticka in kniven i handen....
... jobbigt att vara så hård som jag är (?) .. sticka en kniv i handen utan att känna. SUPERMAMMAN!

Jag hoppas verkligen innerst inne, att den största händelsen idag inte blir att nageln gick.
Då kommer jag automatiskt känna hur den blonda blekningen tar över allt, läppar (talking about the face - cirkelrörelse med handen) och bröst putar ut.. och skinkmusklerna börjar existera och reser sig 10 cm från sin nuvarande possition - and I become a barbiebimbo!!
Nej... att min nagel gick sönder är inte hela världen... bara en händelse ;-) rather die än att bli en shoppingbimbo (fick jag det sagt oxå).

Annars kan jag även skriva om det köttiga rinniga (rinner inte nu, men kanske börjar göra om det blir infekterat... rinner av var) såret jag fick på fingret.
Något skar visserligen ett jämt och fint hack, likt en skalpell som skurits med van hand i en nyligen avliden kropp.
Vad vill jag ha sagt med det?
Alla som har koll vet ju att en döing inte blöder, och det kom inget blod :-)
... eller så kan jag bara erkänna att det var ett litet litet skärsår och ta tillbaka min självutnämna titel som supermamma... :-( Aja... kul så länge det varade iaf.

Nu tror jag att jag måste, för att få lite lite cash, jobba lite... kunderna står och stirrar lite konstigt på mig och jag misstänker att det är för att de typ vill ha service eller ngt.
Eh.. man får vad man betalar för, och inte fan har de betalat än!!
Jag är ingen jävla hora, jag är en säljare som inte säljer ;-) HAHAHAHAHA!!

I´ll be back!

Inte skrivit ngt ännu...

... men det kommer.
Lite fullt upp idag, då det är upprop och grejor. Som vanligt, så har ju varken jag eller Matte räknat med att vara där så länge... och är de första som går.
Det gäller att planera.

Skriver mer sen....

Ja, och så var helgen snart slut :-(

Men det har varit fullt ös hela helgen, och det är inte riktigt slut ännu.

Fredagen bestod av besök hos släktingar till Mattias, då Sandro pojken fyllde år. Hela 23 år är han nu, och lång så in i helvete!
Fick veta en sak som jag tyckte var mycket lustigt. En sak som vi vetat bara de senaste åren, men som andra vetat och tyckt sedan dag ett.
I bland är man förblindad, och ser bara det man vill se.

Kvällen fortlöpte mycket trevligt och det blev ett par glas vin. Vi gick och lade oss, utan att ställa klockan... fan, vi har ju vaknat tidigt varenda dag förut, så varför skulle vi inte göra det nu?
Vaknar i panika dagen efter (lördag) och inser att vi har 15 min på oss innan Emilia måste iväg på ridningen.... samt att vi inom kort måste åka och titta på stugan.

Stress stress stress, men till slut var vi iaf på väg :-)
Bilder på stugan.   

Stugan var mer än på bilderna. Läget, känslan och det som var renoverat var precis perfekt! Underbart!!!!!
mark 5200 kvm Niiiiice!!!
Ett hus på 30 kvm och två extra gäststugor på 10 kvm vardera.
Love it!! Den vill vi ha!!!!
Eftersom vi kikat på en del stugor under en tid... så visste vi exakt vad vi ville ha och lade första budet. Så om ingen budar över oss (föga troligt eftersom det fanns många andra med samma blick som vi. Stugan drog många tittare) så får vi stugan...
Vi är beredda på att haka på en bit på budgivning.... men alla har ju sina gränser, och vi skall (oavsett hur mycket vi vill ha det) hålla oss till våran.

Mor och far (mamma fyllde år i går :-)...) mötte upp oss och vi tog en fika efter vägen!

Sen bar det av hem och snabb iordningfixning för att dra iväg på kräftskiva på Ekerö.
(om någon undrar vad det kostar med taxi från ekerö till väsby så kan jag informera om det)
Under kvällens gång kom vi in på disk ang Temafest med kyvertpris.... could be nice.... får se om det kommer mer disk om detta framöver.. hehehe.... Alla teman som gled förbi var iaf (vi var alla slående överens om att 80tals fester är SÅ pasé nu) Pimps n Whores, Grease; oskyldig oskuld kontra skinnjacketuffing, Skräckfilm och fritt tema. 70tal var även på tapeten, men även det är som 80tal... lite urtjatat.
Till saken hör, att det skall inte vara en liten fest... utan en stoooor!!!!!
Hur som, får se hur det blir.
Kvällen blev lugn, men som alltid när man har trevligt så springer tiden iväg och helt plötsligt var kl 02:00.... Vi var hemma i väsby 04:00... snark!

Väl söndag så går vi upp för att hinna städa innan gästerna på e.m samt göra iordning och åka till Barnens Djungel för att fira Oliwers kalas.
Barnens djungel (bakis) under två timmars tid, och sedan en massa trevliga gäster här hemma.

Nu har kidsen gått och lagt sig (filmtajm) och det är förberedelser inför morgondagen.... :-) Det var våran helg det.

Zigge var ju självklart här en stund oxå.... nu har han t o m börjat skratta... söööötis!!!


A VERY GOOD EXAMPLE OF MISCOMMUNICATION!

A young husband comes home one night, and his wife throws
her arms around his neck:

"Darling, I have great news I'm a month overdue. I think we're going to have a baby!
The doctor gave me a test today, but until we find out for
sure, we can't tell anybody."

The next day, a guy from the electric company rings the
door-bell, because the young couple haven't paid their last bill:

"Are you Mrs. Smith? You're a month overdue, you know!"

"How do YOU know?" stammers the young woman.

"Well, ma'am, it's in our files!" says the man from the
electric company.

"What are you saying? It's in your files?????"

"Absolutely."

"Well, let me talk to my husband about this tonight." That
night, she tells her husband about the visit, and he, mad
as a bull, rushes to the electric company offices the first
thing the next morning.

"What's going on here? You have it on file that my
wife is a month overdue? What business is that of yours?" the
husband shouts.

"Just calm down," says the clerk, "it's nothing serious.
All you have to do is pay us."

"PAY you? and if I refuse?"

"Well, in that case, sir, we'd have no option but to cut
yours off."

"And what would my wife do then?" the husband asks.

"I don't know. I guess she'd have to use a candle."

"WWWHHAAAAAAAAAATTTTTTTTTT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!


Have a COMMUNICATIVE day everyone!!


Blogg som tilltalar!

Nästan varje dag kommer kommentarer från folk som inte har något intressant att skriva. För mig alltså, jag ska inte säga att det inte är intressant för någon att skriva om mode och smink... men för mig är det inte intressant läsning att läsa om dagens outfit eller vad de shoppat ( då varenda inlägg handlar om shopping) dagen till ära.

Men idag... idag fick jag ett kort inlägg... sa inte så mycket. Ett inlägg som jag annars brukar rata då det inte är skrivet med antydan till vad jag skrivit....
Men jag kikade in.....
OCH FANN EN ROLIG OCH INTRESSANT BLOGG!!!! Till min stora förvåning!!!!
En blogg med HUMOR!!!!
Självklart så föll alla mina tvivel direkt när jag såg en bild på en tjej.... som kallades för mördare och beskrivningen till varför just hon såg ut som en typisk mördare... pga sina stilettklackar... hahahahaha... I so love it!!!

Läs ni oxå: http://bigbazz.blogg.se/index.html

It´s really fun!!!!


Raining men...

hörde att det regnar... så jag kutade ut och tänkte "it´s raining men..." men upptäckte till min stora besvikelse att det bara var vatten ... som vanligt ....


Fredag! Ledig

Idag är det inget jobb som gäller.. vilket är ganska så nice.
Somnade vid 8 på soffan igår (känns i nacken idag) och fick inte så mycket gjort... haha.. Åt iaf en grym middag på köttlimpa, potatis och sås som min käre make gjort....
Nu får han ju sluta.... han gör allt. Nu känner jag mig lite åtsidosatt när han dessutom gör det så bra.. hahahaha.

Idag är det då dags för blodprov på Ollan. Tidigare har det alltid varit enormt problem att få ta proverna.... och jag vet inte hur det går idag... men om det inte går, så kommer vi få åka in till karolinska; Astrid Lindgrens barnmottagning.

Sen ska vi i kväll och gratta Sandro som fyller... hrm... 23 år.

Oliwer var nöjd över sin födelsedag och sin present. Han har cyklat runt så länge han kunde igår. Han är så glad över cykeln. Idag är det lugnt, men sedan kommer han grattas både lördag och söndag.

Gammelmormor Ina är väldigt väldigt dålig. Efter 105 år börjar nu kroppen ge upp... misstänker att det blir en tripp till finland....

Fan vad nice!

Äntligen en bra läkare!!

Efter mycket tjat och slit har vi nu äntligen fått hjälp.

Tack vännen för att du inte lät mig ge upp (och tack för besöket på jobbet i dag :-)...)
och även tack till mamma som fortsatte tjata :-)

Skam den som ger sig!! Det finns hjälp att få!

HURRA HURRA HURRA!!!!!!

Vad e det för dag i dag
Jo det är Ollans födelsedag
Hurra, Hurra, Hurra!!!GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!!

Detta tänker vi inte fira idag, men har fika på söndag efter kl 15:00


I morgon....

... i morgon fyller min käre son år.
Han blir 7årEftersom han har varit så duktig på att lära sig cykla nu, så ska han få sin efterlängtade cykel. Tog lite tid att skruva ihop den, men den står redo ... gömd i bastun.

I morgon kommer även mötet med läkare ang hans vikt ske. Detta möte har vi sett fram emot med fasa.
Hoppas dock att vi denna gång får den hjälp vi behöver, och de provtagningar som vi önskar.....

Bilder...

... fick lite bilder från tjejkvällen som var för ett tag sedan, så jag lägger upp dem.... hade lite kul åt dem faktiskt....
... ska man, eller ska man inte räkna rynkorna? Vet inte om jag kan räkna så långt faktiskt... hahahahahaSyns ju vilka som blev kvällens linslusar... .hahaha... Vart tog Anki vägen?

Nillo, gillar din "L 14is" pose.... asg!!

Tredje inlägget för idag...

2 tim och 20 min kvar....
dricker min 5e kopp espresso....
chattat med min kära ett x antal gånger....
pillat ur all skit som var under naglarna...
lyssnat på syrran som meckar med retur....
ätit min superba matlåda.....
Kommit fram till att om vi redan nu hade stugan, så hade utbudet av "vuxenlekar" varit betydligt större än vad det är idag... skulle vilja se .......................

***

Där blev det då en kundpaus, och mitt minne räckte inte till att komma ihåg vad det var jag skulle skriva om. Så... den sista meningen kan jag alltså inte avsluta då ;-)


Mannen som är i... hrm... annat land, har sagt att han ska kolla efter Bacardi Razz åt mig! Yeeeahh!

Efter att ha kört hela sommaren på apple, så kan det ju vara läge att variera lite ;-)

Såg en 3e smak på systemet oxå, men kommer inte ihåg vilken...


smutt smutt


Kanske skulle vara gott att hacka lite äppelbitar i drinken om man ska köra apple igen... måste testa ;-)


Onsdagens andra inlägg...

Då har det kommit till den punkten att jag känner att det är dags att skriva lite igen.
Fast egentligen har jag inget att skriva, men har inte heller något att göra så jag skriver som tidsfördriv.

Förhoppningsvis tar det lite tid innan jag lyckas publicera, pga kunder i butiken... men har jag otur, vill de inte få min tid att gå fortare genom att få något förklarat. 
Mina förklaringar kanske inte är de bästa, men det vet de ju inte om när de frågar... hihi. 

MattePatte käkar sallad idag, på PizzaHut (säger han) och själv ska jag äta hans gudomliga..... pastasås från igår ;-)

"Hänget" jag har när jag står här och skriver, är inte det bästa för ryggen... och det känns. Inge vidare bekvämt att stå här och skriva... så jag kanske ska gå och kika lite på tv och se om det är ngt av intresse där ..... 

 

Dagens första inlägg ;-)

Nu märks det verkligen att alla kontorsråttor har kommit tillbaka från semestern. Det finns inte en enda ledig parkering på närmare håll alls.
Inte heller finns det någon möjlighet för mig att sitta här vid 08:00 på morgonen bara för att slippa gå den extra biten som tar ca 5 min ;-) Äh... e man lat så e man!

När jag går från parkeringen så hamnar jag bakom en dam som också parkerade där... Hennes ben är en aningen kortare än mina, så även fast hon nästan småsprang fram... så kom jag ganska så snabbt ikapp henne.
Lite roligt var det allt, då det verkade som om hon inte ville släppa förbi mig. Hon ökade sin hastighet, så fort jag kom upp bakom henne... så då saktade jag ner.
Känns så konstigt att gå precis exakt bakom någon främling...
Sen saktade hon farten igen, så jag kom upp bakom henne och så ökade hon igen.
Inte heller hade jag någon större lust att springa förbi henne (fast det kanske hade gett ett gott skratt om jag bara spurtat och sedan vänt mig om med ett flin).
När vi väl kommer fram till första övergångs stället, så får jag lite mer yta att gå på - annat än trottoaren - och ökar farten.... Samma sak gör hon... och genar så hon kommer upp på motsatta sidan ... framför mig!
Vid nästa övergångs ställe försöker jag med samma sak... på ytterkanten. DÅ ÖKAR HON FARTEN OCH TAR UT SVÄNGEN så hon prejar ut mig!
Det är inte direkt så att det är någon tävling oss emellan, utan snarare den hemska känslan att tvingas gå så nära som möjligt bara för att man inte får plats...
Vid det här laget har jag dock blivit besatt utav tanken att jag måste komma om henne.... så jag ökar farten när trottoaren övergår till den bredare gångvägen och spurtar (utan att springa) förbi henne.
Jag har en cigg i handen, men röker den inte förren jag flåsandes kommer fram till ingången..... och iakttar denna dam medans hon - några sekunder senare - går in genom porten.... men vad spelar det för roll...
Jag kom först ;-) (inte för att det var en tävling... hahaha)

Igår fick jag äntligen ut inbjudningarna till kräftskivan! Så nu är det kirrat!Här och nu......

Ditt liv är här och nu.
Det som hände förr är inget att ha ångest för, och det som händer i framtiden är inget att oroa sig för.
Allt som sker, sker av en mening.

Vakna upp och se hur din dag ser ut i dag.
Är du nöjd?
Om inte, så gräma dig inte över hur det kunde varit om du agerat annorlunda, utan gör något för att ändra det inför framtiden.
All förändring tar tid, och man utvecklas som person hela tiden under livets gång.
De mål du hade i början, är inte alltid lika när du väl kommer dit.

Det HÄR är ditt liv NU.

Carpe Diem!

Tihi....

... hahahaha.. hihihihi.... hehehehehe... jag vet något ni inte vet.

Endast ett...

... jobb att söka idag....

Seriöst....

... På sista tiden, så har jag och M kunnat disk igenom en väldans massa saker.
Nu menar jag verkligen disk igenom, färdigt.... inte bara börja tala om det för att inte kunna avsluta disk.
Eftersom det är så mycket som sker, så känns det verkligen bra.
Vi har inte haft problem att tala tidigare heller, men kanske en aning problem till att finna tiden för att verkligen tala klart om saker och komma fram till lösningar.

Visst är det väl så, att förr så kunde det vara konstigt att vara ensam på fest, när alla andra var par... jag menar... i den ålder vi är i... så är det väl inte direkt så att man sitter i famnen och hånglar och singel personen sitter alldeles själv? Snarare brukar det ju vara så att man snackar med alla, och kanske på sin höjd kan byta drägg på närmare håll just i förbifarten.... om man passerar sin partner....
Det borde inte vara något problem väl......
Nu har det gått flera dagar utan att jag fått iväg inbjudningarna... men jag vill att allt ska vara planerat i minsta detalj, så jag väntar hellre lite längre... för att få det perfekt.

Nej.... nu ska jag ta och knalla ut på promis med dogsen.
Jag börjar inte förrän 12 idag, så jag har en del att fixa innan jobbstart.

Yep, har krustång. Tar med den. Och Deo ;-)

Blir det lugnt misstänker jag starkt att det blir fler uppdateringar än så här!

Vissa....

... bilder fuckar ur bloggen helt.

När man ska försöka lägga om ngt, alltså helt... så är det väldigt svårt. Ändra alla rutiner liksom.
Eftersom den träning jag kört på Déville inte funkar till belåtelse, så lägger jag nu om helt. Enklast hade ju varit om jag tränat dessa metoder från första stund... eftersom det tar lite tid att ändra allt.
Men jag är ju inte direkt känd för mitt enorma lugn och tålamod.... vilket jag får sota enormt för här....

Hur som helst. Jag biter mig blodig i läpparna och tungan för att inte NEJJA på honom. Det är svårt.... allra helst med hans rutiner och den styrka han har... jag far ju liksom som en vante när vi är ute och går.... :-(

Blä blä blä...

Tacka vet jag matlåda!!
Jag gillar itne alls tanken på att slösa så enormt mycket pengar på lunch. 75-80 spänn i genomsnitt... ännu högre om du önskar "bättre" mat.
Och vad finns då kvar... jo, snabbmats kedjorna som MCD och BK... och hur gott är det på en skala?

Jag har nyligen vräkt i mig en lunch som heter Big king meal.
Inte alls kul, då jag egentligen ville ha en fräsch nyttig sallad.
Men vart finns det här i Täby?
Säkerligen finns det, men jag har inte direkt ngn lunch tid och absolut ingen vilja att kuta runt hela täby centrum för att se vart jag kan finna, och sedan prova mig fram för att se vilken av dem som smakar bäst.
Nej, tacka vet jag lunchlåda! En vanlig hederlig matlåda!!

Blä blä blä för snuskmat!!

.

ÅH fuck!!!!!!!!!!!!... Jag bara MÅSTE ringa en kär vän idag, som jag saknar enormt..... ! En SANN vän!

Då var det över...

... även denna helg har nu passerat, och en ny vecka börjar idag.

Längtar verkligen tills på lördag, då vi ska åka och titta på stugan. Vore så skönt att ha något eget att slinka undan till.
Sedan mamma och pappa flyttade ut till sommarstugan, så finns det inget som är likadant längre.
Jag är oerhört glad över att de tog tag i saken och flyttade. Men samtidigt så är det lite trist att stugan inte längre finns till hands på samma sätt.
Så då vill jag har en egen ;-)
Då jag jobbar varannan helg, så innebär det ju oxå då att tid för umgänge kommer knappas ner pga mer "måsten". Men jag vet, att de vänner jag har.... inte heller skulle ha ngt emot att följa med, alt komma ut över en dag heller.
Alla har inte det begär som gör att man måste träffas hela tiden, överträffa varandra och dyl.
Det är skönt att bara vara.

Sen finns det så mycket som jag skulle vilja skrika av mig för just nu. Jag skulle vilja skrika ut förbannelser, gråta och piska mig själv för att jag slösat med så värdefull tid av mitt liv på skit....  men väljer att inte göra det.
Man har inte mer än ett liv, och det är ok att upptäcka att man valt fel vägar.
Men det är inte ok att acceptera att det är så, och bara fortsätta. Det måste ske förändringar för att man ska kunna må bra.
Det var visst inte så värdefullt, som jag först trodde....
Hur mycket jag än klurar på det, så kommer jag aldrig kunna förstå hur man kan göra så. HUR rättfärdigar man det?
Det enda svaret jag kommer fram till, är att det var egentligen inte något som betydde något.... annars finns "moral" och sunt förnuft, som hindar.
Det fanns inte här....

Idag slutar jag kl 16. Hurra hurra hurra!!!!

****
Är det någon som provat det här medlet så de små otäcka prickarna som kallas vårtor?
En kompis från barndomen brukade ha vårtor på händerna och jag minns att jag tyckte det var så fruktansvärt äckligt. Så när jag, till min stora fasa, fann en på mitt egna finger... så blev det genast inhandling av borttagningsmedel.
Detta medel, som jag talar om, ger samma frysbehandling som läkaren.
På reklamen dock, så sitter en kille och ser väldigt oberörd ut. Det är alltså flytande frysgrej som man duttar på denna vårta.
15 sekunder skulle det vara på.... och HELVETE vad det gjorde ont. Sved utav bara helvete!
Nu, två dagar senare, känns det ungefär som om jag fått ett mycket kraftigt brännmärke.... och det GÖR ONT!

****
Helvete!!
Måste ju tanka bilen innan oxå... suck!!

Det rullar framåt...

Yep, efter några dagar med alltför avslappnade hjärnceller börjar de nu äntligen samarbeta igen.
Gäller bara att ta en sak i taget, så hänger även jag med :-)

Oliwers kalas: Check!
Emilias kalas: Check!

Sen är det ju vissa saker som vi jobbar på, som inte riktigt är klara ännu ;-) hehe.... Det ska noga planeras i minsta detalj :-) Mwoahahahahaha!


AKUT!!

Vad heter barnprogrammet med den rosa lilla bacillen Ellen.... ??????

***
20:03

Det var inte bacillen Ellen... det var urcellen Ellen..... hehehehe... Tack syrran, nu kan jag sova gott!!


15:17....piiiip

Snart har även denna arbetsdag lidit mot sitt slut... Som tur är så slutar jag kl 17 idag. Dvs inte så långt pass.
I morgon... om schemat inte blir framskjutet... så jobbar jag bara 10-16 Sköööönt!!


Nej, nu ska jag fortsätta räkna dammpartiklar...


Snark....

.... Idag har jag iaf tagit med en bok som jag ska försöka grotta ner mig i... lära mig lite tänkte jag...

Inga långa inlägg idag itne...


Tick tack, tick tack....

17:44..... 16 min kvar... tick tack tick tack....

Jag meddelar stolt att jag än en gång stått i butiken och slösat bort alldeles för mycket av min dyrbara tid.
Under dagens gång, har jag i sinnet fixat alla detaljer i relaxen.
Målat schablonerna.
Rivit taket hallen på övervåningen och putsat upp balkarna från vinden... och mycket mycket mer.... hahahaha

tänk om det gick lika snabbt i verkligheten.

Mina hjärnceller trampar runt i tapetklister av denna tristess...... AAAAhhhhhhhhh!!!!

Merde....

en timme kvar, och det är så fruktansvärt trist. Nästan inga kunder, och har redan surfat runt på alla sidor värda att besöka.... såååååå trist.

Så ont så ont så ont...

Det gör så ont i mig när jag läser hennes ord i hennes blogg... .
Hennes ord om sin pojkvän som gick bort endast 16 år gammal.
De fick så kort tid tillsammans....

Man skall aldrig ta dagen förgivet, för i nästa sekund kan hela tillvaron ändras.
Inget varar förevigt.

Stackars stackars lilla flicka...

Yoe....

Yep... så är det... tam ta dam ta dam!
Undrar om jag ska försöka räkna dammpartiklarna som flyger i luften som vi andas....

Så många ideer....

Hur kommer det sig att alla idéer om hur man ska göra vissa saker, kommer när jag står på jobbet.
Fantasin sprudlar för fullt, men blir helt tom i skallen när jag kommer hem. Det som verkade en bra ide när jag stod här... är inte lika bra när jag kommer hem.
Varför?

Kanske, om jag fick idéerna när jag istället var hemma, så skulle de inte vara lika genomförbara när jag ser det i verkligheten...
Skumt.

Schmutt!!

Kräftskiva analkas....

Huvudrätten utgörs av hela kräftor kokade under 10 minuter i en lag bestående av saltat vatten, eventuell öl, rikligt med dillkronor och andra kryddor.
Kräftorna skall sedan kallna i spadet, helst över natten och förtäras kalla.

Vanliga kompletterande matvaror vid kräftskivan är baguette, knäckebröd, kryddad ost och räkor, samt traditionella smörgåsbordsrätter som västerbottenpaj, kokt potatis, sill och köttbullar.
Vanliga drycker är brännvin, öl och sockerdricka.
Till brännvinet sjungs ofta snapsvisor, gärna relaterade till kräftan. Passande klädsel till kräftskivan består av roliga hattar och haklapp eller förkläde med kräftmotiv.
Stearinljus och lanternor höjer stämningen i de lite mörkare sensommarkvällarna.


Kräftskivan är en av få festhögtider under året då hög alkoholkonsumtion är socialt accepterad.
Att kräftskivan har ett rykte om sig som fyllefest beror även på att det tenderar att ätas för lite till spriten. Kräftor är nämligen näringsfattiga, och det är dessutom tidsödande att skala dem (NO SHIT).


Galenskaper....

.... människor.....

Japp... då står man här igen...

Lördag. Jobbdag. Tom dag.....
Har varit ledig nu i två dagar, men väderomslaget har satt sina spår.... som jag misstänker att det gjort för de flesta.
Visserligen var det Matte som började jobba denna vecka, kidsen började på fritids... jag har jobbat hela tiden. Men vädret och tröttheten har tagit på oss alla.

Igår hade jag 7 barn hemma. 7 st ... coh det var lugnare än vad det är när mina är ensamma. Haha. Lite småkivandes var det ju, och den ena killen som svärmar som ett bi runt honung... runt grannflickan som oxå var där... var en aningen mer högljudd än vanligt... men annars var det lugnt.
Killarna i ett "lag" tjejerna i ett annat.
Vid kojbygget så blev det då självklart disk. om vems kojja som var bäst.
Lösningen blev att "mamma" (i detta fallet jag) gå upp och bygger "den bästa" kojjan, stor nog åt allihopa. Så alla kan leka tillsammans.
Till Emilias stora lycka, fick hon även sova i kojjan i natt (Oliwer ville inte).
Till hennes stora sorg, så är det hon själv som skall städa undan allt idag... hehe Fast pappa har lovat att hjälpa till, men det vet hon inte ännu.

Nu ska jag läsa en tidning....

Lördag

Japp... då var det lördag igen.

Blev ju inget med att vara barnvakt :-( så de kommer hit hela familjen istället :-)

Man kan inte hävda, att man har egen åsikt och eget tänkande... när man ändå väljer att gömma sig bakom andras ord.

I går åkte Peggy och Thomas upp till Dalarna. Hoppas resan gick bra och att myggen inte äter upp er ;-)

I natt drömde jag om Lefkas... haha... Det var en dröm som var "kombinerad" minnen därifrån och saker jag sett på film... hahaha

Får se nu hur det blir med stugan.... Allt är klart med banken, löftet vi hade innan gick ju ut i juni.... En storstuga, 2 gäststugor, bastu, dusch... m.m.... Dessutom bra pris och närmare :-)
Hoppas hoppas hoppas
Skulle vara så gudomligt skönt att ha ett ställe dit man kan åka för att komma undan. Med komma undan menar jag inte fly, utan en egen oas där man kan koppla av..... som sommarstugan var förut innan den blev boende.
Stor plan tomt...... vatten avlopp.....
I´ll meet you somewhere in dreamland, somewhere in dreamland tonight.... lalalllallalalalalala

Vad ska jag göra nu då?

jag menar... jag vet vad jag ska göra... men inte riktigt vart jag ska börja.... segt.

***
Är det inte trist, när någon gör saker bara för att de påverkats av andra... i försöka att vara som andra.... inte för att de egentligen själv vill. Tragiskt blir det uppvaknande, som kommer när ens förflutna hinner ikapp en..... Inte så mycket för en själv, utan för de personer som de dragit in i sin låtsas värld.
***
Det är så schmutt att bara vara .... :-)

Så desperat...

.. i jakten på liv, att jag snart kreverar.

Längtar bort. Bort från stressen och kraven.

Mattias och jag hoppas verkligen på den här marken.... hoppas verkligen att det är som det ser ut....

Ytterligare en dag, ytterligare ett inlägg :-)

Artikel

Med dagens första upprörande läsning, fastnade mina ögon för denna artikel.
Det är så hemskt!!!

För övrigt flyter dagen på. Uppe lite tidigare i dag.. .haha... men lika bedövad i skallen som igår. Denna gång beror det dock inte på att jag är "väck" utan enbart på en sådan simpel sak som trötthet.
Pga den långa härliga sovmorgonen.... så kunde jag ju inte sova direkt.

Nu sitter jag här och slurpar i mig en goood jordgubbsmoothie och funderar på om jag ska börja med pillet i relaxen, eller om jag ska sätta igång med framsidans ogräs :-)

seee ya!

MånenMiddag för dagen

Japp.... Dagens middag blir pasta (surprice)
M a o  Spagetti med kassler i sås ala Cina special.

Kräftisen blir nog barnfri... om det går att ordna ;-)

Eh... det...

... det r inte sant! Det regnar igen.... :-) hahahahaha!!!

Hur kommer det sig, att hur mycket man än städar... så är det alltid mycket kvar.... I wonder why!

Sitter just nu och fnurlar på om kräftisens datum passar första helgen i september. Tänka tänka... :-)

Mina kära läsare :-)

Hur mår ni idag?
Jag känner mig enormt ledsen över att ha svikit er i flera timmar och loggar in på bloggn först nu 16:17
Ber tusen gånger om ursäkt, skall aldrig hända igen... haha

Ne. skojja bara ;-)

Vad har jag gjort i dag då?
Jo, efter att i flera dagar inbillat mig (med både negativa och possitiva åsikter) att jag skulle vara gravid, så strömmar nu skiten ur mig precis som vanligt. Yep. Mensen kom :-)
Ganska skönt faktiskt, men det har ju även fått oss att börja snacka om bebe igen....
Men som vi sagt tidigare, och då detta var falskt alarm, så skall det icke ske förrän vi bor på landet.... OM det sker :-)

Tillsvidare skall vi sno åt oss Zigge så fort vi får en chans :-)

När detta visade sig vara enbart inbillning, så fick jag ett enormt sug efter att städa... rensa liksom. Och det jag flyger på direkt, är självklart kidsens leksaker.
Emilia har fyllt en hel 240liters säck med sina dock kläder och "skräp" som jag kallar det. Vi har även en säck för sopor, dvs trasiga saker.
Så Nelly... Sanna... vill ni komma och rota igenom säcken???

Oliwers rum däremot.... ja... där går det trögt. Lilla mister tycker ju att han ska kunna behålla allt... och det som var i klädkammaren.. som jag redan städat undan en gång tidigare... ja det åkte ut även det.
Så istället för att få mindre leksaker och mer yta... så blev det tvärt om. SUCK!

En sak säger jag bara. FY FAN! vad pengar vi lagt ut på leksaker... saker som inte längre ens är hela.

För övrigt är det alldeles underbart att vara hemma med kidsen, och befinna sig i en grå fantasilös dimma. Sörjan till hjärnan lyckas inte komma på någon annan underhållning än att muta dem till tystnad.
Funkar i ungefär 10 min.
Tankarna går återigen till Family Guy:Ett av mina absoluta favorit klipp.

Talade med en vän i dag.... och jag har verkligen lust att kasta förbannelser på både hundarna och kidsen som alltid ska hitta på hyss när man egentligen bara vill snacka ifred.
Skulle gjort som jag tänkt igår när jag åkte hem från jobbet... slinka in och ta en rök och säga hej.

Nej... nu ska jag rycka upp mig. Måste städa!!!! Blir galen på all skit!
Dessutom har jag hela dagen känt en "mögeldoft" i köket/hallen och nästan blivit galen då jag inte funnit källan till det onda. Förrän nu.
De senaste dagarna har, som alla vet, det regnat en del. Déville verkar haft en lek, som går ut på att se hur mycket vatten alla hans leksaker tål (ja, det är inte bar kidsen som sprider sina leksaker över allt)... och även denna lilla... trasdocka har råkat ut för samma behandling.
Det är en kraftigt tät virk knådad trasdocka som klarar av hårt tuggmotstånd. Helt gjord i garn eller någon form av tygtrådar.
Denna har legat ute i regnet, tills Déville behagat ta in den..... och det var denna lilla 2 dm docka som stank!!! Bläääääää!!
tur att jag fann den dock, då mitt nästa projekt annars hade varit att slita ut både tvätt och disk maskin.

Nu så... nu ska jag städa igen.

Ciao

ööööööööÖÖÖÖÖÖÖÖöööhhhhhhhhhhhhh!!!

.... och innehållet är lika betydelse fullt... hahahaha.

Konversation från helgen:

A: Duuu eeee schååå schnääll!!!
C: Det är jag inte alls det. Jag verkar bara vara snäll. Om du intalar dig detta blir du inte besviken när jag lackar ;-)...
A: Joooo du eeee schåå schnällll, det har jag tyckt från första stund.
C: Neeeej!!! Jag ÄR inte snäll!!
A: Jooooo!!! bla bla bla bla!!
C: Suck! Du e packad!

Svårt att få ihop det ...

Det är alldeles för lite med att vara ledig VARANNAN helg. Man hinner ingenting alls.
Allt som planeras, bokas upp långt i förväg... och hela charmen med spontanitet är som bortblåst.

Nu i helgen är det jobb som gäller. Samt att jag faktiskt ska få vara barnvakt till det underbara knytet Zigge :-) Sen måste jag mecka och fixa lite med detaljerna i relaxen... som förresten SNART är klar (har ni hört den förr eller?)
Fönsterkarmarna skall slipas, och sedan målas vita. De svarta detaljerna som skall vara tre st likadana kruddelutter :-)

Nästa helg är det kräftskiva hos "Pettsson och Mattsson" med hela poolpartygalningarna på fredagen... Sen är det husvisning på lördagen 12:30 (snark) och på söndagen är det kalas för Oliwer. 10 busiga boyz... iiiiiiiiiiiiii! Fun fun fun!!

Helgen efter det är det jobb igen... puts och fix i relaxen... och skulle det mot förmodan vara så att det blir klart där, så finns det andra saker att putsa på... hehe...
Sen är det dags för Emilias kalas på lördagen, direkt efter jobbet.... Tjejmiddag är det visst som gäller nu....

SEN är det snack om en till kräftskiva som vi ska anordna... men som det rä i dagsläget så är inget datum bokat där ännu... början på september ser det ut att bli dock :-)

Hurra hurra hurra!!!!

Familjen Apa :-)


hahahaha

Bilder på Zigge!!


De tre kusinerna Oliwer, Emilia och Zigge.


Zigge


Zigge


Zigge och Zigges Mamma (Joi)Ha Ha ....

Rolig länk!

Så här blev jag:

 Baby
 Gammal
 Om jag var en man...


 Manga Jag
 Cina Apmänniska


ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha ha

Kina gör det om och om igen....

Artikel

Hur fan kan man jämföra det med Pavarotti i playback???
Flickan som "visas upp" är ju inte ens den som sjunger!!!


BARN SOM FÅR NYA TÄNDER, HAR SNEA TÄNDER!!


Testar väl då!

Ni som inte tycker jag sminkar mig så ofta (duh... typ aldrig nästan) kanske vill bidra till att jag kan få lite gratis prylar.
Jag är ju alldeles för lat för att mecka ihop alla poäng själv... orka!!
Klicka på länken bara, och reg er... så kan även ni testa dessa 14is fasoner ;-)

Länk till gratis!!


Klickade du??? Registrerade du dig?

Tack isf :-)


Yes yes yes!!

Inga förändringar i vardagen!
Kan det bli bättre??? Allt är som förr. Hurra!
Hahahaha

Nu sitter jag här...

... och väntar på att kl ska bli så pass mycket att jag ska åka till jobbet.
Segt som 17 att gå upp kl 07:00... och sänder en tanke till alla människor som börjar sitt jobb vid den tiden, eller t o m tidigare.
Blir tufft när jag (om jag) får ett nytt jobb... att ställa om sig liksom.

Drömmer om stugan... och hoppas att denna är som vi tror att den är. Snart är det dags för visning, så då får vi se....

Déville far runt som en galning och försöker desperat locka Tyson till lek... för att sedan i nästa stund lägga sig ner vid mina fötter. Och sedan upp och iväg igen.
Han har blivit riktigt stor, och är heeeelt galen i barn. Barnen dock, är inte riktigt lika galna i honom.. .då han är lite burdus i sitt sätt att vara. Valpig, med en kropp som en kalv.

Hej....

Wow... det är FAN inte lätt att komma upp ;-)
Försöker få kidsen att äta bra frukost oxå, så jag måste upp och ha bra tid på mig.

I dag är en "sorgens dag" och det är begravning för den lilla ängeln. Så tragiskt och jag lider så med föräldrarna.....


Foto: Anne Geddes

Äntligen hemma....

Nojjan i dag kändes skum.... mycket pekar på det, men hur fan då liksom... hrm... hajjar inte....

Ungarna ligger redan i säng. I går hade de sådana problem att somna, att de var vakna jättesent.... och så upp 07 i morse...

Nä nu ska jag in och måla lite finstilt i relaxen....

Varför????

När vissa personer blir fotade, så "posar" de med snett nedlutande ansikte.
Jag är inte knäpp, så jag hajjar ju att de bevisligen tycker att denna pose är deras snyggaste... men varför provar de sig inte fram?
Just denna pose är SÅ HEMSKT TILLGJORD och ser bara löjligt ut när det är på kompisbilder...

Ingen lek....

... gick upp kl 07:00 för att vara säker på att hinna allt. Duscha kidsen, promis med dogsen och dyl....
Ändå så hänger kroppen liksom inte med.
Mitt i allt kommer Anticimex. JUST fan.... jävla röta iofs att de kom just nu, då vi missat att boka upp "insläppet" annars.
Nu får vi väl se om getingarna håller sig borta.
Killen sa oxå, att den bästa hemmagjorda fällan är en petflaska.... den där upp och ned vända.
Misslyckas man med den, så är det bara för att någon annan bjuder på ngt smarrigare ;-)

Ah... skrivkramp!

Ska kolla en sak idag. Det vore ju liksom lite otippat. Inte riktigt som vi tänkt... annars är det skumt.

Usch...

Vilken total ide torka jag har när det gäller att skriva. Så mycket annat att göra hela tiden så när jag väl ska sätta mig ner och skriva så är allt borta....
Så jag skriver väl bara ner de orden som pluppar upp vart efter som....

Vi har funnit en ny stuga nu, ska på visning den 23e augusti. Det blir mycket den dagen... Oliwer kalas (om vi inte ska ta det på söndag)... morsan fyller år och visning.
Som synes så verkar det som att denna fastighet skulle bli perfekt för vårt projekt. Dock inte riktigt i det område vi hoppats på men vi gick ju bet på den marken.

Den här helgen och ledigheten bara försvann.... 4 dagar... schwooop! Nu är Mattes semester slut, och han börjar sitt "nya" i morgon :-)
Förhoppningsvis kommer behovet för att anställa oxå öka nu när semestrarna är slut.. så det blir lite mer jobb att söka.

HELVETE.... JÄVLA NAGLAR!!! DE ÄR SÅ LÅNGA ATT JAG KNAPPT KAN SKRIVA!!!!

Undrar när det var våra vänner skulle åka till Venezuela.... Läste i tidningen om att det är smitta hos indianerna (urbefolkningen) som ev kommer från vampyrfladdermöss....
Så.... inga skogsvandringar tack ;-)

Ja... det blev ju lite text iaf :-) hehe...
Godnatt!!

11:26.....

svärmor sjunger i nyhetsmorgon. 11:26

Då jag inte kan lägga in den som ett klipp... så får jag väl lägga länken till henne från Tv4´s hemsida.

Adele Li Puma

Snart........

Kommer ett inlägg om vad jag haft för mig de senaste dagarna.... så snart jag nattat barnen.... :-)

***

Näääää..... orkar inte. Skriver i morgon i stället. Är så trött att ögonen håller på att gå i kors ;-)

***

Joooo... ok då! skriver lite kortfattat så kan jag berätta mer i morgon sen....

I Fredags kom då syster och bror med sina respektive familjer... Vi åt, drack och spelade "med andra ord". Skit kul!! Efter en stund får syrran ett mess från Anki, som vill att vi kommer med ut.... och då vi är ganska så sugna själva så hakar vi självklart på ;-)
Emma bangade, men med tanke på hur hon mådde... febrig och dann så har vi full förståelse för det. David och hon skjutsade iaf oss dit.

Vi dansade, fnissade och snackade gojja tills vi somnade. Jag hade så kul!!

Idag har dagen varit lite seg, och trött.... men annars ok.
Vi var bjudna på middag i Vaxholm... shit vilken villa de skaffat sig alltså!! Resarö. Niiiice!!
Kidsen lekte, och pga vädret så fick vi vara inne... annars hade vi kunnat njuta av deras härliga tomt. En annan gång!!
Den tidiga hemgången sträckte sig iaf till 22..... blir så när man har skoj....
Det är ju bara 1 dag kvar tills kidsen börjar på fritids igen.

Så ... nu vet ni!

Fladdermusen Déville....
Ja... min käre make kan bära honom ... men inte jag ;-) Han har vuxit lite :-)

Uteplatsen...

Just det... glömde att jag tog bilder på vår uteplats och lite spindlar igår :-)


På söndag...

Kommer svärmor vara med i TV :-) Det är Italienskt tema på nyhetsmorgon, och svärmor skall sjunga.
Det måste man ju bara gå upp tidigare för att titta på :-)
I morse vaknade både jag och Min käre make till att Emilia hade gjort iordning frukost.
Hon hade skurit kyckling, rostat bröt och dukat fram allt. Tallrikar hade hon ställt fram... plan tallrik underst, en servett och sedan skålarna för flingor :-)
Hon är så go min bebe.

Vi har hittat en bil till mig oxå :-) En Volvo cross country :-) Det är en super som 2hands bil.
-00
Tonade rutor
Fullutrustad
Turbo (och chippad...hehe)
Silver
Sv skinnsäten
Träinredning
... och DRAGKROK!!

18:12

Arg arg arg.... Trots tabletter, så släpper inte värken idag.... JAG HAR INTE TID MED DET HÄR!!!

Man kanske inte ska gå omkring och låtsas vara så himla ödmjuk, som i att hävda att man saknar ngt. För hur kan man påstå något sådant efter att själva ha stampat på det och sedan kastat iväg det som skräp??
Finns många sätt än det självklara, att göra en handling. Och då ser ett spel för galleriet enbart löjligt ut.
Inte för mig att döma (även om jag mer än gärna gör det) utan kan inte annat än hoppas att:
"what goes around, comes around" inte bara är en fras..... utan att det verkligen stämmer.

Blodprovet blev gjort idag, så sen är vi redo att ta steg nr 2.
Vet ni... öl hjälper mer än tabletter :-)

Har funderat på vad vi ska äta i morgon.... grilla vill vi ju göra även om vädret itne är super.... allt för att få sitta ute.


Grrrrrrrrrrrrrr

Efter att ha klarat mig så himla länge utan smärta... så sitter jag nu här med värk från fingertopparna ner till tårna.
Så det blir inte så mycket gjort av "hantverk" idag... och inte heller kan jag rensa ur förrådet.
Men icke att misströsta, då jag vet att utredningen som pågår kommer med tiden iaf ... om inget annat... leda mig till rätt form av smärtstillande..
Smärtstillande som inte hindrar den kreativa sidan :-)
Finns alltid ljus i tunneln :-)

Dessutom ska jag i dag införskaffa mig gummistövlar och regnställ :-)

Funderar på vad vi ska äta i morgon. Syrran och hennes familj kommer, samt bror och hans familj.

Om ni läser detta.... så ta med varma kläder... för oavsett väder så kommer vi försöka sitta ute ;-)

Let there be some light

***
Min 9 åriga dotter snor mina kläder.....

Njaaaaaa...

Inte riktigt vad jag hade tänkt mig... men ok iaf....
Tur att det inte valdes biobesök på denna heller....Det räddades av att jag gillar den typen av filmer...

Där fick jag för mina synder....

När man står i butik... så vill man ju absolut inte förstöra ngt av kundens betalkort.... eller tappa dem så de itne går att komma åt....
Men idag gjorde jag det....
Tappade kortet så det gled under köpdisken.... som inte, på ett enkelt sätt går att flytta.

Pinsamt, men kortet lämnades åter till kunden efter ca 30 min.... min chef var alldeles svettig efter att ha lyft bänkarna som egentligen är olyftbara....

Vissa människor.........

... borde inte vara ute på vägarna om de är så himla rädda för att köra bil.
Krypandes kör de framåt och hindrar resten av trafiken.
Om max hastighet är 70 så ligger de i 40... som om det var någon som uttalat hastigheten för dem, och att deras hörsel i sin tur är så dålig att de hört fel mellan 70 och 40.
Det är irriterande, men vad ska de göra... de måste ju fortfarande ha samma möjlighet som andra att kunna ta sig någonstans... om än fruktansvärt långsamt.

Seg dag i dag.....

Snart ledig...

Eftersom vi kom hem så sent igår och min mage vägrade lugna sig så blev det ingen Hancock igår. Den får vi istället ta i kväll :-)
EFTER vikning av tvätten.
Jag kan ju faktiskt inte börja med att låta den samlas på hög som förr, då jag numera har en sådan uuuuunderbar tvättstuga att stå i :-)

Boyz n Girlz.... FREITAG IS OOOOOOON!!!
För mer information, vänligen kontakta din närmaste säljare...
hahahahahahaha ;-)

Promizdags med dogzeeeen

Biokvällen.......

Mysigt med min härlige make, restaurang och biobesök :-)
I sin vanliga ordning, så kan jag ju inte sluta äta bara för att man blir mätt.... utan sitter och småtuggar i mig maten bara för att det är sådan mysfaktor i det hela... småprata och tugga.... niiiiice!

Ca 30 min efter avgång från restaurangen så inser jag ganska så fort mitt misstag.....
Magsäcken fullkommligt skriker om platsbrist och kastar förbannelse efter förbannelse efter mig. Varenda nervtråd i närområdet skall skrika sin åsikt.
Tråden till knappen i byxorna är nära bristningsgränsen.... men håller sig kvar på plats kvällen ut.... puh.
Men det var gott ;-) och mysigt :-)

Filmen som vi såg.... Arkiv X.... kan jag inte rekomendera. Det var en ok film, att kika på DVD.. men fel som biofilm. Att dessutom kalla den Arkiv X enbart av det faktum att Scully och Mulder var huvudpersonerna kändes oxå sådär.... efteråt... under filmens gång var den fortfarande ok.

 

Dock så njöt jag i fullo (inte min magsäck och nerverna där runt....) av att halvslumrandes sitta bredvid min käre make och hålla handen :-)

Love u man!!
(fuck u marcus)

Hur tänker människor?

OM man köper en produkt i en butik.
Man är missnöjd med varan... alt att den faktiskt är trasig.
VARFÖR vänder man sig inte dit man har köpt skiten???


IDIOTER!!

Billig påverkan

Har på sista tiden inte haft så stort rökberoende, så jag går och tar en cigg när jag blir sugen.
Idag tog jag min första cigg för dagen, kl 15 .... och WOOOOHOOOO VILKEN NICKOKICK!!

MEN... det var riktigt äckligt så jag kanske borde passa på att minska ner ytterligare och till slut sluta helt... hrm....

Värre är det med sockret... jag har riktig abstinens efter chokladbollarna som min chef så fint införskaffat en hel låda ... och denna står öppet och ropar  "ÄT MIIIIIG".

VILL SOVA!!
Hade problem att somna i natt igen... bara det att dagen i dag är extremt långt ifrån personligheten som jag var i går....  Jag är nu trött, virrig... och inte alls trevlig. (jag helt enkelt)... hahahaha

Seeee ya!

Jag är så lyckligt lottad....

... som har en make som prioriterar familjen och lever sig till 100% in i familjelivet. Som ser det som en självklarthet att göra sin del av hushållet. En som inte bokar upp sin tillvaro utan att anpassa sig efter resten av familjen.
Utan patetiska, egoistiska ungkarls fasoner, men för det itne utan eget liv.
Visst har vi duster och egna viljor... men mycket av de egna viljorna är desamma som den andres.

Idag ska vi gå på bio, Arkiv X. Och sen ska vi kolla på Hancook. Men först... hehe... först ska vi äta maaat :-)


Love u man!!!
(fuck u marcus)

* Läs * MSN VARNING * läs!! *

Om ni får på mail eller msn, en länk skickad till er från någon i er kontakt lista som har namnet er mail + thatsyou.com så bemöda er inte att gå in på den.

Denna person i er kontakt lista, har gått in på länken och reg sitt msn och lösen ord. Med hjälp av detta så använder de som gjort sidan, informationen för att "spamma" dina kontakter om och om igen... Allt från din msn, så det ser ut som om det är du som tipsar om länken.

Om ni mot förmodan har reg er på denna sida, BYT LÖSEN SNARAST!!! Annars kommer det bara fortsätta!!!

Det är så irriterande att få en massa spam från folk som ovetandes och gladeligen registerar sin mail och utan tvivel lämnar ut sin lösen....

NEEEEEJ!!!!!!!!!!!!!

Artikel

En av väldens bästa skådisar!
Låt honom klara sig!!!

Snygg pose!

Vad han inte insett är att han vuxit en del och inte längre får plats på fotpallen.... haha


Peppar, Peppar ta i trä....

... idag är jag så ruggigt äckligt tevlig mot kunderna så jag mår illa när jag tänker på det.

Aaaahhhh.......

.... Ja ni... det var INTE lätt att komma upp i morse.
Överlämnade ansvaret för hundpromenaderna på min käre make, som är mer van med sömnbrist än jag, och passade på att sova 1 tim extra... välbehövt.

Så.... jävla.... trött....
Öm i ryggen är jag oxå efter min endorfinkick igår... men jag fick massor gjort. Om jag fick sådana infall oftare, kanske vi inte skulle ha så mycket som behöver fixas hela tiden... hahaha

Snark!

Åh fuck, Åh fuck, Åh fuck!!!!!!

Jag gick och lade mig vid 12 tiden... men kunde inte sova.... Nu är kl 02:34 och paniken smyger... (nej, den har slutat smyga.. paniken är här!!) sakta över mig.
Jag ska ju upp och jobba i morgon!!!!!

Min energiska städning, plockning och fixning som pågick aktivt i 5 timmar efter jobbet i dag... lämnade sig spår i min kropp bestående av endorfin... som vägrar lägga sig.
Mina ögon är så trötta, att de ömmar och går nästan i kors... men jag kan inte sova.
Har legat och vänt och vridigt mig, men kan fortfarande inte sova. VARFÖR?? Haha

Sista desperata försöket är nu att jag sitter här... halv tre på natten, innan jobb... och tar mig en drink!
Hur galet är inte det?
Som tur är får jag ju iaf sällskap av min tvspelande man... brrrrrrrrmmmmmmmm (bil spel eller)

Tvivlar starkt på att jag kommer vara lika uppspelt i morgonbitti... mwoahahahahahaha!!!!

Good night amerika (kanshe sha säga shweden)... where ever u r
(gammal goding, sug på den ni! Vilken serie återkom denna kommentar i varje slut (utan parantesen dock)????)

Fixat och donat...

Lika bra att hålla igång när man kommer hem, så tröttheten inte smyger sig på alltför snabbt.
Tapetserat väv, så mycket det gick innan limmet tog slut, på resterande av väggen som var otapetserad.
Rensat och rengjort buren inför morgondagens anländande av marsvin (ska passa dem medans ägarinnan är i Maaalmoooe).

.... och nu ska jag vika lite tvätt ;-) Tjjooohoooooo

Jag tänker tillbaka...

... på svunna tider, och känner en saknad av vodka kurant uppvärmingar (även om jag i dagsläget skulle välja ett betydligt mindre alkoholhaltigt alternativ - följden blir iaf densamma då som nu).
Kent.
Härliga middagar och ungdomens tider!
En sköldpadda med egen inhägnad och ny lägenhets styling för varje fest.
Vart tog tiden vägen?
Love u girl!!!

Tiden..

... som till en början rusade väg i en hastighet som var överenskomlig... har nu saktat ner och det verkar som om den fortsätter sakta ner för varje minut.
Väntar med iver på att få uppleva total avstanning (är det ett ord?) av tiden...

15:39 Piiip

Min käre chef står apatisk och skådar på formel 1.
Har vandrat förbi honom ett par gånger i försök till ordväxling, men det verkar som om denna avstanning av tid, även har fört med sig ett klister som gör att orden fastnar i skallen, om de ens kommer så långt, och ögonen fastnar i en och samma apatiska tillvaro.
Formel1... försöker gång på gång förklara för min chef att det är en bil.
Den kör framåt.
Runt runt... spelar ingen roll hur många lopp man beskådar apatiskt..
Inte heller händer det något omväxlande.


15:44  Piip

Röksugen.... och bilarna kör fortfarande framåt.
En röd  bil... en blå bil... en gul bil... och en röd bil igen....


Åh åh åh... ja ja ja....

.... vill hem to mi man!!...


Förstår verkligen inte...

... Det är fullkommligt orimligt!
Man KAN inte äta kakan och ha den kvar.
Enkelt. Simpelt och fullständigt logiskt.
Då får man köpa nya kakor helt enkelt!

Oavsett hur många gånger jag än försökt, så försvinner kakan om jag äter av den.
Så det är lika bra att vårda den kakan jag har och inte förstöra eller äta av den.
Inget att gråta över utan bara att inse att det är det egna ätandet som gjort att kakan försvann.... Liksom inte kakans fel att den åts upp....
Idag fyller Marco, alias Shrek, år!
HIPP HIPP HURRA MANNEN!
- Det är väldigt mycket barn skrik här... och det börjar nu efter 3 timmar bli GANSKA så olidligt!!!
Herregud föräldrar! Få tyst på era gaphalsar eller åk hem!!!
Kanske kan det faktiskt vara så att ungarna era INTE uppskattar shoppingen lika mycket som er...

Har kikat runt lite på alla shopping siter då jag söker efter en ny uppsättning byxor som rymmer och täcker hela min bakdel.
Dessa byxor skulle då ersätta de byxor jag har hemma. Jag talar om de som har hål i sig... hål som uppkommit genom frenetiskt gnuggande mot motsatta sidan (låret) och trådarna i tyget har pressats till sitt yttersta... för att tillslut ge efter och spricka upp och skapa ett litet, växande hål.
Pga viss oträning, så är det - likt en växt som söker ljus - just i detta hål allt "överflödigt" väller ut och söker syre.
M a o ... nya, hela byxor är vad jag söker.

Fann en del som jag skall införskaffa :-) Samt att kidsen behöver lite nya byxor tills skolan börjar oxå. Stövlar och regnkläderna måste ses över ...
JAG ska faktiskt skaffa mig ett par stövlar nu med!! Måste ha det nu när jag faktiskt har en hund som uppskattar regnet inte direkt att få det på sig, men att studsa runt i varenda vattenpöl som bildas e himla kul!

Oj... kunder i butiken! Kors i taket!!

Konfirmationen :-)

Idag var det dags för Inas konfirmation.
Allt gick super, mycket folk... hemskt att vara i kyrka, men det funkade. Såg inget dock.

Tankarna gick till att mycket i dagens sammhälle är så relaterat till kristendomen... men andra religioner är inte... hrm, automatiska eller vad man nu ska kalla det.
Först, som vanligt när det rör sig om saker som ständigt skall vara kristet sambundet, så börjar jag fundera på vad det finns för alternativ till de som faktiskt inte är troende.
Så jag sökte lite på nätet.... och det finns faktiskt det! Precis som det finns borgerlig vigsel, så finns det borgerlig konfirmation - även kallat sekulär konfirmation.

Nu vet jag det, och när det är dags för mina kids att bestämma sig.... så skall de även välja mellan kristen, katolsk eller borgerlig... eftersom de har rötter i alla dessa.
Ja, den kristna och borgerliga konfirmationen skiljer sig åt.... Mina barn ska veta vad de önskar, om de ska konfirmera sig.... Inte automatiskt välja svenska kyrkan bara för att "man gör det"... för det finns alternativ.

Hur som helst.... Såg inte så mycket av konfirmationen... men mycket trevligt fika efteråt :-)
Som vanligt när det gäller... så hade jag inte så mycket batteri i kameran att jag fick bilder från fikat efteråt... men fick bilder i kyrkan och utanför.
Lägger in lite när jag laddat upp batteriet igen, så pass att jag iaf kan ladda upp bilderna.. .hihi.

I morgon är det jobb igen som gäller, och Matte skall ta kidsen på bio och se kungfu Panda :-)

***
Såg en film igår... som hette... hrm... Wanted med A. Jolie. Älskar hennes tatueringar... men vet faktiskt itne om alla är hennes äkta. Vissa har man ju sett på bild förr... men .. .ja... som sagt. Snygga är de iaf, även om de är äkta eller inte.
Den stora hon har på ryggen i filmen, skulle jag faktiskt inte alls ha något emot att skaffa mig ;-)Tyckte faktiskt den var helt ok... min typ av film. Däremot var den liiiite långdragen vilket blir ett litet minus... men annars helt ok.

Idag tittade vi på 10.000 B.C


... och den var faktiskt oxå helt ok.

Vi har försökt ett par gånger med 28 dagar efter... eller vad den heter. Sägs att den ska vara så bra... men vi orkar verkligen inte titta på den. Kanske för att man inte riktigt varit på humör för att se en "zombie" liknande film just nu... haha... får se om vi lyckas plöja igenom den någongång.

Nu ska jag se vad vi kan titta på som "sista film för kvällen".

Ciao mina vänner!

Trist trist trist

Matte hjälper en vän att flytta idag.... och e borta jäääättelänge!
Tur att de är många som hjälper till iaf, så går det iaf lite fortare... 
Trist att vara hemma själv dock.
Så fort han kommer hem ska jag åka med kidsen till Vtuna och göra klart tårtorna tills i morgon.

varmt!

Cannabis....

Artikel

Cannabis i kommunens rabatter... hahahahha

RSS 2.0