Japp... då står man här igen...

Lördag. Jobbdag. Tom dag.....
Har varit ledig nu i två dagar, men väderomslaget har satt sina spår.... som jag misstänker att det gjort för de flesta.
Visserligen var det Matte som började jobba denna vecka, kidsen började på fritids... jag har jobbat hela tiden. Men vädret och tröttheten har tagit på oss alla.

Igår hade jag 7 barn hemma. 7 st ... coh det var lugnare än vad det är när mina är ensamma. Haha. Lite småkivandes var det ju, och den ena killen som svärmar som ett bi runt honung... runt grannflickan som oxå var där... var en aningen mer högljudd än vanligt... men annars var det lugnt.
Killarna i ett "lag" tjejerna i ett annat.
Vid kojbygget så blev det då självklart disk. om vems kojja som var bäst.
Lösningen blev att "mamma" (i detta fallet jag) gå upp och bygger "den bästa" kojjan, stor nog åt allihopa. Så alla kan leka tillsammans.
Till Emilias stora lycka, fick hon även sova i kojjan i natt (Oliwer ville inte).
Till hennes stora sorg, så är det hon själv som skall städa undan allt idag... hehe Fast pappa har lovat att hjälpa till, men det vet hon inte ännu.

Nu ska jag läsa en tidning....

Kommentarer
Postat av: Sussie

Oj inte illa har du någe tips elelr knep hur man gör för att få 7 barn att vara hyffsat lugna och samsas.Ska ju själv snart ha barn kalas för alla mina som fyllt och fyller.

2008-08-16 @ 11:58:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0