Nu är det bokat....

Athene kommer somna in 8 Maj kl 18:00

Planera datum...

Känns helt sjukt.
Planera datum för Athene.
Dagen då hon ska få somna in....
Mängder av ursäkter far igenom min skalle till varför vissa datum inte passar... när det i grund och botten enbart handlar om att hon ska slippa lida mer.
Drar mig för att ringa och höra kostnader och ta itu med det som måste fixas innan.... skjuter det hela tiden på morgondagen.

image48
image49

Söndag :-)

Uppe relativt tidigt idag... ska hinna med skogspromisar med dogsen innan det är dags att åka till jobbet. Förväntar mig mer kunder idag, då solen (iaf inte ännu) inte kikar fram och några få regndroppar har funnit sin väg ner till jordens yta.

Mattias har dragit fram hojjen och börjat putsa den... snart kanske jag åker bil med stereo till jobbet... haha... vilken lyx. Får se om vi tar hojjen till Hoverud eller om det är bilen.....

Inga övriga uppdateringar gällande våra "kort" ännu....

Ibland förstår jag mig verkligen inte på människor. Vad är det som orsakat denna respektlöshet och mottot "sköt dig själv och skit i andra". Många verkar rent av itne kunna göra saker för andra om det inte har med ngn form av vinst. Och de bara kör över och utnyttjar folk till sin egna vinning....
Kanske var det så även förr.... men jag tycker det kommer ut över lag lite var stans. Kanske inte baren och tonåringarna skulle ha den attityd de har idag om föräldrarna inte hade den. Om föräldrarna visar andra människor respekt, så borde det ju smitta av sig på barnen.... ?? Eller?
Samma sak så förstår jag verkligen inte hur man som förälder kan sitta och försvara sitt barn, när barnbarnen bevisligen far illa av det.

En vän till mig... lever sitt liv i "highspeed", hyperenergi så det sprutar om det. Oavsett om hon är arg, ledsen eller glad. Anledningen till denna super highspeed är baserat på andrum....
I hennes liv finns inget andrum.
Det finns ingen avkoppling eller delning på bördan gällande hus och hem.

Hennes barn (3st) behöver alla extra tillsyn, övervakning och uppmuntranden. De behöver extra tid och är infektionskänsliga... vilket är en tung börda när man är ensam.
Detta vägrar kommunen ställa upp med. Inte ens hjälp i skolan så hon kan söka jobb och försörjning åt sig och barnen...

Myndigheterna låser fast henne med en jävla idiot (barnens far) som aldrig är hemma, och bränner pengarna som skall gå till räkningar, på saker till sig själv.
Hur kan han vara så respektlös mot sin familj?? Mot sina egna barn? Vill han verkligen så brutalt göra dem hemlösa? Varför hjälper inte hans föräldrar till???

Många tankar går till min vän, som så tappert kämpar... fast i all missär tidigare tillsammans med barnen haft en ljuspunkt. Något som gjort att de lättare klarar av vardagens problem och motstånd.
Nu har denna fruktansvärda idiot, som myndigheterna tvingar henne och barnen att leva med... tagit även den ljuspunkten. 
Ljuspunkten måste säljas för att täcka de kostnader han dragit på sig istället för att han säljer ngt av sitt eller går till sina föräldrar och tigger pengar. Min vän och hennes barn förlorar det som betyder så mycket för dem....
Mina tankar går till dem.
Och jag hoppas, hoppas innerligt att hennes tillvaro snart får en putt i rätt riktning (En bra start vore om han kunde inse vad han gör för skada och helt sonika dra!!)

Lööördag!

Jobb idag igen. Trodde det skulle bli superlungt, men sedan insåg jag att det är helg efter löning och som det ser ut på folkmängden, så regnar det oxå (föga troligt) för folk har verkligen invaderat TC.

Träffade på Emilias och Oliwers Rektor idag... och hon berättade att skolan fått dåligt omdöme ... vilket förvånar mig enormt då skolan faktiskt tillhör den lilla skaran av skolor som fortfarande är bra. Bevisligen så har iaf inte föräldrar som är nöjda, skickat in sina svar... då svarsantalet var mycket lågt... och de som inte gillade vissa saker har svarat. Resultatet som blir då, är ju självklart dåligt.
Hur ska jag kunna assistera i att göra det bättre samt få fram information till de föräldrar som inte kan engagera sig (sådana som jag)?

*****************

Mycket funderingar... Budet gick inte igenom, men det var nog gissat så....

Mycket ska man se och höra...

Dessa slog igenom i Brasilien (Nääähääää) och kommer snart till Sverige.
Visst... Det kan vara ok på bild, men hur praktiska är de egentligen?
Tänk alla de som använder argumentet: " Jag har inte kroppen för det, men klär mig som jag vill och som det känns bra".... I detta fall MÅSTE de väl iaf inse, att byxorna inte ser lika bra - inte ens i närheten - ut på en person med celluliter upp till midjan och egensnickrade bilringar lite var stans...
Och man får ju verkligen hoppas att dessa brudar inte är bohemfolk, att de verkligen håller efter och ansar busken för allas trevnad och hygien... ;-)

Fan ... om jag skulle ta på mig dessa, så skulle jag inte kunna finna snöret för att knyta upp dem sedan... dvs... den ynka lilla tråden på trosorna skulle gömmas inne i... mina kurvor. hahahaha!!!!

image47

Artikel

Wow... nice väder idag igen.

I går kom lofi hem från NY, och det var som julafton hemma. Oliwer fick sitt efterlängtade Indiana Jones lego och Emilia (även Oliwer) fick sådana där rullskor... med hjul i hälen. Emilia fick även en massa kläder och liten sminkväska med smink.
Jag fick nya pjuck... asacoola :-)... Svarta "skate" stuk, med rosa små detaljer. Även detaljer så som små små döskallar vid snörena, av metalla. Satt perfekt, Lofi är bättre på mina storlekar än jag själv är. Fick även en supergod parfym, Jennifer Lopez... ingen aning om vad den heter, men flaskan är som en "klutt".

Så skönt att äntligen ha honom hemma igen!!!!! Fick lite uppdateringar ang framtiden oxå... hehe... ska bli enormt spännande :-)

Den 8e Maj är det dags igen... ska på arb intervjuv för arb i väsby.
Denna gång är jag inte lika beroende av hund på  jobbet, utan kan klara mig om jag har möjlighet att sluta tidigare och åka hem på lunchen... Hoppas jag får det, och hoppas inte frågan kommer upp hur mitt liv ser ut om 2 år... haha... vad ska jag säga, jo... jag hade bara tänkt jobba så länge... hihi... Newee! Man vet ju faktiskt inte vad som händer.
Ena vägen - Flytta inom rimligt avstånd
Andra vägen - Flytta vart som bara vi får det billigare och bättre livskvalitet
Tredje vägen - Sälja allt och flytta utomlands.
Allt hänger på vad som sker de närmaste veckorna... Känns jättespännande, som att ha visst antal kort på handen och det man drar det gör vi....
Ole.... Dole..... Doff......

Solen tittar ju fram mer och mer och jag hoppas vädret håller i sig även till Valborg, då bär det av till sommarstugan igen :-) Sedan MÅSTE vi bara styra upp den där efterlängtade och omtalade middagen med våra vänner... Det är myckte nu... men middag och vin är ngt jag längtar efter... .niiiiice! Hörde om ett ställe i stan där man får äta hur mycket glass man vill (mjukglass) för 49:- MÅSTE DIT!

Jag e så glad... trallallallalaaa!!

Solen skiner igen... och jag borde iofs inte vara Sååå glad. Ska ju jobba... men jag känner mig jättelycklig. VI HAR LAGT FÖRSTA BUDET PÅ STUGAN!!
Vårt egna lilla krypin!
Först tänkte vi lägga... sen kom utlandsgrejen igång... och sedan beslutade vi att vi måste ju iaf ha ngn form av nannaplats när vi är här. Och blir inte utlandsgrejen av, så är det ju flytt iaf som gäller....

Jag e så glad. Trallallallallallaaaa!!

RSS 2.0