Maaaaaaaammaaaaaa!!!!!!

Jag slits från min tysta, lugna värld framför datan av denna välkända stämma
- Maaaaaaaaaammmmaaaaaaa!!!!

Snabbt vaknar jag ur den här koman som jag klivit in i och upptäcker till min förvåning att den rullstolsbunde hjärncellen somnat, och den enda som är vaken är den som vanligtvis skjuter på.
Då den inte får några order från den rullstolsbundne, så irrar den nu istället runt hysteriskt och funderar på vad det är som pågår.

Det är Ollan som ropar.
Filmen är slut.
De välbekanta tonerna från Harry Potter truddeluttar om och om igen.

Som vanligt så vill han inte somna själv, eftersom han inte somnat till filmen, utan vill att jag ska gå och lägga mig tillsammans med honom.
Jag förklarar för honom att jag måste fixa tvätten innan jag går och lägger mig (detta har bara tagit mig två timmar) varpå följande konv blir .... :

Ollan: Jag kan inte somna själv, jag vill somna med dig.
Jag: Men jag måste fixa tvätten först, tänkte inte gå och lägga mig ännu. Om du vill kan jag kika till dig innan jag går och lägger mig, för att se om du fortfarande är vaken. Då kan du somna i min säng....
Ollan: Men maaaammmaaaa, jag orkar inte hålla mig vaken så länge ju.
!!!!
Jag försöker med min förvirrade hjärncell få ut ekvationen av detta.... Trots facit får jag det inte att gå ihop.

Så nu skyndar jag mig att avsluta det sista inlägget för ikväll, utan att våga räkna alla jag skrivit idag, för att snabbt fixa tvätten så min käre son "hinner" somna med mig innan han somnar i sin egna säng.......

God natt min skatt, dröm sött men inte blött!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0