Puh....

Jäklar vilken tur att jag inte har tagit inbjudningskort som jag måste skriva för hand.
Utan patroner till skrivaren, och med en hand som absolut inte är gjord för att skriva med penna, har jag knappt kunnat skriva adresserna på kyverten!

Påminner igen om INSAMLINGEN och kommer göra det i varje inlägg framöver.

Med Phipis förkylning så har allt vad "sluta amma" heter, gått käpprätt åt fanders!
Mina desperata försök till att få en ynka liten sömnstund, har lett till att jag inte alls orkar tjafsa ang bröstet... och ju mer jag gav efter, desto mer krävde hon... så nu sitter jag här, och är en ammandes mamma igen.
Misstänker dock att de håller på att sina en aning, då hon inte alls blir nöjd när hon får det. Hon drar, biter, klöser och sparkar mig när hon ligger ner i sängen.
Hela dagen har hon varit extra pipig, och bara velat vara på min arm, så jag har typ inte gjort ngt alls utom att bära på henne... och det känns i armarna.
Men ändå... finns det något sötare och gosigare än en liten sjukling som söker mammas uppmärksamhet i trånande famntag (för att sedan byta ut dem mot arga hysteriska skrik, sparkar och klösningar)?
Nej!

Eftersom natten till i dag blev nästan sömnlös, och dagen inte heller bjöd på så mycket sömn... så tänker jag gå och knoppa in nu.
Ingen träning blev det i dag heller... FAN vilken dålig självdiciplin jag har!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0