Hjälp oss!!

Insamling



Vi har startat en insamling.
Pengarna går till att hjälpa ett barn i Sydafrika att få en familj.

Tanken bakom, är framför allt våra egna barn, och sorgen över att många andra barn inte ens får leva med sina föräldrar. De som får leva med sina föräldrar kanske inte ens får möjlighet att vara barn, utan måste jobba från det att de är 5-6 år för att överhuvudtaget få i sig mat.

Självfallet finns det även barn i Sverige som behöver hjälp, men vi valde Sydafrika pga att de ej har det system i Sydafrika, som vi har i Sverige, för att hjälpa barn i nöd.

Det fanns många ändamål att välja mellan, men vi valde denna då vi även kommer vädja om bidrag till denna insamling istället för dop presenter till Philippa på hennes dop.
Dessa barn behöver tryggheten men än Philippa behöver ett fotoalbum, familjeträd eller annat som egentligen bara står....
När ni skänker ert bidrag önskar vi även att ni blundar och skänker en tanke till alla världens barn som lever i otrygghet.

(Av familjen kommer vi dock önska presentkort på GULDFYND för att kunna införskaffa en skyddsängel i guld som hon kan ha i minne av sin dopdag.)

Kommentarer
Postat av: Nillo

Gåva skänkt och resten kommer -)

2010-11-08 @ 16:32:40
Postat av: Nillo

Gåva skänkt och resten kommer -)

2010-11-08 @ 16:34:47
Postat av: Cin

Tackar och bockar det ödmjukaste!

(Fan... du hann ju t o m före mig)

2010-11-08 @ 21:54:45
URL: http://lovelybitch.blogg.se/
Postat av: Anna-Karin

Jättebra initiativ!!

2010-11-11 @ 19:06:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0