Ytterligare ett VG

Med Eng B provet nu rättat får jag helt enkelt nöja mig med ett VG. Nu vill inte jag vara den som är den, men VG är inte MVG så det är inte helt ok i mina ögon. Bra början med tanke på vilken form utav Eng det var (som jag underskattade) men samtidigt fruktansvärt frustrerande när jag ser kommentarerna på mina "fel".
Slarvfel!
När jag skriver på datan så skriver jag utan att titta. Emellanåt och sent på kvällen har dock fingrarna en tendens att hoppa runt och lägga dimmridåer. Självfallet läser jag ju igenom det jag skrivit för att söka efter skrivfel, men eftersom det är dimridåer så ser jag dem inte....
Men men.... jag har en del prov kvar och nu är det bara att satsa på nästa... som ska vara inne i morgon!!!

Kidsens avslutning gick av stapeln igår, så de kommer nog hem inom ngn timme efter den gemensamma frukosten som de har nu vid 07.30.
Phipi är bortvisad till svärmor över dagen så mina studier inte skall bli alltför lidande.

På söndag skall jag återuppta ridningen igen. Ska bli grymt kul!
Menar självfallet att jag ska rida på en häst.
Maken i all ära, visst tillfredställer han mig, men den tillfredställelse det ger att rida (på häst) är inte samma sak. Dessutom har jag då kläder på mig... eller ja, det måste jag ju ha annars med.
Läste på en väns FB status, en underbar kommentar som jag inte kan göra annat än att hålla med om:
"Jag är en ängel! Mina vingar har börjat växa ut precis under BH kanten på ryggen!"
Och ja... jag har vingar jag med.
Misstänker dock någon form av deformation då jag även fått påsar på framsidan och två konstiga däckliknande ringar ist för 6pack....
Meeeen!! Med ridningen kommer jag igång och tränar (rask motionspromis eller cykel dig, samt ridningen i sig) så jag ser fram emot det som 17!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0