Treveckorssallad!
För att variera inläggen lite tänkte jag försöka tänka på lite annat.
Skriva lite annat.
Så här kommer ett recept på en sallad som, tillskillnad från andra sallader, bara blir bättre med tiden och faktiskt t o m kan stå i kylen så länge som upp till 3 veckor (uäk, inte för att jag skulle äta den efter den tiden... men ändå)
Sallad:
1 kg vitkål
1 kg morötter
1 grön paprika
1 röd paprika
1 purjolök
Lag:
1 dl matolja
1 dl äppelcidervinäger
3/4 socker
1/2 tsk salt
1/2 tsk salladskrydda
Blanda lagen och koka upp den.
Riv vitkol och morötter under tiden.
Skär paprika och purjolök
Blanda alla grönsakerna i en stor skål. Häll över den nu något avsvalnade lagen.
Klart!
(det blir godare efter någon dag när alltihopa gosat till sig ordentligt)
Undrar om jag kommer få dammsuga och tvätta golven i fred för mini....
Skriva lite annat.
Så här kommer ett recept på en sallad som, tillskillnad från andra sallader, bara blir bättre med tiden och faktiskt t o m kan stå i kylen så länge som upp till 3 veckor (uäk, inte för att jag skulle äta den efter den tiden... men ändå)
Sallad:
1 kg vitkål
1 kg morötter
1 grön paprika
1 röd paprika
1 purjolök
Lag:
1 dl matolja
1 dl äppelcidervinäger
3/4 socker
1/2 tsk salt
1/2 tsk salladskrydda
Blanda lagen och koka upp den.
Riv vitkol och morötter under tiden.
Skär paprika och purjolök
Blanda alla grönsakerna i en stor skål. Häll över den nu något avsvalnade lagen.
Klart!
(det blir godare efter någon dag när alltihopa gosat till sig ordentligt)
Undrar om jag kommer få dammsuga och tvätta golven i fred för mini....
Kommentarer
Trackback