Jorå...

Det blir nog så.

Dagen bestod av förlossningskliniken samt Nicki´s med SSochR och min härliga flock. Allihopa lekte de sig svettiga, medans jag och S kunde sitta och snacka lite i lugn och ro ;-)
Trots att Phipi inte gör många knop, så blir hon verkligen helt slut och ändå så full av utmaningar för sig själv... ex att hon skall klättra mer och kräla mer.

Och samma sak denna gång.
När vi kom hem så lekte vi med ringar och med juvelernas hjälp så tog hon sig från sitt rum ut till dörren. HUR kan jag faktiskt inte beskriva... för hon kryper inte. Hon liksom... bara... tar sig framåt.
Noterbart är dock att hon blivit väldigt snabb på att kräla bakåt.

Men innan vi drog iväg så gick jag igenom min garderob i jakten på någon form av minikläder till min gravida vän. Dags för mig att rensa ur, och dags för någon annan att fylla på.
Dock måste jag säga, att med hennes HUTLÖSA storlek 40, så kan jag inte hjälpa henne mycket.
Men om hon svär på att stoppa i sig mer saker och röra sig mindre så kanske hon kan ha något av de plagg jag hade i början... Och gör hon det inte, så har jag tillräckligt många tält till henne som hon kan ta över :-)
Om inget av dem känns som ett alternativ... ja då får hon väl kasta dem eller skänka dem till någon... större person.

Jag insåg även att jag, trots min fobi mot att tvingas köpa nya kläder i denna hemska storlek... nästan ENDAST hade mammakläder (ja, jag är ju en mamma) och "gamla" kläder (=oanvändbar storlek).
GAAAAHHHHHH!!!!
Det här driver mig verkligen till vansinne!!
JAG vill ha tillbaka min gamla kropp!! NU... inte "sakta men säkert".....
Morr... morr... morr....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0