Gosh!

Äntligen hemma ...

Helgen har vi tillbringat i Väsby, kompensation från förra helgen då vi var sjuka och drabbade av snöoväder. Det är lite ironiskt hur galet det kan bli.
TRE gånger ombokat och sedan blev det inte alls som det var tänkt.
Men men.... Blev ok iaf.

Gick på restaurang med "La Famiglia" vilket var en hit :-) och i dag (söndag) körde vi Bio med kidsen (inte Phipi, hon fick stanna hos farmor).

Utbudet av filmer var inte så stort, så valet föll på Trassel i 3D.

Personligen var jag inte alls så impad av 3D varianten, även om det var första gången jag egentligen hajjat och sett det "alla" ser i 3D (m a o 3D).
Inte ens på gamla goda tiden när "TV Piraterna" körde sitt och man hade de där glasögonen med ena ögat blått och andra rött.


(1983-84)
Nu har dock glasögonen utvecklats en aning och man behöver då alltså INTE ha ett blått och ett rött... utan de ser "vanliga" ut.... eh....

Filmen i sig var däremot fin... eller så var det bara jag som var extra blödig.
I slutet fick jag både räta på mig och tänka en barnsångslåt tyst för mig själv, för att komma på andra tankar än hur det skulle vara att få tillbaka sin dotter efter 18 år....... tårarna var precis på kanten till att rinna över.

Om det inte var så att det var så in i helvete dyrt att gå på bio, så skulle jag försöka gå fler gånger under sportlovet med kidsen... (3D filmen har de t o m mage att ta 30kr/st extra för - glasögonen - och det får man betala u t ö v e r presentkortet).
Fanns en del filmer jag vill se med maken också, men jag kan likaväl vänta tills de släpps för allmänheten.

Aja....
Helgens lärdom då?
Besvikelse - Oavsett hur mycket man gör för att undvika det, så kommer den alltid som ett hårt slag när du minst anar det.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0