Alltid två sidor

En story har alltid två sidor, det är alla medvetna om.
Och att man inte skall tro på allt det som står i tidningar( särskilt aftonbladet), är alla människor med sunt förnuft medvetna om.

Men trots detta, så tar AFB till sig det som de vill och skriver det sedan format så att det väcker ilska på alla sätt och vis. Det har man sett klara bevis på i den där jävla "fattigbloggen" som de skrev om dag ut och dag in.... där de medvetet undanhöll små viktiga detaljer som FAKTISKT ändrar historien helt. Det är rökning, kriminella bakgrunder som försvårar anställning och produktion av barn under en tid där det verkligen inte finns tid eller ork för ytterligare ett barn.
Små små detaljer som ändrar hela historien, men för det inte minskar hur pass synd det är om barnen.

MEN, återigen MEN.... versionen ändras ju då en aning från att bara "vara synd om" och "oskyldigt drabbad" till att faktiskt( Kors i taket) SJÄLVA vara ansvariga för sin egna sits och därför inte berättigade ekonomisk hjälp när tiden tickat på utöver det tillåtna. "HJÄLP" är inte livslång.... kom i håg det!

Nu är det faktiskt samma sak med den här 11 åringen som blev avvisad från tåget.
Historien har två sidor!
MEN det ändrar inte det faktum om att en 11 åring blev medvetet lämnad av en vuxen tjänsteman( kvinna). Och i det här fallet är det DET som är det vesäntliga.
SJ's historik när det gäller att inte kunna leverera, är även den allmänt känd av alla som tvingas resa med SJ i brist på annat färdmedel, och samtidigt vill tänka på miljön.
Bra att de kan fostra sin personal till sådant super trofast tycke, att de verkligen anser att man "Kan ta bilen, eller välja annat bolag, om man hatar SJ så mycket".

"Hon kunde inte visa legg och såg ut att vara 16+ ens inte polisen kunde styrka hennes identitet och sa att hon väl kunde va 16+. Och systern var inte på toa under händelsen utan satt i sätet framför och sa inte ett ljud när tågvärden pratade med flickan. och flickan själv sa inget heller. bara nickade å skakade på huvudet ibland. systern frågade inte efter sin syster förns vid allingsås vilket är två timmar senare!"

1. Spelar ingen roll om systern var med eller inte. Tvivlar dock starkt på att hon satt framför på sätet när hennes syster blir avvisad från tåget. Tror man på sådant?
2. 11 åringen blev avvisad UTAN systern.
3. UTAN att polis tillkallades och mötte upp för att ta tag i situationen.
4. Att SJ överhuvudtaget lämnar över detta till sin personal är skandalöst! Om konduktören blivit attackerad? ALLTID bör polis eller särskild vaktbolag tillkallas, så alla andra parter kan gå ifrån situationen utan fara för sig själv eller andra.
5. Min 12 åring har inte leg.

Motfråga: Hur hade SJ reagerat OM 11åringen rest själv, och tappat bort sin biljett?
Biljetten är viktig, ja... men hade de fortfarande inte kontaktat polisen.
Om systern nu inte sa ngt... så visar ju agerandet klart och tydligt vad som hade hänt.

Men låt se nu.
I vilken affär, skulle det vara ok att gå in... betala för en vara... och sedan få gå därifrån utan varan pga att den inte kan levereras. OCH få veta det EFTER man har betalat.
Om och om och om igen....
För att sedan få tillbaka sina pengar, måste man skicka in en reklamation FÖR VARJE KÖP och tillbringa ytterligare tid istället för att kunna fylla i EN  lista, på hur många resor som de inte kunnat leverera. För att sedan, tusentals gånger, få upprepa proceduren.

Hatar jag SJ så mycket?
Nej det gör jag inte. Men jag hade absolut ALDRIG mer använt mig av deras tjänster eller produkter om det funnits ett annat alternativ.
De som inte är lyckligt lottade med arbete som är toleranta med att man droppar in i tid och otid, riskerar att förlora sina jobb... ändå har de inget annat alternativ än att ta sig fram utan SJ.... Men frågan man ställer sig varje morgon är: Kommer man fram idag?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0