Snurr snurr...

Puh, det är mycket nu.
Snurrar bara runt i skallen.

Dop börjar det bli dags för. Ska kolla dopklänningen på fredag, och se om det börjar närma sig. Storleken är det som bestämmer.
Inbj listan är skriven och jag måste bara få röven ur för att kolla vilka dagar det är möjligt, kolla med Gudföräldrarna vilka dagar som passar dem samt bestämma mig för vilken kyrka vi ska ta det i.
Av någon anledning är jag inte helt emot kyrka faktiskt. Även om jag är emot hela det här "Gud" snacket. Dessvärre går det ju lite hand i hand, kan inte lika gärna be dem att inte tala om gud i kyrkan :(

Sen har vi det här med "vad måste göras innan vintern" sakerna.
Målning av huset.
Vedklyvningen och planteringen.

Phipi går runt i sin gåstol, vilket är alldeles utmärkt för min del. Men nu har hon börjat roa sig med att slita i saker hon får tag i... och det är jag inte riktigt med på att det står i kontraktet. Måste läsa igenom det igen samt manualen för jag tycker det är så krångligt ;)
Insomningen försöker vi även ändra till att somna in utan bröstet och i sin egna säng. Det går ok, men kör iaf ca 2 tim av gråtande hela tiden.
När hon somnar med amning, så innebär det att jag inte ens kan gå och byta om utan att hon vaknar... så det är ganska akut att ändra vanorna för henne.
I dag kommer jag även införa sovrutinerna dagtid. Får se hur det går ;)

Mor och far kom förbi en snabbis igår.
och det var tur för mig då maken kom hem lite senare och jag skulle iväg på föräldramöte. Den här gången gick det sådär och jag kunde inte sitta och hålla tyst utan babblade på.
Hade ju sagt till mig själv att jag skulle lyssna ett tag innan jag sa ngt så jag vet hur allt fungerar här ute.
Men när föräldrar går in i disk att skolresa måste ske... men man vill inte betala, inte sälja och inte vara med som stödförälder... då tycker jag att man måste påminna om att det är för barnets skull, och inte deras...

Kommer mer sen... nu måste jag gå och bajsa!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0