IQ test

. Gjorde IQ test när vi nu sitter i bilen på väg till Väsby. Resultatet förvånar mig.... Trodde jag bara hade en hjärncell, men det visade sig att jag faktiskt har ytterligare fyra hjärnceller.... Fast de är väldigt inaktiva och osynliga så finns de där... För att klassas som "normal" skulle man nämligen ha 100.... Och mycket låg var vid 60.... .... Jag hade 5....


Kommentarer
Postat av: Satu

HAHAHAHA men det sägs ju att en hel del av hjärncellerna försvinner med bröstmjölken men jag tror mer att de följer med moderkakan ut.. jag har nämligen inte sett till dem sedan dess. Jag glömde varorna inne på ICA för någon månad sen. Packade inte ens ner dem i påsen. Nej, jag betalade glatt, tog Saga och gick. De fick komma ut med mina varor till bilen när jag tänkte åka hem =) Så var inte ledsen, jag har nog bara tre =)

2010-10-24 @ 16:40:00
Postat av: Cin

Mnjae... jag börjar isf även misstänka att de heller inte kommer tillbaka när det varit ute och vandrat.. jag har nämligen ammat 3 barn ;-) Och jag är glad varje gång de sitter i bilen när jag varit och handlat.

2010-10-24 @ 23:22:57
URL: http://lovelybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0