Funderingar...

Ja, det är mycket sådant nu.
Finns ju lite tid s a s och det är ju inte direkt så att jag kan ventilera dem med Phipi... eller tja, kan kan jag väl, men jag kan likaväl älta dem i skallen ;-)
Det är ju inte direkt så att hon kommer komma med tips om när jag ska sätta mig och sticka... inte heller tips om hur jag ska bygga på taket på brevlådegrejen... och allra helst inte hur jag ska göra för att bli av med den fruktansvärda huvudvärken som jag snart får börja ta hyra av eller vräka från min skalle!
Nej... hon hakar mer än gärna på "klappa lilla magen, lilla magen..." och dyl.

Och appropå det.
ÖF kom jag till i dag :-)
Min och Phipi´s ENDA sociala sysselsättning om man inte räknar med debatterna på föräldra och matråden. Trots det, glömmer jag bort dagarna - som i går. Eller lyckas inte komma iväg så jag får ta tillvara på alla de timmar som finns där.
Hur som helst... jag kom iväg idag :-)
VI kom iväg idag. Vilket var mycket skönt.

På väggen i lokalen sitter en lapp.
En liten notis om att "Om endast de fåglar som sjunger bäst var de som sjöng i skogen, så skulle skogen vara tyst" ... eller något sådant.
Jag misstänker att det är en fin liten notis om att man faktiskt kan höja sin röst från mima stadiet (där jag är nu) och ta några toner... de måste inte vara bra.
Men .... vad folk inte vet... är att skogen varken kvittrar eller kraxar när den här fågeln sjunger.... den blir totalt tyst... för de andra fåglarna flyr.
Men jag ska fortsättningsvis göra mitt bästa. Phipi gillar trots allt ... mina... eh.. ljud när jag sjunger för henne hemma. Om sedan stämbanden låter bli att vibrera vid vissa toner (ok... de flesta) så försöker jag ju iaf.
Man får ju så mycket gensvar av barnen via sång :-)



Kommentarer
Postat av: "torsdags-emelie"

Har börjat läsa din blogg. Kul med någon som uppdaterar så ofta och verkligen skriver ur hjärtat /hjärnan :-). Vissa tror jag förskönar sin blogg & sitt liv lite...

Vi har inget planerat för morgondagen - vilket innebär lååååång dag. Kom över och fika vetja! så kan vi och barnen lära känna varandra lite mer.

Kanske elva tiden kan passa? Om ni är sugan dvs.

Kram

2010-10-21 @ 16:02:10
Postat av: Cin

Tack så mycket :-)

Självklart! Tycker jag är en super ide!

Dyker upp vid 11.

2010-10-21 @ 20:02:22
URL: http://lovelybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0