Åh boy!!

Well... det är inte så mycket annat att göra än att börja peta bort projekt och saker som jag dragit på mig. Jag vill engagera mig i det mesta, men jag tänker bara sätta in mig i det som har med oss att göra.
Familjen.
That´s it.
Jag kommer inte lägga det åt sidan helt, men jag backar från att vara en drivande person. Ska göra mitt bästa för att sitta stilla och hålla mig till att lägga min röst på det jag brinner för ist.
Fungerar inte det, så måste jag dra mig ur helt.

Den 25 är det utv samtal för Oliwer, och vi fick hem det underlag som vi skall förbereda. Sådant får nog föräldrar till elever från varenda skola hem, men jag är inte så van vid den här... DET här upplägget.
Dessutom kom det här "skriftliga omdömet" (som inte innehöll vad ett skriftligt omdöme skall innehålla) som en stor chock för oss. Vi verkar ha både ett och annat att diskutera med skolan, och det förvånar mig enormt att i n g e n har sagt ngt tidigare, så vi hade kunnat agera på det direkt ist.
Jag.... blir.... arg!

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Ingen nyhet vännen det har hänt med filip flera ggr. Senast när han slutade f5:an, så säger fröken att han ej når målen i svenska. Två veckor innan sommarlovet. ville strypa henne långsamt.

2010-11-23 @ 15:35:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0