Surprise... måndag igen.

Känns som om jag skulle kunna skriva den rubriken varje måndag faktiskt... för jag är lika lack varje gång som helgen passerat utan att Philippa kommit ut.
Nu glädjs jag dock åt att hon är färdig gräddad så att säga, men å andra sidan så växer hon bara mer och mer... Hon ska ju faktiskt ut genom ett .... iaf innan... väldigt litet hål.

Sitter innen i cribben... fortfarande med pyjamas på mig och vill såååå gärna gå in och duscha. Men ... vissa komplikationer, och möjligheter, gör att jag helt enkelt inte orkar. Orkar inte höra muttranden just nu.
Mina hundar är ngt som kan skapa stor debatt... jag säger hur det ska vara, och får ofta till svar: Varför då? alternativt totalt ignorerat vad jag just sagt.
Det är jobbigt i längden, och tro det eller ej... så njuter faktiskt även jag av sällskapet av dem och tycker det är nice när de ligger här inne med mig och kelar.
Skulle kunna skriva mycket om detta... men avstår.
Räcker kort med: Vill man ha, så finns det på blocket!

Ett långt samtal med syster fick mig dock på bättre humör... och sedan på sämre igen. Hon är ledig...hemma.... och jag sitter här och har tråkigt.
Pga en stor mage som stänger av allt, t o m blodtillförseln så kan jag inte åka och tillbringa dagen med henne... och så får vi inte glömma tröttheten heller.... åka dit, för att sova?
Shit vad jag vill ha tillbaka min kropp!!

Ska ner till BM kl 14.00 och kolla mitt blodtryck m.m. Hoppas verkligen det lagt sig nu... jobbigt att behöva nojja sig över havandeskapsförgiftning oxå.... eller risk för.... Skönt att de kollar noga varje gång.
Förra veckan sa hon att det är bättre att ta den tid det tar... men om jag inte orkar så måste vi kolla möjligheter.
Innebär det att grina för minsta lilla, låsa in sig och vara sur på allt som rör sig.... att jag kanske inte riktigt njuter av den sista tiden så mycket.
Helt galet egentligen.
För detta lilla älskade pyre, så har jag legat till sängs Xantal månader. Helt sjukt!
Vila sängs det är bra att göra nu... men jag är orolig för att jag skapat mig en ganska så orkeslös tillvaro, där jag inte gör annat än att sova för att få tiden att gå.
DET i sig är ju farligt.
När hon kommit ut ska jag inte längre bara klara av att gå på toa, utan även skola in mina älsklingar på nya skolan. Samtidigt har jag ett till barn, som jag inte haft tidigare...
Nytt boende
På ny ort
Där jag inte ens vet vart bvc ligger någonstans.....

Dessutom när Pippa kommit, så skall "avslutning" ske för kidsen... bakas och dyl... och det går ju inte... så allt måste köpas, för här finns det ingen ugn.... :-(
Så.... omplanering även där.....

Men jag vill iaf att hon kommer ut.....
NU måste jag bita i det sura äpplet och gå in för att duscha..... tejpar igen käften invändigt så det inte syns och sätter även tejpbitar i bakhuvudet så jag inte ser så sur ut.....
Jag lider med de i min omgivning.....

Kommentarer
Postat av: Cecilia

Hej vännen lider med dig. önskar att jag kunde göra något för dig. Men sitter själv hemma med foten i högläge och en sjuk linus. Gubben ligger och sover i soffan och skiter fullständigt i tvätt och fixa och dåna här hemma, bara för att han är trött. Vem fan är inte det, Ska vi gifta oss med varnadra istället tror det är den perfekta lösningen på alla problem.

2010-03-15 @ 14:39:02
Postat av: Cin

Du och jag Cecilia, du och jag!!

kram

2010-03-15 @ 16:49:29
URL: http://lovelybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0