MVC besök

Idag hände det massor av saker på MVC
Jag är fortfarande fruktansvärt nöjd med barnmorskan Caroline som jag har.... Om det är ngn väsbybo som läser detta, som planerar graviditet... eller är gravid... så måste jag bara rekomendera henne som fan!
Hon är ny, och kommer direkt från förlossningen på karolinska.

Hur som helst.
Dagens besök visade att jag hade lite protein i urinen, vita blodkroppar i urinen och alldeles för högt blodtryck.... när jag legat ner ett tag och vilat så hade jag iaf 135/95 så jag ska tillbaka på koll på torsdag.
I morgon måste jag dessutom lämna in ytterligare urinprov som skickas på lab.
Det skulle förklara enormt varför jag får sådana kramper när jag kissat....... som inte är värkar....
Återstår att se.

Huvudet låg nedåt, fortfarande inte fixerat... men det har ju ingen av kidsen varit heller. När det är dags så dyker de bara... varför låsa fast sig i förtid liksom.

Vi kikade även med ultraljud så huvudet var nedåt....
Och när vi väntade på apparaten, så noterade Milis skylten där det stod "Cellprovstagning" och frågade vad det var för ngt.... Men hon, som man klart kunde läsa från hennes min när BM förkladrade, var inte så beredd på den detaljerade förklaringen hon skulle få :-) asg!!!

Det är underbart väder ute, och jag är på strålande humör fortfarande. Om en liten stund skall vi klä på oss för en kort promis med SiggeStardust och Déville.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0