Najs :-)

Fruktansvärt skönt att vara hemma igen.
Vi gick allihopa och bara njöt i går kväll. T o m hundarna.
När kvällen kom tillsammans med knotten, så drog sig mina hundar in.... medans Max kurade ihop sig på framsidan i det svala gruset och sov en stund.
Han stannar verkligen ute så länge han kan, och skall ut det första han ska på morgonen. Vi hatar alla regniga dagar, men jag tror det blir lättare när vi har fått stenen på plats runt huset så de kan vara ute om de vill iaf... blir inte lika mycket grus då.
Hade först en tanke på att raka ner Max, men har låtit pälsen vara. Den är samtidigt ett väldigt bra skydd mot bromsar, mygg och knott... ngt som inte Déville har... skydd alltså, så jag vet hur de ser ut då.
Däremot börjar det bli dags för en putsning kanske. Ordentligt bad och fönad fint. Bort med underullen och putsade tassar.
Ska nog ringa och boka tid för både Tyson och Max…
Så... efter att återigen sett hur hundarna gladeligen badar i bäcken, så har jag nu bokat tid för Tyson och Max på Trimkompaniet.



Max är inte längre ensam om dessa bravader. Déville hakar nämligen på, men eftersom han är svart så syns inte bevisen lika tydligt.

Dessvärre fanns det inte några tider förrän i Augusti, men så blir det när man försöker själv... asg.
Tänkte först göra andra saker idag... men lägger de åt sidan och inser att det är bada hundar jag ska göra..... ;-)

Nu i morse fick jag iaf kliva ur sängen själv, men tänker med ett stort leende tillbaka på gårdagen coh dessa busiga två.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0