Whoooohoooo!!!

Endast 59 dagar kvar!!

Dagens BVC besök avklarat och jag har nu pratat av mig... .gällande allt.... suck... jag pladdrar verkligen på när jag är där tidigt på morgonen... som om jag ska informera om allt i detalj på kort tid.
Stackars barnmorska.
Idag var det en praktikant där :-) He he... så det kändes och klämdes och frågades.
Rutin frågor, eftersom allt skall göras på ett speciellt sätt, som jag inte riktigt var van vid ... men det gick bra.

Urinprov, blodprov och blodtryck.
Klämma, känna och hjärtljud.

Denna behandling uppskattades inte av Philippa, men hennes protester fick nog motsatt effekt. Hon började nämligen sparka så hela magen guppade och allra helst på micen som skulle lyssna hjärtljuden.
Varje gång hon fick bra mottagning, så sparkade Philippa på den med en hård spark så man bara hörde en stor smack och så vred hon på sig....
Det som gör det så ironiskt, är att hon ligger normalt med benen åt andra hållet... så hon vred sig verkligen för att träffa rätt.
Som sagt... hennes protester fick dem inte att sluta, däremot stannade de upp i skratt då hela sparken verkligen syntes genom magen.

Jag börjar även fundera på om okläckta bebisar kan ha mask i magen.... Philippa har onekligen en enorm klåda i röven iaf... eller på röven... då hon STÄNDIGT skall gnugga rumpan mot mina revben.
Att känna henne är underbart mysigt, men denna rörelse är extremt obehaglig.
Hon spänner nämligen upp hela sig, och så känner jag hur hon drar rumpan fram och tillbaka längst ner vid revbenen. Lungorna trycks ihop och min andning är nästintill omöjlig.
Lungorna får inte plats.

Annars var allt bra. Hon är ännu inte fixerad.
Inte för att det hindrat tidigare ungar från att komma ut... men det känns iaf skönt att veta att hon inte sitter i startblocket ännu ;-)

Nerverna i blygdbenet (venusbergsgrunden) har nog gått av helt nu... känns nästan som om hela den heliga behåriga bergstoppen har somnat.... skumt. Undrar hur den ser ut :-)

För övrigt.
Trots den hemska känslan av svek som aldrig överger mig så får jag faktiskt inte glömma bort de nära och kära som jag faktiskt har.
De som gillar mig för vad jag är!
Jag värdesätter er ENORMT, tro aldrig annat.

Kommentarer
Postat av: Cecilia stenvall

Jag tycker om dig som du är. Med humör och allt.

2010-01-27 @ 12:49:08
Postat av: Cin

Tack :-) Och jag tycker jätte jätte jätte mycket om Er oxå :-)

kram!!!

2010-01-27 @ 13:58:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0