Supernice!

Klockan tickade iväg med oerhörd fart och plötsligt var den 23.
Dags att gå hem.
Efter en jättegod middag med oxfile, ugnsbakad klyftpotatis, ugnsbakade rotfrukter och den makalöst goda basilika såsen.
Inte att förglömma den goda förrätten med räksnittar.
Faktiskt... så drack jag även ett halvt glas rött vin. CAFÈ = supergott.
Först satt jag och luktade på det ett tag, och sedan kunde jag inte låta bli.... mmmm.... smaken var gudomlig!!

Trots att Emilia inte hade ngn kompis där, så satt hon hela kvällen lugnt och stilla med oss vuxna och konverserade. Grabbarna grus röjde runt och busade, men skötte sig exemplariskt även de.
Fick en massa tips om dukningsdetaljer, så i morgon blir det en utflykt till affärer för att göra kap bland de julpynt som kan användas året runt.

Grymt skönt att komma iväg och slappa en hel kväll!!!
Tack P & T!!!

Inte bara en god middag blev det idag, utan även firande av världens bästa svägerska som fyller hela... öh... år idag!!! Fyllde.... igår för att vara exakt eftersom kl nu är 00:05 ;-)
Gott fika... två olika tårtor... mums som fan!!!!

På måndag har vi bokat in en sväng till IKEA för span. P & T skall dit och införskaffa några saker till stugan i Dalarna, så vi möter upp dem samma dag för lunch och för att gå igenom så mycket av våra listor som vi orkar.
Finally.
Jag hoppas att dagen blir bra, men min käre maken - ansvarsfull som han är - lovar att dra mig runt i vagn om jag inte kan gå själv... haha!!

Endast 84 dagar kvar till BF oxå.... känns som igår när jag skrev att vi kommit ner till 100 strecket... men det är ju 16 dagar sedan. Wow, tiden går fort när man har roligt :-)

Godnatt alla...nu ska jag sussa gott, med magen full av smarrig mat (och bebis).

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0