Fredag.

Vad det är för problem med min mage, har jag ingen aning om.
Men eftersom Philippa tar upp en stor del av magen, så kan jag bara gissa på att hon lägger sig så att allt annat pressas bort. Trycket i magen är enorm och det är som att livmodern värker.
Grymt skum känsla och extremt obekvämpt. När värkarna sen kommer, är ju även de kraftigare... även om det inte är dags ännu.
Hur förklarar man sådant?
Jag misstänker att hon typ lägger sig på andra sidan (syns på magen) och trycker på så mina, numera välkända gaser, inte kommer ut.

Aja, hur som helst.
Tre dagar kvar av makens ledighet, och mycket har gått om intet pga krämpor och sjukdomar under den här tiden. Måste fortfarande kolla upp badrumsmöbler (även om Ikeas var super, så har Bauhaus just nu rea) samt tapeter... och eftersom jag inte klarar allt på en dag, så måste det delas upp. :-(
Det är bara att hålla tummarna att dessa tre dagar blir utan krämpor och med rörelse.....

Efter att först varit på middag en hel kväll, sedan upp och iväg till mina föräldrar.... m a o har vi knappt varit hemma på tre dagar... så kan jag garanterat säga att Philippa verkar känna av när vi inte är "hemma". Hon har hållit sig väldigt lugn, och när vi nu kom "hem" så har hon knappt haft en sekund stilla i magen.
Kan det vara så? Att hon märker av nya ställen och nya ljud?
Coolt isf.....

Jag tror även att jag funnit en ställning som gör att jag inte får "så" ont i höfterna som ryggläge och sidoläge. Halvt om halvt på rygg, halvt om halvt på sidan.

Nu... är det dags för frukost, om jag får i mig ngt.... lyckades med en skål med flingor igår kväll iaf...
Fortsätter det så här så kommer jag inte få i mig så mycket mat sista tiden hehe... kanske håller vikten lite mer stabil då  :-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0