Extremt förvånad.

Vaknar och känner mig ganska utvilad, somnade som en stock igår kväll och jag var inte den enda i familjen som gjorde det.
Maken däremot satt uppe och spelade det spel, vars ljud är som en godnattsång för mig (slocknar direkt) - pang pang spelet.
Vet inte iofs om det är just ljudet... eller kanske den extremt uttråkande uppenbarelsen av spelet i sig, som får mig att somna.... bara att se en gevärspipa och höra orden "Cover me, I´m reloading"....
Hur som helst...
Vaknade i morse utan problem.
Gjorde t o m gröt till kidsen för att försäkra mig om en stadig frukost. Sedan ta itu med tvätt högen....

Men där är jag tvungen att tvärt stanna upp.
Tumlaren är använd, men det är inte det som är förvånande.
Det är det som ligger i....
Hur i h-vete fungerar tankebanorna när man lägger dessa kläder i en tumlare?
Och hur hade den ansvarige till denna extremt korkade handling (tvättråd finns av en anledning, men det är ju bara logik, inte tänkt att alla ska hajja) förklara för min son att ALLA hans fotbollströjor krymt?????
Sverigtröjan han köpte förra veckan för sina hårt förtjänade pengar... MU tröjan som han fått från A och C som de köpt i London och hans älskade aik tröja.
Alla har minskat i storlek, och jag hoppas för den ansvariges överlevnad, att de fortfarande passar min son trots den nya storleken.



Det tragiska i det hela, är att det inte är första gången... men denna gång leder det till absolut tvättförbud mot våra kläder och kidsens kläder.
Vi önskar nämligen fortfarande kunna använda våra plagg även i framtiden.
Denna handling har tidigare upprepat sig, kläder färgats i ej användbara färger..... och mitt humör anstränger sig verkligen till det yttersta i försök att förstå varför: RÖR EJ! inte riktigt går in....
.... jobbigaste utav allt, handlingarna görs ju främst för att hjälpa till!

Nej... nu ska jag samla mig och gå in i huset för ett ordentligt snack... vet att jag aldrig kommer få ett klart svar om vem som bär ansvaret, men jag hoppas min blick och mina ord är tillräckligt för att införa tvättförbud när det gäller min familjs kläder..... It´s gotta be!
Man får helt enkelt vara snäll på andra sätt...
Regler:
- Rota inte i min tvättkorg! Jag tvättar mina smutsiga trosor själv!!!
- Totalt förbud mot att tvätta mina kläder existerar, även makens.
- All användning av tumlaren förbjudes... jag svär, jag kopplar ur den på helgerna när jag inte är hemma annars.


1...2....3....4...5...6......7....8.....9.......... Det blir svårare och svårare att fortsätta räkna med ett leende på läpparna.... :-)
Jag måste MÅSTE tagga ner mitt humör när det gäller sådana här grejor ;-)


Uppföljning:
Jag har nu tagit upp ärendet med vederbörande manliga deltagare av familjen, och återigen fått löften om att icke röra.
Lägger nu mina förhoppningar och energi på att se till att något som kan kallas tvätthög, inte existerar och får andras fingertoppar att klia ;-)
Over and out!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0