De stora

Äntligen har jag funnit en sport förutom fotboll som Oliwer fastnat för. Jag hoppas även att det sitter kvar även när han provat.
Dock är det på helger, men vi får anpassa oss helt enkelt.
Den 23/1 är det provgång. Han får prova 5 gånger innan han måste bestämma sig, så det finns gott om tid för honom att prova på.
Handboll blev valet. Det stod mellan innebandy och handboll.
Möjligheterna att fortsätta med det efter flytt vet jag itne... men just nu vill jag bara att han kommer igång med någon bollsport.

Emilia skall provdansa den 29/1 och jag hoppas hon fastnar för dansen. Vi har väntat ett bra tag på att kurserna skall börja igen, och om hon kommer igång så pass att hon tycker det är kul samt kommer över blygheten som hon föts med, så finns det möjlighet att fortsätta i Uppsala sen.... :-)

Det är så underbart att det här är möljligt.
Under tiden som jag var "liggande" så fanns det inga möjligheter för dem att gå på ngt då Matte kom hem så sent på dagarna, och jag kunde inte köra dem.
Nu är jag däremot rörlig, och vi kan göra mer saker tillsammans.

Till helgen, skall vi ut till stugan. Om det bara blir över dagen eller om vi stannar hela natten hänger på hur jag mår.
Grunden till huset beräknas vara klar på fredag, och vi vill gärna fota lite innan stommarna blir resta.
Tanken är även att sen kolla in backen vid skattmansö.... det är både skidor och pulka som gäller där... och så finns det ett kafe där jag kan sitta medans de åker :-)

Nu kom Milis hem och jag ska leta efter ett "gott" fisk recept... är verkligen inte bra på att tillaga fisk.....


Kommentarer
Postat av: Anonym

Handboll är rätt! Manligt och tufft

2010-01-13 @ 20:14:06

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0