Yes yes yes!!!!!

Då var vi här.
30 dagar kvar till BF och ingen Philippa ännu.
Nu är mitt motto, när värkarna sätter igång, att kan jag sova bort dem... så är de inte starka nog.
Kanske föder jag i sömnen, who knows... haha.
Näöää, jag lär vakna när krystningsvärkarna sätter igång... för tro mig DE har även jag kännt... och lidigt av... och hotat folk på grund av.. även om de varat en väldigt kort stund.

Jag har återupptagit mitt spelande av WOW. Vilket i sin tur innebär att jag då var vaken till 03.00 i natt spelandes. Det är helt ok... bra tidsfördriv nu när jag redan tvättat upp hela högen med normal tvätt som låg här... och tvättställningen är full av fuktig tvätt.

Jag önskar verkligen det fanns ett sätt för mig att bli av med dessa fisar.... illaluktande fisar. Haft dem hela graviditeten och de luktar verkligen apa.
Min fasa är att jag, vid förlossningen, släpper en fis rakt i den stackars barnmorskans face.... hon har ju ingenstans att fly då ju.



"Fislukt må vara plågsam för medmänniskorna, men faktum är att själva essensen i stanken är riktigt välgörande och betydelsefull. För blodtrycket."

Försöker vara uppe och gå lite, men fötterna svullnar efter bara en liten stund och krampar. Ingen lust att fixa fotskydd oxå, har ju redan handleds skenor på båda händerna....
DEN biten blir väldigt nice när den är över.

Jag har bestämt mig.
När Philippa är ute så ska jag fort som fan ner till Ullared och kika vad de har att erbjuda.
Datum har jag ingen aning om... antar att jag får anpassa mig lite efter flytten och bebisen.... men så fort jag kan, och gärna inte en helgdag utan en vanlig vardag... allt för att minska risken för mycket folk :-)
Någon som vill med och splitta lite soppapengar??

Shit... nu håller ögonen på att gå i kors, så jag bör nog lägga mig en stund igen....
Bara för att jag kan.....

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0