Eclipse

Twilight saga!
Love it.... men jag måste säga att denna film, Eclipse har fått vänta länge innan jag kunnat se den.
Men ikväll blev det så.
Jag tog oskulden på den and I loved it.
Skaffar mig dock en enorm mersmak av att se fortsättning på denna saga. När mjukporren kickar in... ni vet, på deras honeymoon där de har sex dagarna i ända tills hon blir gravid med en liten blandras ;-)



Hur som helst så måste jag dock erkänna att jag inte fick den här känslan av "jag är vampyr" och leva i ett zombieliknande tillstånd ett tag framöver, som böckerna ger och som de tidigare filmerna återupplivat.
Men om det har med att det var år sedan jag läste boken att göra, eller om det var pga Philippas eviga drägglande samt att jag halvt om halvt byggde med klossar och mottog dreggelpussar samtidigt som jag hörde en ständig serenad av "maaaammmaaaammmamaaaaaa ddaaaaaddaaaaaa" har jag ingen aning om.
Misstänker att Phipi dock förstörde en del av spänningen.
Men vad gör man när en myspysbebis sticker fram huvudet och envist söker efter att möta min blick samtidigt som hon lägger av en salva av påklistrat skratt....
Vem kan koncentrera sig på vampyrhångel då?
Not me ;-)

Kommentarer
Postat av: Satu

JAg måste också erkänna att jag faller in i en aura av mys. Känner mig så fånig när jag ser dessa filmer.. med det fånleendet man har på sina läppar =) Robbe var inte lika förtjust i dem som jag men han har hittills sett alla tillsammans med mig =)

2010-12-29 @ 18:53:34
Postat av: Cecilia

Passa på att njuta för sen är du världens hemskaste mamma och jag vill inte bor kvar här för ni är så elaka. Snyft.

2010-12-30 @ 07:56:25
Postat av: Cin

S: Jag älskar dem och böckerna! Har även en massa andra böcker i samma stuk som jag svalde när jag ammade ;-) Läste ca 10 böcker på 6 v i somras ;-)

... hrm... saknar amningen.



C: Ahhh... låter som om du talar om ngt som du vet ;-)

2010-12-30 @ 17:04:17
URL: http://lovelybitch.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0