Bröst, Tuttar, Barm... Behag

Ja, då var de helt makens igen då.
Frågar man Phipi så gissar jag dock att hon har en viss SAY about it, men håller sig diskret och inser att hon måste gå vidare i livet.
Det paralyserande blicken hon får när jag byter om (vilket förhoppningsvis är av brösten och inte... chocken) säger mig att hon emellanåt kan drömma sig bort till den gamla goda tiden, som är förbi.

På tv går ett program om plastik kirurgi, och det har ju alltid varit en önskan för mig att få operera dessa påsar till ett par bröst, men inget jag skyndat på så länge det finns brösthållare som gör jobbet... samt att jag tycker att man bör ha en bra kropp till perfekta bröst, inte den här... ja, vi går vidare.
Hur som helst.
När jag sitter här i godan ro och tittar på programmet (blundar under själva operationerna) så hör jag hur en av kirurgerna talar till en tjej som skall operera just brösten.

- "Om du sätter in fingerspetsarna under bröstet tills de tar stopp (utan att trycka) och sedan lägger tummen på motsatt sida av bröstet, så ser du vart vårtan skall sitta"

Jag reagerar.
WTF!!!
Mina vårtor har gått vilse!!!
Vid ett praktiskt genomförande av just detta test, så inser jag att mina bröstvårtor har passerat denna fina gräns med ... 1 DM!!

Well.
Jag inser nu att operation och träning kommer hamna högre upp på listan, och om jag har tur så sker det innan jag fyller 60.
Men för att vända det till något positivt, så kommer jag vara den enda 60 åringen i byn men tonårstuttar.


(Brösten på bilden är inte mina... tyvärr...)

Kommentarer
Postat av: Satu

Nää brösten är inte dina... för jag känner tydligt igen dem som de jag ser när jag tittar i spegeln... ja precis så ser de ut =).........hmm

2010-12-03 @ 10:10:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0