BH eller VH?



Nu har jag sett denna reklamen ett par gånger och jag stannar liksom alltid upp. Vissa av er har även sett mina funderingar på FB och jag kan fortfarande inte släppa dem.
Klassas detta som en BH... eller VH?
Är det här något som även jag kan köpa, och hur skulle den då sitta på mig (läs: hängtuttar)?
Jag fick ett förslag om att man kan faktiskt rulla ihop dem och lägga dem där i, och det är ju sant.
Det kan man.
Men hur snyggt skulle det bli med ett rullveck mitt i allt. Dessa är ju ändå ganska ... lite tyg på.

Påminner lite om mina "viktökningstrosor" som jag skrev om i tidigare inlägg. Innan jag fick rumpan i dem, så var de mer som en hylla... och det är denna VH oxå.
Fast det kanske är ett ventillerande plagg.
Meningen att man ska ha dem som en "utPuttare" inne vid vecken så man inte drabbas av svamp eller kraftig svett lukt som annars kan uppstå i täta fuktiga skrymmen.

Det finns så många olika sorters Bh'ar, VH'ar och hållare att man kan bli galen. Men å andra sidan finns det ju även så många olika sorters bröst.
Push up, Hold in (eller var det för mage, rumpa och lår?), Vadderad (fakebröst i tyg).. m fl.

Jag har dock noterat att det liksom blir mer och mer tyg på dem ju äldre man blir.
När man var yngre, kunde jag ha de där med "trådar" som höll i, upp och allt det skulle. Men numera är det skönare om det är breda band, brett knäppe (minst tre hakor på bredden) och mycket tyg.

Nej, det är tur att man bor i skogen, och har en make som vill att de hänger löst (nej, jag har faktiskt BH på mig... jag menar att han inte bryr sig... bara de är hans).
BH är det värsta plagg jag vet att handla, för det har ändrat sig för varje gång.... Jag har pendlat från A kupa till F kupa och det har lämnat sina spår på ... huden.
... NEJ... jag måste ändra mig där.
BIKINI är det värsta plagg man kan köpa!

När jag surfade runt efter bilder, så fann jag följande shop. Den verkar faktiskt ha ett bra utbud, snygga BH'ar och VH'ar i alla dess storlekar!
BHteamet

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0