Rummet!

Rummet där jag numera håller till är inte stort.
Men det är mysigt, varmt (om man har värme på) och tyst. Me like.
Det är grymt skönt att ha sitt egna krypin när man ändå känner sig som en börda som det är... Vill ju inte att de boendes här skall få mer än de önskar... räcker med att de fick två hundar på köpet som de får ta hand om på dagarna.

Det stora fönstret har vi täckt för... och det är grymt mysigt att ligga här inne på kvällarna när alla gått och lagt sig. Maken spelar spel och jag pysslar med mina nya sidor som jag gillar.
Farmville, Fishville och Cafe world via Facebook.
Riktigt tråkiga egentligen, men grymt bra tidsfördriv i brist på annat.
Som när man hade de där tamagucci (stavas?) förut. Man pillar lite... loggar ut... skickar lite gåvor... pysslar lite... Samtidigt som jag kan titta på tv.

Lite trångt är det här inne oxå, men vi ska lösa det framöver. Nu är det huset som skall rensas i första hand. Småplock kvar och jag vill itne pressa maken till att hans ska flytta runt grejor här inne oxå, eftersom han fixar flytten praktiskt taget själv nu. Samtidigt som han jobbar heltid, tar kidsen och allt annat man ska vara två om.
Ändå har han tid och ork att vara så gulligt ödmjuk och passa upp på mig oxå.
Mi Lof!

Som sagt... värmen i detta rum är cosy... men jag har vridit ner den ganska mycket, för jag svettas som en klimateriekärring emellanåt... just nu... tycker jag att det är kallt.
Det enda jag önskar är att det fanns en toalett här inne oxå.... som det är nu får jag klä på mig, om jag inte redan är påklädd (poängen är att det inte är så lätt att klä mig) och gå ca 2 meter utomhus och in i stora huset.
Funkar, men det hade varit skönt med toa här inne :-)

Tyson följde gladeligen med mig in hit nu. Dogsen sover med oss på natten, men verkar föredra att tillbringa dagarna inne i huset.
Just nu ligger han och tittar på dörren som om den skulle öppna sig när som helst. Enda anledningen till att han kom med mig var för att jag hade mat med mig in...
Mina snuttisar... :-(

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0