Fusk...

Man ska tacka den som uppfann fusket.
Utan det skulle jag inte få något som helst julpyssel i år.

Trots mina bravader i natt, eller ska jag säga Philippas, så drog jag iväg den stora blobben (kroppen) mot affären tillsammans med Emilia och Sigge.
Köra bil kommer inte på fråga, eftersom ett fyllo skulle vara säkrare vid ratten än jag just nu. Så det var gåendes vi tog oss dit.
En promenad som normalt sett tar ca 3-5 min .... dvs INTE långt.
Men.... notera ordet normalt.... Det klingar inte i takt med mitt tillstånd. Det skär sig som en dåligt kokad sås... gräddsås....
Denna promis tog minst dubbelt så lång tid.
Men det var underbart skönt att känna den svala (iskalla) luften mot huden (frös som fan) och känna den friska luften i lungorna (säkert fulla med baciller från alla sjuka jävlar som varit ute innan mig).
Nice!

Vi handlade det vi skulle ha... och jag var väldigt glad över att Emilia var med mig... hade inte klarat det utan henne. Vi köpte förberedande pepparkakshus och färdiga pepparkakor med hål i.... även färdig kristyr, då jag misstänker att Nonnas kokböcker går sönder om man skulle försöka sig på att öppna dem... De har nog börjat växa igen som de träd de en gång i tiden var.
Till min stora lycka så fann vi även saffransbullar i "tillsätt bara vatten" form!!!!!!!
Underbart!!!!
Till det måste vi sen införskaffa mandelmassa, men det missade jag.
Emilia har ju redan nu stenkoll på hur man använder kreditkort så det är inga problem att skicka henne till affären när den tiden kommer....

Sååå trots att mina underbara bakverk inte kommer bli av denna jul, så kommer iaf pysselbiten lösa sig. Smakar lussebullarna skit, så är det ju bara att åka och köpa nybakade på hemköp istället.... bakningen är iaf gjord :-)

Jag gillar fusk!!

Ah... just det... pannkakor blev det också....
Stekta i svärmors stekpannor.... de där som inte går att förstöra, men som svärmor inte riktigt uppfattade att man trots allt bör sköta om på ett visst sätt.
(efter ett stunds disk så gav jag upp, man KAN inte lära ALLA gamla hundar att sitta)
Till det kan det även ha en viss negativ klang i att Gammelnonna skrubbat denna dyra panna (med beläggning) med stålull... 
Hur som helst... det blev pannkakor... ätbara till och med.
Ena handen på magen, viss vila emellan så gick det...
Men nu ligger jag här, med sammandragningar igen... såvida Philippa inte dyker ut, så var det fan värt lite socialt umgänge :-)

 

KAN DU VARA SJÄLV!!


Kommentarer
Postat av: Malin

Se där, pannkakor och lussebullebak har även stått på mitt schema idag. Äntligen fick jag tid med den annars så upptagna Emil Sjöman så vi har bakat och spelat tvspel. :)

Nu ska jag försöka mig på en kort uppdatering på bloggen, blir dåligt då jag har inte fungerande dator hemma, efter 2 veckor, DÅLIGT.

Kram

2009-11-30 @ 19:30:57
URL: http://mcb.blogg.se/
Postat av: Cin

Ahhh.... Emil är ju praktiskt taget en tonåring nu ;-)

Pannkakor blev det, lussebullar köpte jag samt införskaffade en vattensats ;-) ännu ej tillsatt vatten...

2009-11-30 @ 20:09:28
URL: http://lovelybitch.blogg.se/
Postat av: Nillo!

SJÄLV!!!!

2009-11-30 @ 22:11:13
Postat av: Nillo!

SJÄLV!!!!

2009-11-30 @ 22:11:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0