tålamod

Tålamod har aldrig varit min grej.
Varför vänta när man kan göra det på en gång?
Nu menar jag inte att jag är en sådan person som får saker och ting gjort asap, utan snarare att jag tar på mig 50 11 tusen projekt samtidigt och vill att allt ska flyta på.
Resultatet blir allt som oftast ... inte så bra ;-)

Jag satt och skissade hela kvällen igår, men kommer verkligen inte fram till något allt. Mönstret måste jag nog få hjälp med iaf, men en skiss som visar hur och vart jag vill ha tatueringen tänkte jag iaf försöka få fram.
Men en sådan simpel liten grej gick ju inte alls.
Ju mer jag skissar, desto större blir tatueringen... och med större innebär även att den blir dyrare. :-(

Morgonen började med ett enkelt träningspass, och större delen av dagen kommer ske på baksidan. Uppehåll betyder att vi måste få igång poolen, så kidsen kan börja bada direkt när det varma vädret kommer tillbaka (som om de bryr sig om att det är kallt).

Oliwer har faktiskt börjat skjuta iväg på längden, vilket innebär att hans omfång minskar radikalt. Skönt att se bestående resultat, äntligen.
Igår blev det ju lite godis, men inte så mycket. Men däremot är det ju dagligen tjat om glass, vilket driver mig till vansinne.  Men så länge jag inte kan vara konsekvent, får jag helt enkelt kämpa vidare.

If someone would have told me how hard it is to be human.... Humanity would have been the result of my choice. But on the other hand.... did I even get a choice to begin with?

Nä... i med havregrynsgröten, bort från datan och ut till familjen och maskrosbladen (de genmanipulerade som bestämt sig för att rota sig i just min trädgård).


(love this pic. Så fridfullt... vet inte vem som tagit det dock... )


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0