*** Fredag! ***

Tiden går så snabbt att man knappt hinner med.
Nu är det fredag igen, och hela semestern har passerat.
Så fruktansvärt tragiskt. Som jag sett fram emot "riktig" semester (inte haft sedan 2005) och nu är den över :-(
Aja, det är inte långt kvar tills jag skaffar nytt jobb, och det jobbet blir som på den gamla goda tiden: Hemmet och familjen.

Sitter och söker lite på nätet för att se hur det funkerar med homestyling. Har ca 1 mån på oss att fixa till huset och sedan göra oss redo för försäljning.
Baksidan (som fallit i gömmo efter stugan) har en del att putsas på, och även framsidan. Det skall målas, putsas och donas för att färdigställa inför försäljning.
Dessutom skall jag införskaffa en massa flyttlådor så jag kan börja packa ner allt junk vi har.
Man samlar ju på sig en del genom tiden.
Skulle vilja anordna en loppis, men vete fan om jag pallar. Pengarna som vi får in skulle isf användas till att köpa nya möbler till nya huset. Allt skall nämligen bytas ut då.
Tallrikar, bestick och möbler. Allt skall vara enhetligt. Skam vore ju annars när man har så här lång tid på sig att enbart bestämma sig och sedan få ngn annan som fixar det praktiska.

Dock..... så blir det nog att anlita ngn form av homestyling.
Känner ett par, som har den smak som jag mer än gärna betalar för..... men är ganska säker på att deras tid inte är till salu.
Skadar inte att fråga dock. De är bra synkade, det har jag sett i deras egna hus. Betalar hellre den summan till bekanta som jag VET har sådan smak att det bara är att lämna över, än till främlingar där man inte har en blekaste aning om resultatet.

Ytterligare en dag har passerat på graviditeten och nu är det bara typ hela tiden kvar.. haha. Så blir det när man av glädje inte kan göra annat än att basunera ut det till hela världen.
Igår åkte jag ner till MVC för att registrera in mig (japp, så färskt är det - så vad som helst kan hända på vägen) men döm till min förvåning att det ändrats lite sen sist (trodde tiden skulle stå stilla där förutom att tackkorten på väggen ökade).
Numera är det en massa tester, frågor och dyl så man måste "boka tid". WTF!!!
Jag kan inte boka tid... jag ska ju jobba f r o m nästa vecka!!
Hur som helst så blev det en tid bokad i mitten av nästa vecka. Så jag står fortfarande helt osäker på "när" beräknat datum för förlossning är.
Jag har på olika sidor räknat ut efter "sista mensen" (vem fan håller koll på exakt när skiten börjar rinna ut) och får olika resultat. Den ena sidan, men med samma information inmatad säger att det är bf den 2a April, och den andra sidan säger 5e Maj.
Någon av sidorna har inte riktigt allt rätt inmatat.... det skiljer ju en månad mellan tiderna.
Sedan vet jag ju, sedan tidigare, att mina kids kommer tidigare än beräknat och fort går det.
MEN inte heller där kan jag vara säker.... efter 7 år så räknas jag som en förstföderska igen....
.....
Som ni ser, så är det en del saker som snurrar i skallen... När det enda enkla egentligen är att vänta och se... det som sker det sker och tids nog kommer den nog ut ;-)
Hoppas innerligt att M har mer tid på sig att ta sig hem än tidigare.... då har det gått fort som fan och han har alltid varit i närheten... nu kommer han ha en resväg på ca 1,5 tim. Lika bra att ställa in sig på att få ut den själv.
Men hallååå!!!!
Det är än så länge bara ett grodyngel, och mycket mycket lång tid kvar.



Många hinder skall prövas innan det sista!

Nu... skall jag fixa med ngt på listan!
Ciao!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0