mat paus

Medans min käre make är på fotboll, så har jag blivit ensam kvar med färgburken.... men det är ganska skönt och harmoniskt att gå loss med den. Hårdare arbete än så klarar inte denna kvinna av i värmen ;-)

När det gäller att sprida en nyhet, som man själv inte vill vara den som tar första smällen av så underlättar det att ha barn som inte kan hålla tyst ;-)
Tydligen har den äldre på den Italienska sidan nu fått höra om både flytt och bebis.
Tydligen så var hon mest upprörd över flytt (som hon vetat om förr) så det var ju bra.
Innerst inne så vet jag ju att hon är förtvivlad över att min make flyttar en bit i från... men samtidigt har vi faktiskt erbjudit henne att bosätta sig med oss därute eftersom jag kommer gå hemma.

Hur som helst.... hon kallas inte den ettriga pudeln för ingenting.... så jag tänker inte gå dit innan min make tagit första smällen.
Jag är glad över våra beslut, både flytt och bebis... så jag blir så fruktansvärt förbannad när folk inte kan bara vara glada för vår skull!!!! Har redan gått igenom den pärsen en gång förr.... igen nu i morse och sedan nu med äldre.
Nope, de andra kan jag be fara och flyga, men den äldre har jag förmycket respekt för så jag håller mig avsiden tills stormen lagt sig och hon vant sig vid situationen.

Nu är maten i tallriken slut, och jag ska ut för att måla om dörren :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0