Minnes hjälp....

När jag sitter still, så börjar skallen snurra.... som ni kanske läst i en del inlägg.
Skumma saker och frågor dyker upp... och när man sedan får ett svar.... så blir jag nästan lite äcklad av mig själv, huga... sitta och fundera över sådant. Yuäk!
Har fortfarande inte kommit över den beskrivningen på ett svar som jag fick tidigare i dag....

Hur som... inte alla tankar och funderingar går i de banorna, en del är ganska ... normala oxå. Som när jag sitter i bilen på väg hem från jobbet...... Det jobbiga där är dock, att när jag väl kommer till en dator, så minns jag inte längre vad det var jag skulle skriva om. Och så blir det istället en massa dravel om ingenting. Eller skumma äckliga saker.

Kanske skulle skaffa mig en sådan där liten inspelningsdosgrejja... så när jag kommer på ngt, så kan jag bara spela in det och spara för att få igång hjärncellerna på vad det var jag skulle skriva. En del saker kan ju ha varit vettiga (kanske därför jag inte minns dem sedan.... inte så mycket vett i skallen... ;-)....)

Nu är det snart bara 4 dagar kvar tills de sista hjärncellerna ryker.... och lite mer än 2 veckor tills jag ska på koncert för första gången... wooohooooo!!!!!

Fotbollskommentarerna som ekar i bakgrunden, intresserar mig föga. Kan som sagt kommentera sport, om det retar ngn... men annars har jag faktiskt inte så stor koll.....

På föräldramötet, som jag skulle gått på men glömde.... så beslutades det att vi skulle frångå det gamla systemet med valda klassföräldrar, och skapa ett schema som istället är rullande för Höst, vinter, vår och sommar (varför fick inte jag vara i sommargruppen om jag nu var tvungen att vara med?).
Jag vill även tillägga att jag var klassförälder för det året som nyligen varit, och såg faktiskt fram emot att lämna över den posten till nästa krakar som lika ovetandes skulle ordna allt som andra vill ha ordnat.
Men icke!!
Jag hamnade i den första gruppen. Den som sätter igång nu direkt på hösten. ÅÅåååååååååååååhhhhhh!!!!!!
Aja, men pallar jag mig inte till mötet, så kan jag väl knappast argumentera emot vad som bestämdes i min frånvaro... det var där jag hade haft en talan.
Det är bara att bita ihop och fortsätta i den glada klassförälders andan (jippiekayeeee)...... Jag är iaf inte den som skall vara "sammankallande" av gruppen utan behöver bara haka på och se glad ut.

" Jag undrar, sa flundran, om gäddan är en fisk "
" Mäh... om du inte gillar det du ser, sluta då stirra i spegeln "




Ovan. Måste ju verkligen vara bästa stället att tillbringa tiden på när Gustav - Stormarnas moder - drar in över fastlandet.... NOT!

Kommentarer
Postat av: Bäzz 1

Jag vet. Bäzz 2 har bildansvaret för listan. Han gillar att surfa efter bilder på tjejer, eller nåt. Skyll på honom.

2008-09-01 @ 21:20:30
URL: http://bigbazz.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0