Det här med att söka jobb....

Jag är registrerad på de flesta "sök sidor" som finns... så många att jag inte kommer att komma ihåg vart jag ska "avregistrera" mig den dag då solen tittar fram bakom molnet alt jag får ett jobb.
Lösenordet är samma på de flesta, med några få olikheter. Dessa olikheter kommer jag sällan ihåg, så jag får alltid begära en bekräftelse varje gång jag går in och kollar sidan.

Hur som helst... Vissa sidor har en sådan där "matchmaking" av jobb mot profilen.... och de kan vara ganska så lustiga.
De som känner mig, vet varför just....:
De: - "Vi har funnit ett jobb som passar dig!!! : Ekonomi och finans intresserad administratör"
Cin: - Räknas "ekonomi och finansintresserad" som att "se hur mycket pengar det går att bränna innan kortet övertrasseras" så är jag ju det... annars... hrm... nej inte riktigt.

Visst jag ska återuppta studierna... men det kommar aldrig bli så att det kommer bli min passion med företagsekonomi. Det är bara ett nödvändigt måste.
Något jag kommer lägga på hyllan när jag kommer hem, för att sedan ta med det igen när jag tar på mig hatten morgonen efter (talesätt, jag har sällan hatt.... keps iofs).

Sedan undrar jag emellanåt oxå från vilken sten jag krypit upp från.... eftersom de flesta yrken jag haft, sällan (typ aldrig) finns som "erfarenhetsval" på dessa sidor.

Idag har jag varit ledig. Men inte direkt ledig.
Tvättat, tränat dogsen, städat och bäddat rent, tvättat mera. Assisterat svärmor med hennes reklamblad och utskick (hrm, borde bli hennes privata sekreterare... vore ngt. Sekreterare för en artist... typ hennes agent borde jag kanske bli... hahahahaha.. ) bakat muffins, bakat apelsin/choklad sockerkaka (båda barnen ville ha varsit "bak"), passat gos Zigge och 10 veckors valpen Bullen (visserligen en tik, men det är en bulldog), städat igen då hundarna busat ner och stökat till. Lagat mat, plockat undan. Tvättat mera. Bäddat sängarna....
Wow... känns bra!!!

Det ironiska med det hela, är att jag hade så jävla ont i går. Fortfarande ont i morse... men kan det vara så att jag pysslade bort min värk?????? Hur coolt vore inte det isf.... Återstår att se i morgon då jag står strandad på jobbet igen....

Här skulle jag gärna lägga in en video med Jeff Buckley´s Hallelujah som jag lyssnar på i bakgrunden, för den är så in i bomben BRA!!
Men en supersnabb sökning på youtube så upptäckte jag att de fanns en jävla massa covers, och orginalet inte gick att "sno" av sonybmg... merde!!
Bra är den iaf.....
Schmutt babes!

Fick även lite tid att söka efter gamla foton. Men jag hittar de inte. Snart blir jag som besatt, var kan de vara???? ingen går säker, vilka kort skall jag lägga upp härnäst?
Jo de jag letar efter (mwoahahaha) är från Lefkas, back in the good old days. When the old bitches were young... hehehehe.
Måste hitta dem. Det var innan digitaltid dock... :-(




Night bitches!!


Det är ju inte Jeff Buckley, men Amanda gjorde den väldigt bra tycker iaf jag!!!! Så det blev en video från Idol istället.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0