Dagens funderingar.

Eftersom det utomordentliga vädret gör att mängden människor ute, är i - för mig - en alldeles lagom mängd, så tänkte jag att det skall ut och gå´s.
Hade varit trevligt att åka till slottsparken (allmän, jättemysig park) och se storleken där. Den ligger ju inte så långt ifrån heller :-)

Tyson, lurvtrollet kommer bli mycket blött på sin låga nivå - vilket kommer vara för honom en trist upplevelse då han gillar vatten ungefär lika mycket som en katt.
Blåsten hindrar oss dock från att gå i närheten av träd, vilket då även utesluter slottsparken även om träden där varit med ett x antal år.

En tanke är ju oxå att ta lite trasor och gå ut för att avlägsna alla de leriga tassarna som hundarna så fint satte på sina platser överallt i Mattepattes bil (vår bil, men M är den som kör den medans jag är förpassad till skruttebang bang) istället för att hålla sig där bak.
Under ett mycket snabbt ögonblick tänkte jag faktiskt att... hrm.... det hade kanske varit bra att ha hundburen när det är så här... att de kan hoppa över sätena och kladda ner överallt....
Men sen slutade jag tänka på det ;-)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0