Söndag... helgen slut!

Fast för mig har det ju då känts mer som måndag och tisdag istället för lördag och söndag.
Och till alla soldyrkare som varit lediga i helgen, och som jag pikat tors och fredag för att JAG var ledig... ja, jag har jobbat.
Jobbade med Ellen idag.... Shit vad hon har försvunnit!!! Inte för att hon varit stor innan, men nu är hon mindre. Hrm... kanske oxå borde försöka mig på det där som hon gjorde... jag är ju ledig 6 dagar snart, så då kan det ju vara en ide att stänga in sig och isolera sig (jag blir arg när jag inte får mat). Bara för att få en rejäl kickstart liksom.....

.... hoppas satan att de hör av sig ang jobbet i morgon... vill ha det, vill ha det... vill ha det.... vill... ha ... det!
Kontorsjobb i väsby...

För övrigt så jobbar vi på hårt... poolen blev dock inte öppnad denna helg heller. Ingen trall inoljad, och ja... allt ser praktiskt taget ut som det gjorde innan helgen... haha.... Hur kommer det sig, då vi ändå pysslat hela tiden... hrm, man kan ju dock säga att det blir inte alltid som man tänkt sig.

Emilia fick en sorgsvacka igår ang Athene. Misstänker att det kommer komma pö om pö... Oliwers humör ändras hastigt upp och ner, och det är mycket konstiga tårar. Kanske inbillar jag mig, bara för att detta hänt... eller så är det som jag tror. Att de inte tänker så mycket på det, men när tankarna väl kommer.... så blir det jobbigt.

Aldrig mer dock, att jag låter ekonomin råda över sep kremering eller inte. Jag har grym ångest över att jag lämnade min älskade dog där..... Det var ett fint avslut, men jag kände inte riktigt att det blev just så... ett avslut. Känns mer som att jag lämnade henne där själv.
Tur att jag har bloggen, då jag itne kan visa hur jag känner utan skriver av mig istället.

Ne, nu ska jag klippa karln.... och sedan är det nannatime... Matte åker till Grekland i morgon "early bird´" och kommer hem på onsdag. Mor min kommer komma hit..... mysigt.... hon ska få hjälpa mig tänka ut hur jag ska göra baksidan.... ;-)

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0