Då har man flyttat bloggen då...

Alltid kul när det händer ngt nytt ;-)

Annars är det det vanliga som gäller... jobbar, värk... m.m ... men iaf på ett sprudlande gott humör (det lilla man ser bakom påsarna som lagt sig under ögonen).

Läste att det ska bli superväder i helgen... hurra.. .jag som jobbar... :-( ... men då kan iaf Matte tvätta trallen, så kan vi olja in den så poolen kan öppnas så fort de kalla vindarna mojnat ner och lagt in växeln på värme istället.
Nice med grillning, vin och utekvällar... mmmmmm.... mysigt.

Så fort som, skall jag fixa iordning rabatten och dyl på baksidan oxå. Samt helt färdigställa framsidan med lite penseer och jasminbuskar... Det får bli jasmin, då den visserligen doftar lika gott som kaprifolen, men blommorna är finare ;-)
Huruvida det blir ett japanskt körsbärsträd eller mandel trädet, vet jag faktiskt inte, då jag inte vet vilket som är vilket. Måste undersöka. Trodde bara att det fanns två sorter av rosa träd... men icke... ;-)

På fredag kommer den efterlängtade rörpularen och fixar duschen, sen skall väggen upp ohc inredningen. Gillar inte alls när det blir stillastående utan att man kan göra ngt...

ooops... nu kom det varor...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0