Planera datum...

Känns helt sjukt.
Planera datum för Athene.
Dagen då hon ska få somna in....
Mängder av ursäkter far igenom min skalle till varför vissa datum inte passar... när det i grund och botten enbart handlar om att hon ska slippa lida mer.
Drar mig för att ringa och höra kostnader och ta itu med det som måste fixas innan.... skjuter det hela tiden på morgondagen.

image48
image49

Kommentarer
Postat av: Sussie

Usch lider med er, vet hur hemskt det är man vet att man gör rätt men det känns ändå så¨fel, men du vet vart jag finns. Kan faktiskt lyssna också inte bara gnälla och älta mig själv. Kram

2008-04-27 @ 22:04:00
Postat av: C

Tack... vet att du lyssnar, det är jag som är dålig på att prata ;-)
kram

2008-04-28 @ 08:14:36
Postat av: Sussie

Jag förstår hur du känner, usch det är bland det värsta man kan gå igenom . Att fatta det beslutet. Det är ju en vän man haft i vått och torrt i många år, någon som funnits där både när man är glad och när man är ledsen. De älskar än vad man än gör, de sviker en aldrig. Sen kommer den där dagen som man vet om men vill skjuta ifrån sig, den svarta hemska dagen. men även om man vet att man gör rätt . Att man vet när den dagen är kommen så kan man aldrig förbereda sig mentalt för den. Många som inte har djur förstår inte hur man kan fästa sig vid ett djur som man gör.
Tröst kramar åt er alla

2008-04-28 @ 09:35:52

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0