Inte som planerat...

... men när blir det egentligen det?

Att få Phipi till endast en sovstund på dagen, var inga problem alls. Två timmar mitt på dagen att tillägna ENDAST studier var tanken.
Inte åka bil innan är en magisk lösning, och utomhuslek är perfekt underhållning som både håller henne vaken och ser till att hon sedan sover djupt och lite längre.

Allt flöt på.... förutom att jag inte räknat med de äldre barnen som är hemma på påsklov. Eller... jag hade ju räknat med dem men inte den assistans de behövde med sina läxor.
De har ju nämligen allt de som de skulle gjort när vi var i Thailand, men som jag tog beslut om att de skulle göra när de kom hem eftersom det ändå var påsklov då.
Inte heller hade jag räknat med deras enorma vilja att vara ute i solen ist för att sitta med läxorna.

När mini är vaken är det nämligen svårt att kunna assistera dem i deras läxor. Så den perfekta studietiden är ju då att aktivt sitta när hon sover, så jag kan sitta med dem i lugn och ro.
Att samtidigt räkna flera sidor matte var inte riktigt vad min skalle klarade av.
6 tal fick jag gjort...haha.

Inte heller hade jag räknat med (eftersom jag totalt glömt bort det) att jag skulle bräsa i en gynstol och få spiralen insatt och den fruktansvärda "mensvärk" som tillkommer när man just satt in den.
Holy fuck!!
Nej, min planering var aktivt vara med barnen till lunch.
Sen lunch
Sen Phipi sova middag
Läxor
Sen aktivt med barnen
Sen middag
Sen läxor
Sen motion med mina kära vänner.
... men icke
Promenaderna måste jag dock komma iväg på då jag känner att jag behöver andningen och motionen för att klara av det övriga, så när jag kan röra mig ordentligt (i morgon) så är det bara att bege sig....

Matten fick jag iaf gjort en del även nu på kvällskvisten, då kidsen lagt sig. Kommer tillbaka sakta men säkert med lite av AHAupplevelser.
Kul!

Nu... Nannataim!
I morgon är en ny dag!

Ps Jag har även nu beställt ordentliga "runningpjuck" och byxor.... hoppas innerligt att de kommer snart så jag kan börja med det jag tänkt.
TRO DET ELLER EJ så tänkte jag försöka komma iväg på springturer.... wish me luck! ds

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0