Underbart!

Det är inte mycket jag lyckas få gjort på dagarna, men det spelar ingen roll.
Däremot måste jag inse... att jag inte ska stressa söndern mig för att det inte blir som jag planerat.
Vissa saker är måsten, och de flesta saker får jag ta pö om pö.
Det är en liten stressfaktor att ha maken hemma hela tiden oxå, även om jag njuter som fan av det samtidigt. Men automatiskt så kopplar min hjärna av till "maken fixar" eller "vi delar"... så jag får inte in egna rutiner och bara tanken på att han snart kommer gå tillbaka till jobbet gör mig superstressad.
Jag är grymt bortskämd med en make som tänker själv och fixar hela tiden... när han sedan inte gör det, så står jag näst intill handlingsförlamad.

Jag hoppas dock innerligt, att hans fruktansvärda städmani detoxat bort från honom så han låter mig sköta huset i fred sen ;-)

Våra grannar kom över en sväng för att hälsa på idag. Typiskt att det tog så lång tid för oss att styra upp ett fika, att vi hann flytta innan det skedde.
Får helt enkelt ta igen det till sommaren sedan, då vi hoppas på besök från dem. Kidsen leker så bra och Ollan är ju faktiskt gift med deras äldsta dotter ;-) (fniss).
Upptäckte då även att frun i grannhuset har nice kunskap och tillverkar just sådana smycken som jag googlat efter :-)  Metallbrickor och ringar med kidsens namn på.

Just nu sitter jag här... har avslutat ytterligare en film ensam.
Låter maken sova lite i sängen, då han annars är förpassad till soffan på nätterna. Läääängtar till en stor säng så jag får ha honom bredvid mig...

Min stora brist på tålamod har ju även gjort att jag ytterligare en dag vaknade upp och insåg att jag fortfarande är fet. Ser ju fan fortfarande gravid ut!
Och ingen träningsvärk så långt ögat kan nå ;-)

Nej... nu ropar minstingen på mina bröst igen...

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0