Muskler

Jag tillhör den kategorin av människor som tycker att det är snyggt med muskler.
På tjejer talar jag om då.
Visst är det snyggt med muskler på killar också, men eftersom jag syftar på sådant man gillar och gärna skulle ha själv, så syftar jag just nu på tjejer( alltså kroppen... vill ha kroppen på mig själv, fast inte bokstavligt... inte vill ha tjejer, även om maken säkert inte skulle misstycka... men nu äh... blir ju bara fel).

Exempel 1

Exempel 2

När jag tänker på träning för mig själv, så ser jag framför mig resultatet av Exempel 1.
Medans jag för tillfället ser ut mer som Exempel 2 (fast i storlek xxxl, och bilen är i s. Tuttarna på ryggen syns visst inte här heller... eller ja... eh... ).
Missförstå mig rätt.
Exempel nr 2 är jättefin.
... verkligen..
Iaf idealisk... eller verklig. Mer verklighetstrogen... eller mer förekommande... eller ... äh, skitsamma. Det är inte det jag vill säga nu, utan jag vill skriva om muskler och mina mål... som jag har så tydligt utstakade för mig själv (tills jag kommer på annat som vilseleder mig... typ, en kopp kaffe eller så).

Jag har aldrig i hela mitt liv ens varit i närheten av exempel 1, så jag är lite osäker på om de musklerna som syns på denna dam ens har funnit sin plats hos mig, eller om det bara helt sonika passerat i tron på att "här finns det ju inte plats - gå vidare till gå".
Så frågan är om detta är något som jag kommer klara av att uppnå... dvs om jag har den pondusen att sparka igång mig själv... eller om jag bara kommer sitta kvar i soffan, ätandes mina morots stavar och inbilla mig om att kroppen kommer komma en vacker dag (jjjjjjiiiiiiiiissssss, verkar som om de drömmarna flyr snabbare än tiden).

Hur som helst.
Jag hoppas att jag med den träningsform jag undersökte i dag, och kommer börja på redan nu på måndag (skulle börjat för flera månader sedan, men alla de ursäkter jag kom på hann före)... kommer finna min väg till åtminstånde en antydan av vältränad muskelform... och hoppas även att det finns någon muskel kvar i denna wobbliga kropp, som skulle vilja titta fram.
Skulle jag mot förmodan endast komma till bra kondition, så är ju inte det heller fyskam.
Då kan jag fixa det på konstgjord väg ist, även om det inte är lika snyggt.



Funkar det alldeles utmärkt, så får jag ju se till att det inte heller går till överdrift.

Ovan ligger t o m djurens - den till höööger - mastodont i lä.

Men som sagt... det är träning som gäller och vi får se vilken tid det tar. Även här kan jag ju sätta mitt mål att jag skall vara färdigt när jag fyller 60. Eller.... kanske lite tidigare så jag har en möjlighet att bli 60.
Nä, nu ska jag inte tänka så.
Klart jag blir 60, men jag ska ju ha tuttarna vid 60 så jag säger väl 59 här då. Då har jag lite tid på mig... man ska inte stressa har jag hört...

Kul kommer jag ha under tiden iaf :-)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0