En snabbis...

Dagen började med match igen för tjejerna. Killarna skulle spela även de, men då Oliwer hade feber och kraftig förkylning så fanns inte orken. Vila skall man göra då.
I med lite alvedon, då han iaf ville se matchen... och sedan iväg.

Tjejerna briljerade med 11-1 och Emilia gjorde ett av målen ;-) Hon snappar upp spelet snabbt och älskar det. Helt underbart att se hur hon växer inom laget.

Oliwers lag däremot gick det inte lika bra för. 21-0 ... en brakförlust och det var nog lika bra att Oliwer var sjuk, då han aldrig klarat av att ta en sådan förlust.
Grabbarna behöver träningar där det tränas, och sluta med lekstugan på träningstid. De som inte vill spela, borde inte vara där om de inte kan sluta förstöra för de som vill träna :-(
Som tur är drar fotbollen igång igen redan den 27e med PEAB cupen och Oliwer satsar på att bli frisk tills dess.... det är nästan så han ser mer fram emot det, än självaste Julafton!
Lovely!

Lilla Nellpan är här över natten. Blir så glad när hon vill vara hos moster ;-) Vi har gjort minipepparkakshus, pepparnötter och bakat saffransbullar. I morgon skall barnen få dekorera varsit hus och så ska vi baka lite bröd.

Men nu sover alla barnen och så tänker även jag försöka göra..... 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0