Skärtorsdag

Och även svärmors födelsedag.
En vända till centrum och bvc för att få Philippas viktökning bekräftad innan flytt.
Mycket riktigt, hon har ökat rejält!
Bm berättade att de "önskar" att barnen gått över sin födelsevikt när de är två veckor, och Pippa ligger 200g ÖVER redan efter nio dagar.
I mina bröst produceras fan ingen jävla lättmjölk inte! Här är det standardmjölk med hög fetthalt ;-)
Shit u not!!
Med tanke på hur ofta hon vill ammas numera, så är det heller inte förvånande.

Emilia messade mig idag på rasten.
Ledsen, ensam.
Inte heller gör det saken lättare att det är hennes sista dag i skolan idag.
Det har inte riktigt gått upp för henne tidigare att vi verkligen ska lämna det här bakom oss och flytta. Hon har bara sett possitivt fram emot det.
Men igår först gick det upp för henne och tårarna började rinna.
Mitt lilla lilla hjärta!
Trots att det måste kännas hemskt jobbigt för henne, så tror jag att hon kommer klara flytten bra. Dessutom är jag överlycklig över att vi inte bara lämnar dem "åt sitt öde" i den nya skolan, utan jag kommer hela tiden finnas i närheten både för henne och för Oliwer.

Jag åkte upp till skolan för att göra henne sällskap på lunchrasten, så det skulle kännas bättre för henne. Enklare att tala om flytten med sina kamrater.
En kille i hennes klass berättade gladeligen att en släkting till honom oxå fått barn nyligen... och så tittar han på mig lite tvekande.... "men hennes mage har försvunnit och har bara lite sprickor".
Hrmf.... jo... ja.... ok....

Maken åkte upp för att möta kidsen vid skolan och hjälpa dem med att få med sig allt som skall med efter tiden där. Teckningar, böcker och dyl...
Och nu kommer de hem när som helst.
Sen bär det iväg med kidsen till huset, hämta släpet och sedan till Bauhaus för att hämta golv. Förhoppningsvis får vi med oss allt i en vända... annars måste vi åka flera vändor, men golvet måste ut idag.

GLAD PÅSK!!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0