Nervöst!

I morgon är det dags för första dagen i skolan för kidsen.
Vem som är mest nervös, jag eller dem, vet jag inte... men jag ska alldeles strax upp och natta Emilia (ligga bredvid henne tills hon somnar) för att hon är så nervös att hon inte kan sova.
Jag förstår henne... som fan! JAG är nervös, och jag ska inte ens börja en ny klass.
Oliwer däremot, har somnat för länge sedan. Han är mest exalterad över hela händelserna.

Hela dagen har de varit ute och lekt.
Hoppat studsmatta, lattjat i bäcken och spelat fotboll i leran.
Helt annorlunda emot hur det brukade vara i väsby.
Me like.

Vägen hit ner är näst intill helt förstörd.
När jag varit och handlat mat idag, så skrapade bilens underede i backen pga att fårorna är så djupa. Bara för maken och mig att hoppa på fyrhjulingen och åka upp med ett par spånskivor som låg kvar utanför ett av förråden, lägga det på backen där det är som värst och hoppas på att det resterande inte blir allt för porös lera innan resten av vägen återhämtat sig.
Försökte även få brevlådorna på plats, men det gick inte då stolparna varit nere ca 1 m i backen tidigare... samma backe som numera är tjäle i..... då just den platsen är i skuggan.
Men eftersom det är vardag i morgon, och posten kommer.... vi hade visst inte lantbrevbärare här.... så måste vi ha en brevlåda på plats.
Så vi fick ställa det så gott det gick.. vilket blev att lådan hamnade i samma höjd som mitt huvud...
Tror inte att vi får ngn post levererad, men nu finns det iaf en låda.
I morgon blir det den nya STORA brevlådan som monteras och fixas.

Mor och far har eldat hela dagen, så ena rishögen är nu borta och de fortsätter i morgon. Gassande solsken har inte varit helt fel faktiskt.
Maken har mött upp Tomas som assisterat oss i att få hit allt kakel och klinkers så de kan börja med golven och bror har lattjat med kidsen och bidragit med sina muskler i bärandet även han.
Syster och Nelly kom förbi även de, och syster assisterade mig i att storhandla. Mina hjärnceller och min stressnivå skall ju klara det själv sedan... yikes!!
Själv har jag plockat kläder, handlat mat och ammat.....

Philippa ligger och sover, så jag ska smita upp till Emilia och försöka lugna henne en aning... så hon iaf får lite sömn innan morgondagen.

I morgon börjar verkligheten.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0