Morgonstund...

I morse när jag släppte ut hundarna för en snabbkissning, så slogs jag av den öronbedövande tystnaden.
Helt underbart.
Inte ett enda ljud, förutom fågelkvitter.
Enda gångerna det var sådan underbar ton ute i Väsby, var när jag vid 4 tiden på morgonen gick ut.... då alla andra sov.
Inga flygplan
Inga bilar
Bara tystnad.
Älskar det.
Lite varmare får det dock bli innan jag tar min morgonkaffe där.

Maken drog ut på tiden lite idag, då han hade möte nearby, så Pip... Pepsi (kidsen har sagt åt mig att jag numera inte får kalla henne för Pippa, och vi röstade då fram smeknamnet Pepsi istället) fick stanna hemma med honom.
Misstänker att han efteråt ångrade sig en aning... då hans tanke inte var att stå och vagga henne i famnen utan att jobba lite under tiden.
Kunde iofs sagt åt honom att hon inte skulle låta honom göra det, men misstänkte att hon vänligt men bestämt skulle informera honom om det iaf....

Oliwer skulle nu på morgonen iväg på teater med klassen och i eftermiddag är det mellis ute i skogen. Skapade en aningen kalabalik på morgonen då vi (jag) glömde ta med hans gummistövlar.
På fyra dagar verkar alla lärare ändå ha vant sig med min förvirrade uppsyn, då de bara skrattar och frågar vänligt:
- "Hur gick det på morgonen idag då?"
Men jag bjuder på det.
I morgon ska Pepsi med i bilen så det är tur att bilarna kan stå här nere nu.
Emilia kommer bra överens med sina nya vänner Ester och Fredrika. Skönt att se, då hon inte verkar lika anonym i den här skolan... och inga sms kommer till mig med orden: - " jag är ensam"
De saknar visserligen sina gamla klasskamrater, men det har verkligen gått över förväntan att skola in dem i den nya skolan.

Det är inte mycket man får göra för Pepsi, men städa får jag iaf... då hon verkar anse att dammsugaren är lugnande. Hela första stunden av inlägget som jag skriver nu, lät jag dammsugaren stå på ... då låg hon på golvet lugnt och spanade in lite leksaker.
Hundarna är ute i sin inhängnad som min käre far så snällt fixade åt mig :-)
De vill vara ute, men jag vill inte ha dem i leran eller springandes lösa och bajsa och kissa överallt.

Nu är det dags för BVC besök,och inskrivning i Morgongåva BVC journaler. Sen får vi se vad resten av dagen har att erbjuda.
Emilia ville baka när hon kom hem, så jag gissar att det blir att dyka in i förrådet igen....
Känner mig som ett barn på julafton, fast det är våra egna prylar som jag rotar i... de mesta av dem har jag ju varken sett eller använt på över sex månader :-)

Tjingeling från trollskogen!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0