söndag... dagen för veckans sista sexakt.

När man skriver rubriken och börjar med ett ord som tidigare använts som rubrik så kommer förslaget upp om att använda den rubriken igen.
Brist på fantasi brukar jag då tänka snabbt medans jag piskar på hjärncellerna lite extra.
Tyvärr är det väldigt sällan som de snabbt kommer upp med en klatshig rubrik som fångar läsarnas uppmärksamhet i ett nafs, utan det blir snarare en som "får duga" för inget annat alternativ (utom det som tidigare använts) finns.

Dagen börjar med sol och värme. Framför mig på skärmen sitter en nattfjäril som sovandes har placerat sig där i väntan på att mörkret skall falla. Inte ens om man rör vid dem, flyger de iväg.
Tror jag det, om man tillbringat flera timmar jagandes efter månen som hela tiden visar sig vara ett hett klot som ligger betydligt närmare än instinkten säger att månen skall göra.
De flyger ju mot månen, för att finna någon att föröka sig med. Dagens belysning förstör en aning i deras navigation, då de blir en del avstickare.
Men om nu inte lamporna fanns.... när vet de att de kommit fram? Vad är egentligen deras mål?
Jag menar.... om alla nattfjärilar skulle flyga till månen... och inte ha sitt mål efter vägen... då skulle det ju inte finnas några nattfjärilar kvar alls.

Den fjäril som sitter framför mig, är en av de vanligaste vi brukar få besök av. Dessvärre har jag inte kameran här, och inte heller finner jag en bild av den på nätet.
Vet faktiskt inte vad den heter. Latinska namnen brukar vara så vackra :-)

Får mig att tänka på den strora larven vi fann ute i stugan. Undrar vilken fjäril den skulle bli.....
Måste lägga in en bild på den sen.... vet att jag fotade den :-)

En sak till. Bevisligen.... om man är en knubbsäl som jag... så blir magen snabbt stor vid 3e graviditeten. Vilket jag noterat. Var tvungen att kolla upp att det verkligen var så... trodde jag bara var fet.
Men så är det... och ju fetare man är, desto större mage.
FUCK! Hur ska jag kunna dölja det här???
Måste köpa lite kläder....


NU ska jag gå ut till min make och den ettriga pudeln för att vara social.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0