Trosor to fit

När man ökar i omfång, som man gör ibland när man är gravid, så behövs det nya accessoarer så man fortfarande kan klä sig.
Detta införsakffade även jag när kilona började komma smygande( och sedan kom med sådan hastighet att de slog omkull mig och gjorde mig medvetslös) och det innebär då även underkläder.
Trosor.
Men omfånget ökade så drastiskt, att dessa underkläder inte har kommit till användning förutom någon månad just vid införskaffandet.

Istället skaffade jag mig härligt sköna mammatrosor som täckte, höll in och på alla andra sätt var en behaglig trosa. Även efter graviditeten har dessa fyllt sin funktion som en mycket behaglig och snygg trosa.
... men nu när kilona sakta men säkert börjar försvinna så ändrar dessa sin passform.
Numera ser de ut som kärringtrosor!
De täcker mycket, och täcker det bra. Sköna är de dessutom fortfarande... kanske för att jag faktiskt b l i v i t en kärring!

Nej.
Om så är fallet så föredrar jag att leva i förnekelse ett tag till och lägger helt sonika mammatrosorna åt sidan och plockar fram mina viktökningstrosor istället.
För ett par månader sedan, kunde jag inte ha dem.
De satt av någon anledning väldigt hårt på sidorna. Täckte möjligtvis endast nedre delen på tofsen och agerade mer som en liten hylla till skinkorna än att täcka dem.

Men nu har det blivit dags för dem igen och jag måste erkänna att det är behagligt att inte längre behöva använda vaseling på låren för att få på mig dem. Inte heller behöver jag frysa om skinkorna och tofsen får plats som den ska.
- Det är härligt att märka resultat även när det gäller det "lilla", intalar jag mig själv när jag med längtan ser på de underkläder som ligger längst in i hörnet.... de som jag hade förr....
Meeeeeeemmmmmooooorrrriiiiiieeeessssss!


Kommentarer
Postat av: carrå - 19 år och mamma till Isabella

Det kan jag säga att jag gör också, jag lyssnar bara på det som jag anser är vettigt, haha allt annat skiter jag i. Tack!, ja hon är så söt!

2010-12-04 @ 18:16:44
URL: http://ettnyttsteg.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0