Robinson gnäll!

Artikel

Men va fan!
Är det någon som ser ett fel här?

"Robinson är för hårt"
Det kan ju knappast ha undgått någon alls att livet i denna tävling inte är en dans på rosor. Ändå fortsätter gnällspikarna ta sin plats som tävlande bland alla tusentals anmälningar.
Vill man vinna pengarna i Robinson, så måste man stå ut med mycket skit!
Så är det.
Det är inte första säsongen denna tävling visas, så det kan ju knappast komma som en chock att man lever "i svält"... som faktiskt är en del av själva tävlingen.

Jag skulle gärna vilja vinna dessa pengar, men jag råkar veta i förväg att varken jag eller min kropp pallar av tävlingarna.... så JAG ANMÄLER MIG INTE!

Finns andra tävlingar för gnällspikar... Där de kanske t o m framstår som kämpar människor istället!






Kommentarer
Postat av: Alma

VARFÖR söka detta äventyr de måste väl för fa....n ha sett alla andra år med blod ..svett och tårar...helt sjukt tar verkligen Roberto och TV 4 i försvar...en hjärnblödning kommer inte på grund av detta!

2011-09-11 @ 00:26:12
Postat av: Cin

Precis!

2011-09-11 @ 19:49:20
URL: http://lovelybitch.blogg.se/
Postat av: Emma

Hmm, även jag har haft en hjärnblödning av samma sort, dock när jag var 13 år. Detta är något som man är född med inget som uppkommer pga av hård belastning av kroppen. När man är 13 år så är detta med att få en metallram inskruvad i huvudet en hemsk upplevelse men man överlever det, precis som det mesta annat i livet. Det som inte dödar, det stärker! Dumheter att skylla på Robinson. Är man med i leken får man leken tåla!

2011-09-12 @ 00:16:36
Postat av: Thomp@

Å andra sidan ska man inte ta det som Aftonbladet skriver som absolut sanning. Det kan vara så att hon nämnt att det var det hårda livet som utlöste det men inte direkt "skyller på robinson".

2011-09-12 @ 09:53:24

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0