It is da shit!

Det värsta jag vet, när det gäller avstånden till saker här ute samt tunga saker, så är det att åka land och rike runt för att köpa stoooora säckar djurfoder.
Då jag har några djur, så blir det några säckar....

Men jag har fallit för Foderbilen.
Så jäkla bra!
Leverans till dörren för endast 19kr!
Eftersom vi bor där vi bor, så behöver jag inte bekymra mig för att någon ev skulle stjäla paketen för mig... utan det är hur soft som helst.

Den som däremot inte är så glad i det hela är den stackars lilla post tjej som delar ut paketen. Hon får kånka in det i bilen... och hon får även ställa det vid dörren.
Lider lite med henne.... men samtidigt är det jävligt skönt!

Testade ett nytt foder, dyrt så in i helvete, men fick tips om det då Déville äter ALLT och är så tunn ändå. Detta foder var "da shit" och han garanterade( grannen alltså) att Déville minsann skulle gå upp i vikt och inte längre vara så glupsk.
Njae.. ok, han gick upp i vikt, men det gjorde han vid prov av ett annat tidigare foder också. Det fodret kostade ca 300 mindre....
Nu går vi tillbaka till det....

Och nu när det är dags att fixa hundmat! Så måste jag ju bara skriva hur jäkla smidigt jag tycker det är med Foderbilen, då jag slipper kånka dessa jäkla säckar hela tiden :-)
Mi lajk alåt!


.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0