Ugnen

OM jag hade vetat hur ren ugnen skulle bli, så hade jag nog vågat lägga ut en bild på hur den såg ut innan. Men, som ni kanske förstår, så hade jag ingen större lust att lägga ut en bild på ETT ÅRS KLADD som geggat sig fast i ugnen....
Så jag snor en smutsig ugnsbild från nätet, där det finns gott om dem ;-)


Min ugn... såg ungefär lika äcklig ut på rutan. Och i botten på den fanns det en stor klutt av gratängs skit som hade runnit ur formen och lagt sig med en fin klutt längst ner, och bränt fast efter alla gånger jag därefter vridit upp temperaturen igen.

M a o så var ugnen grotesk!
Mitt svaga minne lyckades dock göra mig påmind om att jag faktiskt valde just denna ugn pga rengöringsfunktionen (som jag inte använt), så jag rotade reda på en maual på nätet.
Det visade sig faktiskt att jag bara helt sonika vrider det ena vredet i en position, och sedan väljer program 1, 2 eller 3 beroende på hur skitig ugnen var (jag valde 3 som ni kanske förstår).

Och.... Tada!!

Denna bild är faktiskt vår ugn. Ni som känner mig vet hur mycket jag kladdar när jag lagar mat... så ni förstår poängen till vad det är som gör att jag tvingas skriva om det i min blogg flera gånger och samtidigt skriva om det på FB.

Numera, tillbringar jag min tid efter att söka febrilt efter det där vredet när det gäller huset!!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0